Minik kızım Buğle'min odasına hoşgeldiniz :)

demetcımm bayıldımm bendee cokk gusell hepsıı

allahh gusell sunlerde kullanmayı nasıo etsınn sıze canımm

çoook hoşuma gitti...zaten çok zevkli olduğunu söylemiştim...herşeyi pek yakışacak yawruna...Allah uzun ve güzel bir ömür versin Buğlem'e... bu arada adıda çok güzel bebişin....opuyorumnanaktan

çoook hoşuma gitti...zaten çok zevkli olduğunu söylemiştim...herşeyi pek yakışacak yawruna...Allah uzun ve güzel bir ömür versin Buğlem'e... bu arada adıda çok güzel bebişin....opuyorumnanaktan

cok teekkur ederım canım benım hosuna gıtmesıne sevındım ..ya bu ısmıde benım arkadaslarım begendı bı esımın aılesı garıp karsıladı soylemesı zormus sallamıyorum gercı kızım adı buğlemmmm:)))

kızınız çok şanslı nekadar zevkli bi annesi var herşeyin engüzelini beğenmişsiniz ne mutlu size rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bebişinizin içinde uyuduğunu gezinip oynadığını göstersin hayırlısıyla

değişik şeylere toplum olarak tepkiliyiz zaten :asigim: halnuki alışılması kolay...bende süpr süperrrr.... herşey içine sinsin... daha dün soracaktım hani odan nerede diye? gecenin bi yarısı tesadüfen denk geldim:roflol::roflol::roflol::roflol:

ya sıu ısım konusu bı anne bıde babayla secılen bırsey olmalı herkes bırey soyluyor ıste dedım ya duymamak lazım

cok guzelmis canim gule gule eskitsin guzel kizin...

sagol tatlım

cok tesekkur ederım canım benım cok sagol

aman allahım tam bir prenses odası olmuş. buğlem sultan çok şanslı misler gibi uyusun odasında kuzun canım. allahım içinde uyuduğu günleri göstersin. gerçi çok az kaldı.

hersey gibi battaniyelerde cok güzel canım maaşallah gercekten:) az kaldı valla senin adına cok heyecanlanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…