Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aylardır aklımı kurcalayan bir konu var.Biraz uzun olacak ama okuyup görüşlerinizi bildirirseniz cok sevinecegim.
3 kardeşiz,ablam ve abim var. Ablam,evli. 3-4 ay önce bize gelmişlerdi. Ben ablama cok bağlı bir insanım. Ailede herkesten cok ablami seviyorum. Beni almaya geldiler enistemle,avm ye götürmek için. Giyindim,hazırlandım gittik. Eniştem bir arkadaşını görüp onun yanina gitti. Bizde ablamla muhabbet ede ede mağazaları geziyoduk. Birden "annem babamı aldatiyordu hep,abinle beni odaya kilitliyolardi. 12 yaşındaydım ama her anına kadar hatırlıyorum seni ben buyuttum o yüzden birbirimize cok bağlıyız ablacım"dedi. Ben şok oldum. Yani annem babamı aldatmış mıydı? Sonra gerçekten mi abla? dedim. "evet,babam gecelere kadar çalışırken annem sokaklardaydi. gece yarısı beni markete yollayıp bira aldiriyordu sanada arada ben arada abin bakıyorduk,giydiriyorduk,karnını doyuruyorduk" dedi. Ne dicegimi bilemedim,cunku annem böyle bir şey yapamazdı,olmamalıydı. Ihanet bu sonuçta affı bahanesi olur mu hiç? Hayatımda benimsedigim en iğrenç olay;aldatmak! Buna tahammülüm yok. Her neyse ablam konuyu kapattı beni eve bıraktılar. Gece yatasiya kadar düşündüm. Doğru mu diye,ki doğru olsa ne değişecekti? Hep tüm anilarimi yazdığım bir gunlugum var. O gün tüm her şeyi temiz bir yeni sayfaya yazmıştım. Güya yazıp rahatliyorum.. Ama hep düşündüm,doğruluk payı var mı acaba? diye. Ama ablam olmayan doğru olmayan bir şeyi neden bana söyleme gereği duysun ki? O gün anneme soğuk davranmıştım,hep gider sarılır operdim yatmadan önce. o gün bunu yapamamistim annemde sende bir gariplik var diye söylenip durmuştu. Neyse bi gün okuldan geldiğimde merdivenlerde annem bağırarak beni bekliyodu "sen salak misin nasıl bunları dusunursun ablanmi büyütmüş seni benmi aldatmisim babanı sen gerizekalimisin bu kadar mı safsin" dedi bağırarak. Megersem gunlugumu bulmuş okumuş. Korkudan dicek bişey bulamadım. Bağırmaya devam etti bana,sucluymusum gibi. Sonra abim seslere duyup geldi odaya,annem susturdu beni. Konuyu kapattı abimi odasına yolladı. Böyle yapması aklımı daha da cok karıştırdı. Neden çekindi söylemekten? Kızlar kafam öyle karışık ki. Geçmiş vitmis bir şey ama benim hayatımda en nefret ettiğim insanlar eşini aldatanlar,ihanet edenler.. Annem dahi olsa bir sogukkuk girdi içime. Doğru mu bilmiyorum,ama annem inkar etti. Ama ablam neden boyke bir şey dedi ki o halde? Ne yapmaya calisiyorlar? Şunu da soyelemeliyim ki ben 15 yaşlarında falanken,annemin intihar mektubunu buldum. Dayanamadigini,beni abime emanet ettiğini,diğer dünyada daha mutlu olacağını yazmıştı. Hala her cümlesi aklımda. Işlendi beynime. Neyse ki cesaret edemedi Allaha şükür.. Her gün kapıda gelmesini beklerdim,geldiğinde bir oh cekerdim içim rahatlardi. Hep ailevi problemlerimiz oldu ben cocuklugumu yasayamadim bile. Pskolojim alt üst olmustu. Insan sevdiği bir kişinin ölmesini düşündükçe bile aglayasi geliyor insanın. Ve bu aldatma durumunu bu yüzden mi cok abartiyorum acaba? ne kadar buyursem buyuyeyim hep aklımda. Ama ablam bana "ne olursa olsun kimseye söyleme,soylersen benim senin gibi kardeşim olmaz' dedi. anneme ben soylememistim o bulup okumuştu. Ne yapmaya calisiyorlar gerçekten anlayamiyorum. Aklım cok karışık fazla abartiyorum biliyorum ama anneme böyle bir şeyi yakistiramam ki ben; o benim küçücük elli melegimdi. Hep öyle severdim onu. Meleksin melek kanatların eksik bir derdim. Ama bunu yapmis olması düşüncesi bile beni ürkütüyor nedense. Yardım edin lütfen,sizce bunun açıklaması nedir? ablam neden böyle bir şey söylemiş olabilir? görüşleriniz benim için cok cok önemli.. şimdiden teşekkür ediyorum..
şimdi 3 kardeşiz demişsin
ablam abim var diye yazmışsın...
peki bu lise2 ye giden senin kardeşin değil mi????
aranızda kaç yaş var bilmiyorum
sen küçükken sana bakan ablan o küçük kardeşinede baktı mı???
ilk önce şunu söylemeliyim ki; o kayıtlı bilgilerde ne olduğunu ben bile hatırlamıyorum. O kardesimle beraber üyeliği açtık ya o yaptı yada ben. Orada yabancı dil okuyacagini fikir edinmemiz gerektiğini yazdım. kendisi 16 yaşında,lise2 ye gidiyor. ve orada yazilanlarda benim sayısal öğrencisi olduğumu görebilirsiniz. Ve eğer ki ben dediğiniz gibi "uydurma bir konu" yazmış olsaydım buraya daha güzel daha inandırıcı bir şey yazardım ki anlayamayasiniz diye. Allah biliyor,bunların gerçek oldugunu. sizi kandirinca elime ne geçecek ki? şizofren bir insan değilim. Böyle bir uygunsuzlukta asla yapmam. Keşke bu konuyu acmasaydim,sadece yardım etmenizi istemiştim. ki aslında yardımda ettiniz cok teşekkür ediyorum. bu şekilde elestirilip yalancı konumuna dusmem kötü oldu. Yaşça benden buyuksunuz ablalarimsiniz,yol gostermenizi dilerdim. Ama hepinizin kendi düşüncesi,hepinize saygım sonsuz. Istediğinizi diyebilirsiniz tabiki ama üzüldüm.. başka yorum yapmanıza gerek yok hepinize tesekkurlerimi sunuyorum..
12 yaşındaki bir kız çocuğuna gece yarısı alkol hangi bakkal verir?![]()
Ablam değil ama annem öyle. Ani sinir krizleri geciriyor,tedavide oluyor.
Tatlım annen normal davranmış. öyle bir yazıda bende sinir krizi geçiririm aslında. bana kalırsa ablan ya sana tam anlatmadı herşeyi yada başka bir plan içinde.
Çünkü normal davranmamış olan ablan... Böyle ciddi birşey ayak üstü pat diye söylenmez.
Heleki seni seviyorsa ve ÜZMEK İSTEMİYORSA ben saklardım gerçeği ama yinede böyle söylenmez. Bence daha çok ablan istinde yoğunlaş çözmeye kararlıysan.
Bir annen daha masum gibi ama... bilmiyorumki sonuçla ailen senin..
Mahalle bakkalıHerkesin birbirini tanıdığı ufak yerlerde sorun çıkarmıyorlar öyle yaş konusunda, küçükken dayımlarda kaldığımda hep bizi gönderirlerdi kuzenimle bakkala sigara, içki almaya.