Minik kızımın sorunu

Munzevi Zencefil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
16.087
55.120
598
1 yaşındaki kızım bazı zamanlarda uykusunda iç çekerek ağlıyor çok canı yanmışcasına.Sesleniyorum kendine geliyor beni uykumdan uyandıracak şekilde duyuyorum sesini. İçim acıyor böyle olunca.
Gün içinde gayet mutlu uykusu yerinde ve hareketli bi bebek. Gece ise sanki büyük insan gibi iç çeke çeke ağlıyor bazen. Bu durum neden olabilir? Bi sıkıntısı var desem değil gündüz keyfi yerinde huzursuz değil, uyurken de mümkün olduğunca huzurlu uykuya dalmasına çalışıyorum ama bu durum kafamı karıştırıyor. Babasıyla da iyi vakit geçiriyor apartmanın çocuklarıyla da oynuyor uyum sağlıyor. Sağlık problemi mi olabilir acaba? Bilgisi olan var mı böylesi bir durum hakkında? Yakın zamanda dr kontrolü de var ama şimdiden sormak istedim sizlere. Teşekkür ederim.

Rüyasında falan birşey mi görüyor acaba, benim kardeşim de küçükken uyandırdı öyle geceleri ağlardı sebepsiz. Sonra baktık ki rüya görüp farkında olmadan ağlıyormuş. Bence kötü birşeyi yoktur yani sağlık problemi olacağını düşünmüyorum..

P
1 yaşındaki kızım bazı zamanlarda uykusunda iç çekerek ağlıyor çok canı yanmışcasına.Sesleniyorum kendine geliyor beni uykumdan uyandıracak şekilde duyuyorum sesini. İçim acıyor böyle olunca.
Gün içinde gayet mutlu uykusu yerinde ve hareketli bi bebek. Gece ise sanki büyük insan gibi iç çeke çeke ağlıyor bazen. Bu durum neden olabilir? Bi sıkıntısı var desem değil gündüz keyfi yerinde huzursuz değil, uyurken de mümkün olduğunca huzurlu uykuya dalmasına çalışıyorum ama bu durum kafamı karıştırıyor. Babasıyla da iyi vakit geçiriyor apartmanın çocuklarıyla da oynuyor uyum sağlıyor. Sağlık problemi mi olabilir acaba? Bilgisi olan var mı böylesi bir durum hakkında? Yakın zamanda dr kontrolü de var ama şimdiden sormak istedim sizlere. Teşekkür ederim.
Psikopatlığından o :p:D
Layyyyn bebelerin çok korkutulduğunu bilmiyin mi sen;)

Küçük çocuklarda uyku terörü denen bir durum var. Biraz bunu araştırın ben okumuştum ama çok hatırlamıyorum. Belirtiler tutuyorsa doktorunuz ile görüşün. Benim oğlum genelde diş çıkarma döneminde böyle olurdu. Yada ç8k yorulduğu zaman. Öğlen uykusu alıyormu çocuğunuz. Almıyor sa yorgun uykuya daldığından da olabilir

Kim bilir nereden duyup gördükleri ne şekilde işledi ki bilinçaltina, uykusunda ağlatacak rüyalar görüyor..

Benim kardeşim de küçükken ağlayarak uyanir, evin içinde koşar, sonradan uyanirdi. Onun da bir sorunu yoktu görünürde. Zamanla da geçti zaten.

Büyük ihtimalle bilinç altına bir olay işlemiştir, onun rüyasını görüyordur.
Belki de bir olay işlememiştir ama yine rüya görüyordur, panik yapmayın sağlıklıysa.
Lakin yine de devam ederse bir uzmana danışmanızı öneririm, içiniz rahat eder.

Benim oğlum da bir yaşındayken gece uykusunda iç çekerek sessizce aglardi, sizlanir gibi..
Annem de sancıları ya da bir yeri agrimistir derdi. Sonra kısa sürede geçti. Kötü rüya görmez 1 yaşındaki bebek ve dinen de böyle bilirim. Aklınıza kötü düşünceler getirmeyi lütfen. Karnında gaz vardır belki , rezene ,papatya vb hafif bir çayı uyumadan 20 dakika önce icirin, rahatlatır. Sevgiler. .

Diş sıkıntısı olabilir birde yatmadan önce bolca nas felak okuyun rahatlar inş bas ucuna ufak bir kuran koyabilirsiniz inş bu sıkıntısını çabuk atlatır Allah korusun cümle kötülüklerden prensesi

Benim bebeğim 7 aylıkken 2 kez uykusundan ic cekerek ağlar gibi oldu.ve sonra korkmuscasina bir ciglikla ağlayarak uyandi.ogun yanında çok yüksek sesli fırın tepsisini dusurmustum.gündüz yani.ben bile korkmustum.digerindede ablası gündüz uyurken yüksek sesle bişey dusurmustu ve cok aglamisti korkup uyanarak. Yani rüya olmasa bile ani açılan bi tv sesi ,uykusunda gündüz şiddetli çalan bi kapı sesi,yada gürültü ile düşen bişey yada farklı sesler onu korkuttuysa aklında kalmış etkilenmiş olabilir. Sadece benim gözlemim tabii bu.minik kalpleri herhangi bişey için hızlı carptiginda bu korkuyu hatirlayabilir. Tıpkı bebeklerin aşı oldukları hafta ara ara aşısını hatırlayıp ağlama nobetine tutulup,sonra hiç bişey yokmuş gibi unutup gulmeleri gibi.doktorumuz söylemişti bunu.arada hatırlar bir hafta kadar ve ağlamaya başlar. Sonra unutur fiye.

Benim kızımda konusuyor bazen kücükkrnde ağlardı.çizhifilmlerine cok dikkat ederim her abuk sabuk kanalı izleymeyin.biz eşimle oturup onun izlediği kanalın çizgifilmlerini izledik o ağladiği dönemdr.hepsini biliyoruz başka akanalda açmiyoruz

Küçük çocuklarda uyku terörü denen bir durum var. Biraz bunu araştırın ben okumuştum ama çok hatırlamıyorum. Belirtiler tutuyorsa doktorunuz ile görüşün. Benim oğlum genelde diş çıkarma döneminde böyle olurdu. Yada ç8k yorulduğu zaman. Öğlen uykusu alıyormu çocuğunuz. Almıyor sa yorgun uykuya daldığından da olabilir
Araştırayım sağolun. Öğle uykusu ikindi uykusu ikisinde de problem yok şükür. Gece uykusu içinde zorlamiyorum ne zaman uykusu gelirse o kendini belli edior zaten.

Bende kucukken boyleydim sanirim kotu ruyalar goruyor izledigi cizgi filmlere falan bakin bide cocuklar korkutuyor olmasin??
Tv izletmiyorum. Çizgi film reklamlar izlemiyor. Teşekkür ederim. Çocuklarla oynarken de hep yanındayım ama daha dikkatli olayım.

Uyumadan beraber dua edin psikolojik olarakta rahatlar manevi olarakta rahat bir uyku ceker.İzledigi cizgi filmleri inceleyin bir de.
Evet dua konusunda haklısınız bunu yapacağım. Çizgi film izlemez kızım dikkatini çekmiyor alıştırmadım şükür.

Back
X