Deniz koyun. İsmimi çok seviyorum :)
Feride... çok hoş ve anlamlı.
Söylemesi bile çok güzel. :)
Sinem ve Açelya isimlerini de beğeniyorum.
Listede başka güzel isimler de var ama hep aynı isimlerin tercih edilmesi hoş bir şey değil bence.
O kadar güzel ismimiz varken herkes ezberlemiş gibi Zeynep, Azra, Sare falan koyuyor. Popüler isimler güzelliğini kaybediyor bence... çok sık duyunca bayıyor. :)
hiçbi sorun yaşamadım. zaten kızlara erkeklere aynı oranda konulan bir isim.Deniz ismini bende seviyorum ams unisex olmasi dusunduruyor bu konuda herhangi bir sorun yasadinizmi
Ben kızımın adını elis koyuyorum uzun uzadıya kararsızlıktan sonra karar verdiğim bi isim oldu. Zeynep Defne Deniz Ece bu isimler arasında çok gidio geldik ama en sonunda Elis dedik gerçi bu aralar devlet işlerinde falan isim zorluğu Yaşar mı diye düşünmüyor değilim.İnsan evladına hiç bir ismi layık bulmuyor di mi en güzeli en eşsizi olsun diye çabalıyor. Bide bizim ufaklık sürpriz oldu hazırlıksız yakalandık iyice zor isim konusu insanlar evlenmeden önce kararlaştırıyorlar valla takdir ediyorum benim hiç aklıma gelmemişti çocuk falan ay neyse konudan saptım kusura bakmayın
seçenekler arasında, cemre hoşuma gıttı. benım kızım olursa Bigem Su, oglum olursa Abdullah Yağız olucak ınsallah, söylüyesım,her kes le paylaşasım var da
neka heycanlısiz kacıncı hafta da ögrendınız cınsıyetınızı annesı? bıze bı kız bı erkek dıyorlar da
İnci, Dilruba, İclal, Nazlı, Hande çok zarif isimler bence :)
Babaannemin ismi Feride, çok iyimser bakamıyorum o ismeDilruba ismini bende cok begeniyorum ama soyleyisi insanlara garip gelebilir.iclal yegnimin ismi inci arkadasimin ismi tum sevdigim isimler var birilerinde..kizim dun feride cemre olsun diyordu hosuma da gitti aslinda ama hala kararszm
Babaannemin ismi Feride, çok iyimser bakamıyorum o isme
İlerde kızım olursa inşallah ende Dilruba koymayı düşünüyorum
Kizimlada surekli isim konusunu konusuyorz nerde bi isim duysa soyler kardesime koyalim diye oyle kararszki!!
Bu gidisle, isimsiz olcak cocugun adi
Feride... çok hoş ve anlamlı.
Söylemesi bile çok güzel. :)
Sinem ve Açelya isimlerini de beğeniyorum.
Listede başka güzel isimler de var ama hep aynı isimlerin tercih edilmesi hoş bir şey değil bence.
O kadar güzel ismimiz varken herkes ezberlemiş gibi Zeynep, Azra, Sare falan koyuyor. Popüler isimler güzelliğini kaybediyor bence... çok sık duyunca bayıyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?