Minik melegim:((

melek oldu yavrucak acı çekiyormuş demek ki, bende kedimi buldum çook mutluyum 1 haftadır neler çekiyorum bu akşam işten dönerken bi baktım apartmanın önünden bana doğru koşuyor dukkandaki amca besliyorum ben bunu dedi, dedim kaçtı bulamıyodum teşekkür ederim dedim kucakladığım gibi eve getirdim cadı eve girene kadar miyav miyav 6.kata kadar zor çıktım elimde poşetler, tavuk almıştım içimden de keşke kedim evde olsaydı o da yerdi diye, hemen haşladım biraz yedirdim, evde kardeşime bıraktım koştum matkete kum mama almaya, yıkadık güzelce mis gibi oldu bizi çok özlemiş evini çok özlemiş bebeğim şimdi kurulandı karnı doydu uyuyor çok şükür herkes kayıp kedisini bulsun elindekilerde kıymetini bilsin, sizde yeni muhtaç bir yavrucağa yuvanızı açın hem teselli olursunuz üzülmeyin lütfen
Sizin adınıza çok sevindim

Arkadaşlar bu kadar sorun yapmayın ya ..
Alabılen sokaktan alsın.
İlk bende kedı almak ıstedıgımde cins istedim !
Ama snra oğlumu bana gösterıler annesı terk etmış hasta diye sen al dediler.
Hem cins isteyen hem sarı renk kedı ısteyen helcın gitti sokak kedısı aldı şimdi hayatımın odağında ..
Haatta 2. kedim bile sokak kedısı :KK48:

İyi devam et o zaman yazma lütfen ugrasamam sen 3 tane beslion ben 33 tane boş muhabbete gerek yok yorumlarınızı kendinize saklayın

Bos olan sensin canim benim. Yiyorsa al evde bak cins de cins cins de cins. Hayvani öldürmüssün hala cak cak! Kabahatinle otur sus da.

Alabılen sokaktan alsın.
Hem cins isteyen hem sarı renk kedı ısteyen helcın gitti sokak kedısı aldı şimdi hayatımın odağında ..
Canm defalarca açıkladım amacım cins olmasi değildi oda can Sokaktaki de can annem korkmasn maksat sakin olsun diye engelli bi kedi alicaktm olmadı buna kismetms buda gitti yapacak bişey yok malesef bide anlamadıgm nokta tamam sokaktan almak en doğrusu ama petshoplarda satılan kediler hiç alınmazsa adam ona nereye kadar bakcak bigün sokağa birakcak belki yada hastaligyla ilgilenilmicek benim aldığım kedi gibi ölüp gidicek anlamıyorum neden bu kadar tepkili burdaki insanlar

Alabılen sokaktan alsın.

Canim barinaklarda cins kedi dolu British mi ararasin Ankara mi ne ararsan var. Arkadas gibi kediyi karakterine göre secmek isteyenler almis kedi istedikleri gibi cikmayinca birakmis.

Ben kedide huy arayan insana hayvan sever demem kimse kusura bakmasim. Kedi kadar karakterli bir hayvan yoktur , o ne isterse onu yapar ve senin annem korkar sakin olsun demen bencillik. Kedi sakin cikmasaydi ne yapacaktin ? Kesin sokaga di mi ?

Bak bikere banlandim seviyemi senin seviyene düşürmek istemiyorum konuma dahil olmanı istemiyorum yok ol kaybol yazma

Forum babanizin mali olmadigina göre ister yazaarim ister yazmam degil mi ? Ayrica israrla aanlamadiniz konu kimin sokakta kaç kediye baktigi degil, konu bu hayvanlari alip satanlarin yaptigi ise ortak olmamak. Pet shoplar ölümdür bu kadar basit.

Canim barinaklarda cins kedi dolu British mi ararasin Ankara mi ne ararsan var. Arkadas gibi kediyi karakterine göre secmek isteyenler almis kedi istedikleri gibi cikmayinca birakmis.

Ben kedide huy arayan insana hayvan sever demem kimse kusura bakmasim. Kedi kadar karakterli bir hayvan yoktur , o ne isterse onu yapar ve senin annem korkar sakin olsun demen bencillik. Kedi sakin cikmasaydi ne yapacaktin ? Kesin sokaga di mi ?
Aksine benım oğlum çok aksidir. Sürekli ısırır tırmalar. Bi gün olsun onu sokaga bırakmak aklımın ucundan gecmedı hatta kısırlştırmadan önce her gun koku bırakırdı her gun işten gelip onları sılerdım çamaşır sularıyla sirkelerle.
Ben konu sahıbının begenmeyınce bıraktıgını falan bilmıyordum sadece hasta olduğunu ve öldüğünü sandım..

Canm defalarca açıkladım amacım cins olmasi değildi oda can Sokaktaki de can annem korkmasn maksat sakin olsun diye engelli bi kedi alicaktm olmadı buna kismetms buda gitti yapacak bişey yok malesef bide anlamadıgm nokta tamam sokaktan almak en doğrusu ama petshoplarda satılan kediler hiç alınmazsa adam ona nereye kadar bakcak bigün sokağa birakcak belki yada hastaligyla ilgilenilmicek benim aldığım kedi gibi ölüp gidicek anlamıyorum neden bu kadar tepkili burdaki insanlar
Eğer petshoptakıler rağbet görmezse satılmaz tabıkıde..
Arkadaşın demek istediğin cins kediler bile var artık barınaklarda..

Aksine benım oğlum çok aksidir. Sürekli ısırır tırmalar. Bi gün olsun onu sokaga bırakmak aklımın ucundan gecmedı hatta kısırlştırmadan önce her gun koku bırakırdı her gun işten gelip onları sılerdım çamaşır sularıyla sirkelerle.
Ben konu sahıbının begenmeyınce bıraktıgını falan bilmıyordum sadece hasta olduğunu ve öldüğünü sandım..
Begenmeyince bıraktığımı kim söyledi . Kediyi aldığım aksm hiç yemek yemedi ertesi gün sabah götürdüm annesini emsin 1 ay daha diye sonra emmeyince veternre götürmüş kadın önce bana ağzında yara var serum takıldı dedi ertesi gün aradım yanına gidicektim kansermis öldü istersen gel vetenrmzden bilgi al gör dedi. Begenmemek ne demek 2 gün ağladım içim yandı . Diğer arkadaş konumu dikkatli okumaDigi için yanls bilgiler veriyor işte boyle

Senin anlayışında sorunmu var kediyi istediğim gibi çıkmaynca götürdüm yazısını nerden buldunda okudun sen

Senin anlayışında sorunmu var kediyi istediğim gibi çıkmaynca götürdüm yazısını nerden buldunda okudun sen

Anlayışında sorun olan sizsiniz. Öyle bir şey okudum mu demişim bir daha bakın ne yazdığıma. İstediğiniz gibi çıkmaz, yaramaz olursa geri mi götürecektiniz dedim. Ok ?

Anlayışında sorun olan sizsiniz. Öyle bir şey okudum mu demişim bir daha bakın ne yazdığıma. İstediğiniz gibi çıkmaz, yaramaz olursa geri mi götürecektiniz dedim. Ok ?

Back
X