Minik Kızım Melek Oldu :'(

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
9.079
30.915
748
Önceki konumdan da hatırlarsanız 1,5 aylık golden'ımda gençlik hastalığı vardı. Tedavinin dün 3. günüydü sabah gayet iyiydi veterinere götürdük tedaviyi gördü. Eve geldiğimizde bir terslik vardı yutkunamıyordu ve ayağa bile kalkamıyordu aynı boş çuval gibi yığılıyordu. Hemen battaniyeye sarıp veterinere yetiştirdim ölüyor diye kapıdan bağırarak girdim. Dili kaçmıştı bile çok uğraştılar ama 5 dk sonra veterinerimiz başınız sağolsun diye çıktı. Ağlamaktan gözlerim şişti. :5::5:
Çok üzgünüm kızlar..

Eklentiler

• $IMG-20130220-00328.webp
    $IMG-20130220-00328.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 108
Ne kadarda masum.
Canım benim. Üzülme kıyamam.:17:
Hayvanları çok seviyorum ben.
Gördüğüm üzere sende çok seviyorsun.:40:
Sen elinden gelen her şeyi yapmışsın bence.:44:

Ne kadarda masum.
Canım benim. Üzülme kıyamam.:17:
Hayvanları çok seviyorum ben.
Gördüğüm üzere sende çok seviyorsun.:40:
Sen elinden gelen her şeyi yapmışsın bence.:44:

Teşekkür ederim canım :5: Çok güzel bir kızım vardı minicik ama dayanamadı işte. Elimden ne geliyorsa yaptım hiçbir masraftan kaçınmadım ama olmadı işte napalım:5:

Çok üzüldüm melek için..:5:
Onlar için nur içinde uyusun bile demiyorum çünkü zaten en günahsız,en temiz varlıklar onlar..
Dilsiz sadık dostlar..

Başınız sağolsun..

Çok üzüldüm melek için..:5:
Onlar için nur içinde uyusun bile demiyorum çünkü zaten en günahsız,en temiz varlıklar onlar..
Dilsiz sadık dostlar..

Başınız sağolsun..

Melek oldu benim miniğim.. Çok teşekkür ederim :5:

Güzel kızınız için çok üzüldüm. Çok sabır diliyorum size. Siz elinizden geleni yapmışsınız, eminim ki o da yaşadığı sürece onu çok seven ve düşünen bir annesi olduğunu hissetmiştir. Tekrar sabır diliyorum.

Güzel kızınız için çok üzüldüm. Çok sabır diliyorum size. Siz elinizden geleni yapmışsınız, eminim ki o da yaşadığı sürece onu çok seven ve düşünen bir annesi olduğunu hissetmiştir. Tekrar sabır diliyorum.

En azından 1.5 aylık hayatının 4 gününü sıcak bir evde kucağımızda uyuyarak geçirdiğ miniğim.. Çok teşekkür ederim canım :50:

Son düzenleme:
çok üzüldüm malesef her evcil hayvanın her canlının olduğu gibi sonu...üzülme inşallah başka bir melek edinirsin onun acısını dindirirsin :(((

Back
X