- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Birakitamolsa
Arkadaslar Merhaba. Pazartesi günü kedi almaya karar verdim. Amacım sahipsiz bi kediye yuva olmaktı ama evde annemle yanlız bırakacağım ve annem çok korkuyor kedi den o yüzden sakinligiyle tembelligiyle bilinen bi iran kedisi almaya karar verdim. İlk girdiğim petshop tan bayanın guleryuzune güvenerek minik bi yavru aldım . Dişleri çıkmıştı bayan benm kedimin yavrusu sütten kesildi 2 aylık dedi . Neyse aldım herseyini oyuncagna kadar aldım yediriorm dediği mamada dahil . Bebeğimi eve getrdim yatağında bol bol uyudu neyse bi anormallik yok çünkü daha küçük olduğu için günde 18 20 saat uyurmus. Sonra kalktı su icti çişini kumuna kendisi yaptı ama hicbisekilde yemek yediremedim. Ertesi günde yemedi dayanamadım kadını aradım. Rica ettim annesini biraz daha emmesi için 1 ay kadar daha annesinin yannda kalmasını istedgmi soyledm itiraz etmeden hemen getir dedi. Gotrdum bıraktım bugün aradım veternrde dilinde yara varms serum bağlandı 2 gün antbytk alcak 2 gün snr ara canm dedi . İçim aciyo kahroluyorum o küçücük bebek nasl serum baglanr nasıl ilaç içer dayanabilirmi nolur başına böyle bişey gelen varsa bilgi versn bana. Martin 15 inde teslim edilecektir die kaşe bastı kagit yazdı para umrumda değil yavrum bişey olursa yapablcegim hukuki şeyler varmı o kagtla şimdiden teşekkür ederim