Doğuma Hazırlık minik kızıma isim önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cekirdek_

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
112
3
318
İstanbul
Merhaba bayanlar, guzel kızımın dogmasina cok az bir zaman kaldi fakat ismini hala netlestiremedik
Düşündüğümüz isimlerden bazıları eda lale,beyza begum, filiz, yeşim, beril, eylül hale ceyda nilüfer yasemin sizce bu isimlerden hangileri daha guzel
Bunlarin disinda sizince onerileriniz varsa fikir bekliyorum .

selin,beste,cansu,petek,ada,adasu,cemre,ırmak

beyza yı beğendim bn..

ek olarak nehir, güneş, zeynep diebilrm

Son düzenleme:

ela nasıl, o da güzel bir isim....

yukarıdaki isimlerden beğendiğim eylül

Almina, ceylin, defne, duru, verda, ekin, nevşin, duru, zümra, erva... Bir çok isim var biz kura çekerek karar verdik ve kızımın iki ismide benim istediğim isimler çıktı ve bade lena koyduk canım :))

Onerdiginiz isimler cok guzel benim en sevdigim isim zeynep ama ailede olduğu icin koyamiyorum
Birde iki isim dusunuyoruz boyle olunca kulaga hos gelmesi ve anlamli isimler olmasi daha da zorlasiyor. Yeni ve biraz uydurma isimleri pek begenmiyorum mesela buglem vs gibi.. baska oneriler varsa alabilirim cici teyzelerimiz

Ben de hamileyim kizim olacagini dusunuyordum isim coktan hazirdi selen rüya. Ama artik erkek ismi bakiyorum☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazdığın isimlerden eda yı beğendim.
ben sedef, sude, defne, elif isimlerini beğeniyorum. benimde elifim var :)
sağlıkla kucağınıza alırsınız işallah bebeğinizi

Sedef benim de cok hosuma gidiyor ama hastalik ismi cagristiriyor dediler ve vazgectim yazdiginiz isimler de cok guzel ama ya ailede var ya da karar veremiyoruz. Sizlerinde yavrularina guzel omurler versin Allah

Benim bebeğimin adı Begüm... Eşimle ortak kararımız. Biz çok sevdik bu ismi..

Rabbim sağlıkla kavuştursun minik prensese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…