Yaptim foto atiimOlabilir yavru
Camasir suyunu yaptin mi
Yok ya hala bisey yokCok kisi gec döllenme yasiyor kuzum tabi olabilur geken giden yok dimi kuzum?
Bal kesin kan testi yaptirman lazimmm benceeeYok ya hala bisey yok
Persembeyi bekliyorum askolatamBal kesin kan testi yaptirman lazimmm benceee
Ayyy hadi INŞALLAH guzel haberle gelPersembeyi bekliyorum askolatam
Çamasır suyuyla gebelik testimi nasl oluyo canım o bata kaç gün kala yapılıoYaptim foto atiim
Camasir suyu kuzumKızlar yanlış anlamayın da muhabbetin gerisinde kaldığmdan anlayamadım heralde ne yapiyosunuz karbonat testi falan mı
Peki kesin öğreniliyor mu garanti mi yanii tatlimCamasir suyu kuzum
Hangi test istersen canımm karbonat şeker limon çamaşırsuyu sonra dan hangi testler çıkar bilemem ama yok yok yaniKızlar yanlış anlamayın da muhabbetin gerisinde kaldığmdan anlayamadım heralde ne yapiyosunuz karbonat testi falan mı
Ayy hamissin insallahhhh benim.boyle olmadiKizlar cok yakinlastirmak zorunda kaldim genis bi kavonozda yaptim baya genisti ama
Yok cnm camasir suyuKızlar yanlış anlamayın da muhabbetin gerisinde kaldığmdan anlayamadım heralde ne yapiyosunuz karbonat testi falan mı
Bir kereden biseu olmzz ama icme artik hayatimKizlar icime ne dert oldu ben simdi ihlamur ictim 15 dk önce ya kasiklarimda agri olduuu bitki çayi zararli ya korktum yahatami ettim ben
Yaa var ua bu bebisler gobuslere gelene kadar biz aklımızı kaçırmazsak iyi yani bazen kendimden korkuyorumHangi test istersen canımm karbonat şeker limon çamaşırsuyu sonra dan hangi testler çıkar bilemem ama yok yok yani
Insallh blli olucak prsmbe gnnuAyy hamissin insallahhhh benim.boyle olmadi
Hepinizde köpurmus sanki var mı kesin biseylerYok cnm camasir suyu
Walla ne denemedik sapıp duruyoruzYaa var ua bu bebisler gobuslere gelene kadar biz aklımızı kaçırmazsak iyi yani bazen kendimden korkuyorum
@UzeUze grubun nazar boncuğu hamişi
@93elizan Hamiş :)
@Ask-I Zuleyha Bat: 1 Ocak
min123 Bat: 6 Aralik
@Ebrarr60 Bat: 9 Ocak
Ruling girl Bat: 13 Aralik
@Sevdazede Bat: 12 Aralik
@gunesimmkd ??
@Sfr-rslntsn Bat: 8 ocak
@Esr02 Bat: 14 Aralık
Seskes Bat: 12 Aralık
N Nurumcan94 Bat: 8 Ocak
@Ksmdaskbskdr Bat: 1 Ocak
_Masalim_ Bat: 31 Aralık
@blueas Bat: 21 Aralık
@Dykdyk Bat: 8 Aralık
Umya Bat: 17 Aralık
@eflen Bat: 14 Aralık
@zezem123 Bat: 28 Aralık
@celine20 Bat: 23 Aralık
@GorTuu Bat:12 Aralık
@deepandfury Bat: 11 Aralık
@Mazikeen Bat:9 Aralık
@fundiiiii Bat: 31 Aralık
@Emineeemm Bat: 4 Ocak
@buse smile Bat:13 Aralık
@Babies16 Bat:26 Aralık
@aybuss_ Bat:29 Aralık
@-Lavinia Bat:3-4 Ocak
En iyisi bu galiba tek tek isim yazmaktansa burda olanlar hariç olmayanlar gelir inşallah
Aminnnn inşallah tatlımmhayırlı güzel haberler ver inşallahInsallh blli olucak prsmbe gnnu
Benim yedi gun gecti kuzum ama teste negatif cukiyi dun iki test yaptim onlarda bozuk galiba hic bisey anlamadim ole bekliyorumHepinizde köpurmus sanki var mı kesin biseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?