minik kızımızda reflü çıktı çok moralim bozuk yardım lütfen

ya şunları okuyunca cok üzülüyorum. sırf kustuğu içinmi anne sütünden kesti anneniz. doktorların yeni modası bebek reflüsü. öle bişey yok iki çocugumda 9 aya kadar kustu dediğiniz gibi kapakçıklar tam çalışmadığı için gayet normal bi durum

Ya benim iki erkek kardesiminde anne sütüne alerjisi vardi.. ayni zamanda inek sütüne de.. Gezmedigi doktor kalmadi. Gece gündüz hicccc susmadan kendini yirtarcasina aglayan hic uyumayan bir bebeginiz olunca insan ne yapacagini sasiriyor. Suyla karisik özel eczaneden degisik pahali bi toz alarak mama yapiyordu annem iste o süt yerine. O özel mamaya gecince direk fark anlasildi zaten. Hic uyumayan bebek uyumaya basladi kendini yirtarcasina aglamalari azaldi vs.. öyle oluncada tabiki o mamaya devam etti haliyle, niye ille anne sütü diye diretsinki? :)

Ya benim iki erkek kardesiminde anne sütüne alerjisi vardi.. ayni zamanda inek sütüne de.. Gezmedigi doktor kalmadi. Gece gündüz hicccc susmadan kendini yirtarcasina aglayan hic uyumayan bir bebeginiz olunca insan ne yapacagini sasiriyor. Suyla karisik özel eczaneden degisik pahali bi toz alarak mama yapiyordu annem iste o süt yerine. O özel mamaya gecince direk fark anlasildi zaten. Hic uyumayan bebek uyumaya basladi kendini yirtarcasina aglamalari azaldi vs.. öyle oluncada tabiki o mamaya devam etti haliyle, niye ille anne sütü diye diretsinki? :)
pardon canım anne sütü alerjisi olduğunu nerden bileyim geçmiş olsun.
dediğim gibi yaa ben iki çocuğumdada doktorlara çok kızdım . şimdi bi dr umuz var ki şimdi türkiyede de değil sıkıntılarımızı tahlil sonuçlarımızı gönderiyoruz .,
konu sahibi 2,5 yaşında olduğu için birşey diyemiyorum.
gerçi pardon takıştığım sen değilmişssin

Back