Doğuma Hazırlık Minik kızımıza isim secenekleri:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minik kızımıza isim secenekleri:)

• Bilge

OY: 31 28,4%
  • Derin

OY: 15 13,8%
  • Hüma

OY: 13 11,9%
  • Hanzade

OY: 10 9,2%
  • Eylul

OY: 15 13,8%
  • Beril

OY: 17 15,6%
  • Duru

OY: 24 22,0%
  • Gökçe

OY: 28 25,7%

• Ankete Katılan
    109
Derin ve duru’dan yana kullandım oyumu. Hanzade ismini çok beğeniyorum ama kendi bebeğim için düşündüğümde çok ağır bir isim gelmişti koymadım. Benim bebeğimin ismi de Bade bu arada fikir olsun

Bence
Doğduğundan beri çok hareketli zaten ama ben aynı İsimdeki her çocuk aynı karakter olacak fikrine inanmıyorum. Karakter zamanla oluşan birşey. :)
isimler karakteride etkılıyor tabıkı %100 olacak dıye bısey yok ama duydugum her duru pek bir hareketli

Evet doğru bizimki de öyle
Ben duru ismini çok istemiştim ama izledigim bir video da u harfinin durgunluk ,durağanlık verdiği yazıyordu .İki tane olduğu için bu isimdekilerin durgun olacagini söyledi isim analizi yapan kişi .Arkadaşımın yeğeninin adı da duruydu.Ona sordum ve evet çok durgun .Hiç yerinden kipirdamaz dedi .Ben de vazgeçmiştim .

Ben öyle şeylere inanmam. Durgun durağan demiş ama bizimki hiç öyle değil tam tersi. Her çocuk kendine özeldir isim analizine de aynı isimdeki çocuk şöyleymiş lafına da inanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…