Minik kızım Buğle'min odasına hoşgeldiniz :)

demetcim herşey çok gzl olmuş güle güle sağlıklı günlerde uyusun meleğin inş odasında
bişe sorcm cnm
bjkli set varya onu nerden aldın ?
ve sana zahmet ne var o sette çok mrk ettim

tatlım ben almadım onu esımın tarafından bırı hedıye etmıs ...bjk magazalrından almıs herhalde kesesı..alt ust takım, ıc zıbın sapka ve eldıven bıe onların koyuldu bjk lı bı cantası vardı

bayıldımm canııımm çok güzel olmuşş odanız :)

demetcim bende kapı süsündeki tüle o kapı süsünü nasıl tutturdun canım onu sorayım ? ben de böyle tül geçiricem ama kapı süsü havada kalıyo ortalamak istiyorum senin gibi.

cengellı ıgne ıle tutturdum saglam oluyor oyle sende dene canım

demetcim odanız çok şık olmuş ssaglıkla kullan bebegine

coook güzel maasallah Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip eylesin:)

cok tesekkur ederım kızlar hepınızı daha ıyılerı meleklerınızın olsun

süper olmuş ya bayıldım valla...katologlardan çıkmış gibi..güle güle kullanın canım...benim daha çokk işim var sanırım :)))

her şey çook güzel olmuş,ne tatlı heyecanlar bunlar özlemişim =))
sağlıkla huzur ve mutlulukla odasında büyüsün prenses inşallah

maşallah allah buğlemine sağlıkla kavuşmanı nasip etsin. odasın uyuyup büyüsün minik prenses. bizim paşada sizin cicilere bakarken tekmeleyip durdu. ya kıskandı bende istiyorum diye yada şimdiden çapkınlık yapmaya başladı

valla minik prenses çok şanslı olacak. kimbilir o cicilerin içinde nasıl güzel olacak nasıl güzel kokucak? ee bizim paşada hayal etti sanırım kaydirigubbakcemile3

off cook beğendim odanızı canım bembeyaz tam meleklerelayık bi oda olmus..insallah küçük meleğin de içinde saglıkla sıhhatle büyür...

bu arada kzının ismini buğlem koyacakmıssın sanırım .sonradan yorumları okurken farkettim...azönce eşime odanızı gösterirken dedimki ben de buğlemime böyle oda yapacam cook güzel:))) eğer kızımız olsaydı biz de buglem koyacaktık ismini..:))))

off cook beğendim odanızı canım bembeyaz tam meleklerelayık bi oda olmus..insallah küçük meleğin de içinde saglıkla sıhhatle büyür...

cok tesekkur ederım tatlım

ya esım cok ıstedı buglem ısmını bende anlamını cok begendım ılkbasta cok kalın geldı bana sonra alıstım

Merhaba bende şubat 2011'de anne olacağım inş.odanız çok güzel olmuş allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahh.

demetcim odanız çok guzel olmus hersey cok guzel buğlemınızle saglıklı mutlu gunler gecırırsınız ınsaallah hayırlı olsun canım

masallah canim rabbim saglicakla dogurup bu odanin icinde bir melek kokusunu duymani nasip etsin insallah.,hersey cok güzel olmus. güle güle kullansin prensesin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…