bu başlıkta değişmesı gereken birşey yok cünkü biz onları çocuklarımız olarak evlatlarımız olarak göruyoruz siz nasıl cocuklarınıza düşkünsenız bizde kedılerımıze köpeklerımıze düşkünüz onların kılına gelecek en ufak zarar bızı sadece üzmez yıkar içimizde buyuk yaralar açar lütfen insan hayvan ayrımı yapmayınAyy başlığa baktım konuyu okudum Allahım dedim yaa,başlığı okuyunca Allah korusun oğlunuzu yani evladını kaybettiniz anladım hiç tanımıyorum belki ama ben de anneyim ve 5 aylık hamileyim yüreğim ağzıma geldi nasıl üzüldüm.Geçmiş olsun ama lütfen başlığı değiştirir misiniz?
bu başlıkta değişmesı gereken birşey yok cünkü biz onları çocuklarımız olarak evlatlarımız olarak göruyoruz siz nasıl cocuklarınıza düşkünsenız bizde kedılerımıze köpeklerımıze düşkünüz onların kılına gelecek en ufak zarar bızı sadece üzmez yıkar içimizde buyuk yaralar açar lütfen insan hayvan ayrımı yapmayın
Arkadaşım sonuçta sana saygı duydum ve o anda o kadar üzgün olmama rağmen değiştirmeye çalıştım ama lütfen sende bize saygı duy ve burdaki ortak sevgi ve üzüntü paylaşımımıza gereksiz gerginlikler katma
eğer bana nasıl olduğunu tarif edersen değiştirebilirim benim amacım sadece üzütümü paylaşmaktı o kadar ve benim sıkıntımı paylaşan beni anlayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?