- Konu Sahibi YeniBahar27
-
Merhaba bende şubat 2011'de anne olacağım inş.odanız çok güzel olmuşallahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahh.
demetcim odanız çok guzel olmus hersey cok guzel buğlemınızle saglıklı mutlu gunler gecırırsınız ınsaallah hayırlı olsun canım
masallah canim rabbim saglicakla dogurup bu odanin icinde bir melek kokusunu duymani nasip etsin insallah.,hersey cok güzel olmus. güle güle kullansin prensesin canim
çok güzel olmuş prensesinizin odası,güle güle kullanın inşaallah...
ayy hepsi çok güzel...harika bir oda olmuş tamam prensese göre güle güle kullanın canım sağlıklı sihhatli inşallah
AYYY odasını yesınler cımcımenın :) ınsallah o yatakta yattıgı resımlerını de goruruz annesı
çok güzel olmuş odanız çok beğendim tam bi prenses odası olmuş rabbim hayırlısıyla kucağınıza alıp odanızı eşyalarını kullanmayı nasip etsin inşallah hayırlı doğumlar Rabbim sizin ve tüm hamişlerin yardımcısı olsun
demetcim çok şık bir oda hazırlamışsın,buğlem bebeğe Allah iyi,sağlıklı,sıhatli..kullandırmak nasip etsin inşallah..
Nazar değmesin hepsi çok güzel ama özellikle çorap çekmecesine bayıldım opuyorumnanaktan
demetcim çok güzel kızının odası allah sağlıklı yatırmak büyütmek naip etsin inşallah
benim odam yok fazladan yapamadım çok hevesleniyorum görünce
demetçim çok güzelolmuşşşşşş odanızzzz
demetcım bende odamızın fotolarını koymak ıstıyorum ılerkı gunlerde.senden rıcam bana bu ısı nsl yapabılecegımı anlatabılırmısın teknolojı maduruyum yanı bıraz acıklayıc ayrıntılı olursa sevınırım sımdıden tesekkurler:kedi:
Tsekkurler tatlım ben de ılerdede kullansın dıye tarz b model sectım bayada bı kullanır begenmene sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?