Ben konuyu kendi kızımın rahatsızlığını okurken gördüm ve çok geçte olsa bir başsağlığı dileyeyim dedim.Kendi köpeğim için çırpınırken son gecesiydi köpeğimin artık rahatsızlığı iyice ilerlemişti şimdi burdan bütün arkadaşları uyarmak istiyorum yemek yememesinin en önemli sebebi sahip olduğunuz köpeğin beslenmeye bağlı vücudunun arka bölümünde tuvaletini yapmasını engelleyen bir çıban olması bunu veteriner anlamıyor benim kızımda olduğu gibi çok geç kalıyor ve kurtarılamıyor lütfen veterinere söyleyin kontrol etsin,tuvaletini yapamadığı zaman köpeğiniz yemek yiyemiyor kusmaya başlıyor ve sadece 3 günlük bir sürede ölüyor..
17 ocak 2014 te fıstık isimli köpeğimi yani kızımı kaybettim..dünya başıma yıkıldı çünkü hiçbirşey yapamadık gözlerimin önünde eridi ve bir sabah aniden kaybetttim.
o gece yorumları okurken herkezin sizinle aynı acıyı paylaştığını gördüm fakat biri vardı ki okadar mantıksız şeyler yazmıştı ki üzüntümün yanında nefret duydum bunları yazmadan yapamıcam oyüzden...
İnsan olmak için sadece dış görünüş yetersiz içinde olmak lazım insan olmaya layık olmak lazım.
Sayın newjersey isimli arkadaş ;
Ben 2012 nisan ayı 2 aylık bebeğimi kaybettim onun acısı hissettiklerim ayrı üzüntüm ayrı aylarca ağladım bir insanın içinde sahip olduğu bir varlığı kaybetmemesi bambaşka bir acı ben bunuda yaşadım...aynı zamanda bir hayvana bağlanıp onu aileden biri görmek herkeze nasip olucak güzel bir duygu değil benim canım yandı onun ölümüyle hissettiğim acıyı anlatamam kanlı canlı dokunduğun yanında olan bir varlığı kaybetmek çok zor.
Siz de gelmişsiniz böyle acısı olan birine yok başlığı değiştirin yok çok üzüldüm diye yazıyorsunuz onun acısını hiçe sayıp,sanırım siz hayatınız da çok büyük bir acı yaşamadınız ki çaresiz insanların yaşadığı acının arasına girip mantıksız yorumlar yazabiliyorsunuz.bazılarının sevgisi gerçekten sınırlı sizde onlardansınız bir hayvana duyulacak sevgiyi yaşayamamışsınız yazık,sizin ki sadece bencillik sevgi değil ayrıca sizin de üstünlüğünüzü yazdığınız yorumlarınızla gördük gerçekten tebrik ederiz...
Arkadaşım kusura bakma ama o acıyla o gece bu arkadaşın yorumunu okurken okadar sinirlendim ki bunları yazmasam içimde kalırdı acım tazeyken yazsaydım daha da ağır konuşurdum.böyle bencil insanların herşeye yorum yapmalarına anlam veremiyorum herkezin acısı kendisine yoruma gerek yok...tekrar başın sağolsun.