Doğuma Hazırlık Minik Kızım İçin İsim Anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi kız ismi daha güzel duruyor?

• Masal

• Zümra

• Asya

• İpek

• Doğa (eşimin istediği)

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay Cnm ya süper bi sürpriz olmuş:))) hoşgeldin aramıza, ama erkek ismi bulmak çok daha zor var mı aklında bişey
Liste yaptım canım. Baya bir günümü harcadım sözlüklerden gerçek anlamlarını falan buldum :KK70:

Aslında Tolun Ege ismini çok beğendim. Veya Evren dedim. Eşim ikisini de beğenmedi. Kendisine 16 isimli liste verdim. Beyefendiden cevap bekliyorum :anneadayı:

Bomba haberlerle döndüm kızlar. Bebeğimiz erkekmiş. Detaylı ultrasonda belli oldu. Doktor tekrar baktı doğruladı.
Gülsem mi ağlasammı bilemedim :KK70::KK70::KK70:
aaa çok şaşırdım... önceden kesn kız diyormuydu doktorunuz? neden böyle birden bire cinsiyet değişti?
Ben de kız bekliyorum, 20. hafta içindeyim, %90 kız dedi doktor, kız isimlerine bakıyordum. ama şimdi birden şaşırdım yazınızı görünce!
ve hayırlı olsun elbette, Allah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin :21:

aaa çok şaşırdım... önceden kesn kız diyormuydu doktorunuz? neden böyle birden bire cinsiyet değişti?
Ben de kız bekliyorum, 20. hafta içindeyim, %90 kız dedi doktor, kız isimlerine bakıyordum. ama şimdi birden şaşırdım yazınızı görünce!
ve hayırlı olsun elbette, Allah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin :21:
Aynen canım. Kız demişti. Hatta emin olamadığından 20. haftaya kadar bekletmişti. Detaylı ultrasonda belli oldu :KK46:

Back
X