- Konu Sahibi pinaripekci
-
ne gusel jayırlı olsun darısı bızlere ınşşşş
tebrikler....
cümlemize nasip eder inşallah cnm bnm hayırlısıyla..bende seni tebrik ediyorum.. a.s.tebrikler pınarcım
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah
pınarcım tebrik ederim canım bende ekim annesi olcam inşş rabbim tamamına erdirsin canım
Tebrik ederim pınarcım..ŞenizŞenizRabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli meleğinizi kucağınıza almayı nasip etsin..amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:...bizlerede dua et canım beniimm.Şeniz:Saruboceq:.benimde 4 yaşında kızım var kaydirigubbakcemile3şimdi istiyoruz ikinciyi ama olmadıboshayallersmile..hayırlısı olsun.:Saruboceq:..çok sevindim inan bana canım beniiimmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..Rabbim o güzel yüreğinle şefkat dolu kalbinle dualarını kabul eylesin ...amiiiiinnn...:Saruboceq::Saruboceq:
massallah.allah saglicakla kucagina da versin.darisi bize olur insallah.
Hayırlı olsun allah bekleyıp cocugu olmayanlarada versın ınşallah
Hayırlı olsun. Sağlıklı şekilde kucağına alırsın inş. Darısı başımıza.
tebrikler
canım hayırlı olsun adını görünce şaşırdım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Tebrik ederim canımdarısı bizlere işşallah
kuzucuğuma da kardeş geliyor allah izin verirse..4 yaşındaki kızım hafifçe kıskançlık belirtileri gösterse de eminim minik misafirimizi o da çok sevecek..muhtemel doğum tarihim 24 ekim..sağlıkla hayırla gelsin inşallah tatlı meleğimiz..opuyorumnanaktan
gözünüz aydın canım inşallah tüm iyiliklerle bebeğini kucağına alırsın...
sat aynı bizim heralde benimde muhtemel doğum tarihim 24 ekim ama bakalım bu hafta sonu gidicem haftası kesin belli olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?