Minik kızım Buğle'min odasına hoşgeldiniz :)

ayy hepsi çok güzel...harika bir oda olmuş tamam prensese göre güle güle kullanın canım sağlıklı sihhatli inşallah

çok güzel olmuş odanız çok beğendim tam bi prenses odası olmuş rabbim hayırlısıyla kucağınıza alıp odanızı eşyalarını kullanmayı nasip etsin inşallah hayırlı doğumlar Rabbim sizin ve tüm hamişlerin yardımcısı olsun

demetcim çok şık bir oda hazırlamışsın,buğlem bebeğe Allah iyi,sağlıklı,sıhatli..kullandırmak nasip etsin inşallah..

demetcim çok güzel kızının odası allah sağlıklı yatırmak büyütmek naip etsin inşallah

benim odam yok fazladan yapamadım çok hevesleniyorum görünce

demetcım bende odamızın fotolarını koymak ıstıyorum ılerkı gunlerde.senden rıcam bana bu ısı nsl yapabılecegımı anlatabılırmısın teknolojı maduruyum yanı bıraz acıklayıc ayrıntılı olursa sevınırım sımdıden tesekkurler:kedi:

Merhaba bende şubat 2011'de anne olacağım inş.odanız çok güzel olmuş allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahh.

demetcim odanız çok guzel olmus hersey cok guzel buğlemınızle saglıklı mutlu gunler gecırırsınız ınsaallah hayırlı olsun canım

masallah canim rabbim saglicakla dogurup bu odanin icinde bir melek kokusunu duymani nasip etsin insallah.,hersey cok güzel olmus. güle güle kullansin prensesin canim

çok güzel olmuş prensesinizin odası,güle güle kullanın inşaallah...

ayy hepsi çok güzel...harika bir oda olmuş tamam prensese göre güle güle kullanın canım sağlıklı sihhatli inşallah

AYYY odasını yesınler cımcımenın :) ınsallah o yatakta yattıgı resımlerını de goruruz annesı

demetcim çok şık bir oda hazırlamışsın,buğlem bebeğe Allah iyi,sağlıklı,sıhatli..kullandırmak nasip etsin inşallah..

Nazar değmesin hepsi çok güzel ama özellikle çorap çekmecesine bayıldım opuyorumnanaktan

demetcim çok güzel kızının odası allah sağlıklı yatırmak büyütmek naip etsin inşallah

benim odam yok fazladan yapamadım çok hevesleniyorum görünce

demetçim çok güzelolmuşşşşşş odanızzzz

hepınıze tesekkur ederım kızlar begenmenıze sevındım daha ıyı meleklerınızın olsun saglıkla mısıl mısıl uyusunlar

tatlım nasıl anlamadım eklemeyımı yoksa odanın dızaynını mı anlamadım bu arada cok sagol begenemene sevındım

çook şekerler yaa cok zevkli bi tercih olmuş bayıldım.beşiğini yesinler senin:)))
ben pek bebek odası taraftarı deıldım büyüğünce kullanması zor olur dıye ama bu cook güzel olmus ya hem ileridede genc kız olunca bıle kullanabılecek bı model melekler gibi...içindeykende resimlerini görmek dileğiyle:):ecrin_bebek::CüvCüv:

Tsekkurler tatlım ben de ılerdede kullansın dıye tarz b model sectım bayada bı kullanır begenmene sevındım

Tsekkurler tatlım ben de ılerdede kullansın dıye tarz b model sectım bayada bı kullanır begenmene sevındım

Tek kelime ile mükemmel, bayıldım, hayalimdeki oda. Hem sade hem çok şık. Seçiminden dolayı ayrıca kutluyorum seni.

Peki nereden ve kaça aldığınızı sorabilir miyim sakıncası yoksa?

Canım odanızda, sepetinizde çok güzel olmuş tam bir prenses odası, Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin Buğlem yiğenimize :))

demetcım besıgınızde cok tatlı gule gule kullanın canım yok canım bende oglumun odasının fotolarını cekıp topıge yuklemek ıstıyorumda.bunu nsl yapcam bılmıyorum.sen maasallah cekıp cekıp yukluyosun ya ben hepsıne bakıyom yuklemede hıc sorun olmuyo gayet ıyı cıkıyo fotolar onun ıcın sana sorayım demıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…