Ne yazayim canim bbataBenim bat yok napsak:)ne zaman adet olacagim hic belli olmaz:)
Unutuyorm kuzum vallahiKuzum bilmiyonmu benii senn degilim ama ya varsa diye korkuyorum kafayi yedim Sanirimmm
Yazamayiz ki iste onu diyorum :)Ne yazayim canim bbata
Aynen düşüncelerin o yönde olduğu için öyle hissetmişsindir canımAcaba kuzum pskolojik mi agrttm kasigimi dusune dusune
Anladim kuzum sadece ismini yazayim ozmn kuzumYazamayiz ki iste onu diyorum :)
Yani normal sartlarda standart hatunlar gibi islese vucudum bat 22 aralik ama benim dongume gore subat yada mart bile olabilir
Sagol kuzum daha rahatladim simdiAynen düşüncelerin o yönde olduğu için öyle hissetmişsindir canım
Olsun kuzumUnutuyorm kuzum vallahi
Evet iyi olur ben hamile kalirsam size haber veririm madem:)Anladim kuzum sadece ismini yazayim ozmn kuzum
Rica ederim canım birbirimize destek olmak için burdayız :)Sagol kuzum daha rahatladim simdi
Yakin zamanda hamis haberlerini aliriz INŞALLAH kuzummmEvet iyi olur ben hamile kalirsam size haber veririm madem:)
Degistirdim tatlimBen regl oldum. Önümüzdeki aya bakacaz artık bat 9 ocak :)
Batlari guncelleyemiyorduk kuzu ondanOlayı çözemedim hala neden yeniden bir topic açıldı kızlar
Cok kisi gec döllenme yasiyor kuzum tabi olabilur geken giden yok dimi kuzum?Kizlar sizce gec dolenme olmus olabilirmi ?
Olabilir yavruKizlar sizce gec dolenme olmus olabilirmi ?
Farkli uygulamalardan cek yukle kuzuKizlar yapamiyorum atamiyorum foto buyukmus sacmaloga bak
Kuzum ben hala adetomadim kizBen regl oldum. Önümüzdeki aya bakacaz artık bat 9 ocak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?