• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık minik kelebeğime isim seçemiyorum ....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gerçekten de benim eski lisemde 40 kişiden 5' i merveydi, 2. ismi olmadıktan sonra çok karışıyor ve soyadlarıyla hitap ediyorduk. bu da onlar için çok kötü bir durumdu bence. aybike güzel bence ama nilsu ve belinayı da düşünün

:nazar:
evt cnm bi arkadaşımın kızına dedim sınıftaki arkadaşlarının ismini say... bana seçenek olur diye düşünmüştüm... ama gerçekten isimler çok benzer.. o da merve isminde çok arkadaşım var koyma dedi...:21:

arkadaşlar kesin araştırmadım ama Belinay ismi belayı çağırmak anlamı taşıyormuş diye duydum . Benim kızımın adı beril , çok memnunuz isminden herkeste çok beğeniyor. bir kızım daha olsa berra ya da ipek koyardım adını. Sahra , safir, nihan, berru, denura isimleri de farklı ve güzel.

Ezgi, Aze , Sidal.. ( Ezgi yi yeğenime ben 10 yıl önce koymuştum ama hala kulağa hoş gelen ve heryerde çok fazla koyulmayan bir isim )

arkadaşlar kesin araştırmadım ama Belinay ismi belayı çağırmak anlamı taşıyormuş diye duydum . Benim kızımın adı beril , çok memnunuz isminden herkeste çok beğeniyor. bir kızım daha olsa berra ya da ipek koyardım adını. Sahra , safir, nihan, berru, denura isimleri de farklı ve güzel.

saol cnm, inan bende önceden öyle düşünürdüm ama iş başa düştümü aynı olmuyo..insan kararsız kalıyor..işin içne bide anlamı giriyor,yok arapçamı olmalı yok türkçemi olmalı...diye diye böyle luyor..:21:

benim bu ara favorilerim
Duru
Sare
Hazal
Derin
Beren
Beril
Ceylin Naz
hepsinin anlamına bakarsın netten canım, benim ilerde bi kızım olursa bunlardan birini düşünücem:31::31::31: nasip tabiki:1:

benim bu ara favorilerim
Duru
Sare
Hazal
Derin
Beren
Beril
Ceylin Naz
hepsinin anlamına bakarsın netten canım, benim ilerde bi kızım olursa bunlardan birini düşünücem:31::31::31: nasip tabiki:1:

tavsiyelerin için teşekürler cnm... allah seninde gönlüne göre versin...:21:

sahra
özde
aybike
ekinsu- favorim .)
dilay
simay
didar
:69:

cnm çok güzel isimler.. simay'ın anlamına bakıcam..:21:

evt hepsi güzel değil mi ama? :44: .. mesela simay ece koyabilirsin .. ikili isimler daha bi albenili duruyo :61: ((Sim-ay. Gümüşten ay, gümüş gibi parlak ay demek)) ..

bence Balca çok güzel bir isim. Bal gibi tatlı demek. Bir arkadaşımızın kızının adı olmasa ben doğacak kızımın adını Balca koyardım. :49:

bence Balca çok güzel bir isim. Bal gibi tatlı demek. Bir arkadaşımızın kızının adı olmasa ben doğacak kızımın adını Balca koyardım. :49:

cnm ben balım ismini duymuştum ama balca ilk defa duyuyorum. değişik geldi ama güzelmiş..:21:

Back
X