Doğuma Hazırlık minik prensesime isim önerirmisiniz teyzeleri ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cecillia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
386
1
116
İstanbul
kızım 2,5 ay sonra gelecek allahın izniyle.babası ilk isim olarak Güneş istiyor ama ben bir ismi daha olsun istiyorum.soy ismimiz ERDEN.önerilerinizi bekliyorum kafamda hiç bişey yok

kızım 2,5 ay sonra gelecek allahın izniyle.babası ilk isim olarak Güneş istiyor ama ben bir ismi daha olsun istiyorum.soy ismimiz ERDEN.önerilerinizi bekliyorum kafamda hiç bişey yok

güneş ilk isimse tatlım sessiz harfle bittiği için 2. isimde sesli harfle başlasın yani arasında ulama olsun o zaman çift isimler kulağa daha güzel geliyo... yani benm fikrim bu... :) bide bikaç örnek wereyim belki beğenirsin :)

güneş asya
güneş ela
güneş ilke
güneş öykü
güneş ülkü

ama benim fawori ismim asel... anlamı Cennetteki dört ırmaktan biri olan bal ırmağının adıymış...
bal gibi tatlı bi kızın olur inşallah... :)

güneş asel.... :)

Sanırım kızınız Eylül ayında doğacak ismini Eylül Güneş bırakırsanız bence sizin ailenize Eylül ayında doğan bir Güneş manası olabilir.. :) Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. Ama Eylül ayında doğup doğmayacağına emin olamadım

çok teşekkür ederim bebişim ekim sonu kasım başı gibi gelecek allahın izniyle.

Eren Güneş Erden (unisex isimlere bayılırım ben)

Deren Güneş Erden

Deniz Güneş Erden

Bunu sırf geyik olsun diye yazıyorum; Güneş Aşkın Erden--> Güneş Aşkı Nerden?:1:

sağlıkla ve huzurla büyütün :nazar:

hepsi güzel gerçekten ama önerilere devam edin kızlar seçeneğimiz bol olsun.soy isim Erden soyismede uysun adı.

Esra Günes Erden
Ersu Günes Erden
Ebru Günes Erden
Esen Günes Erden
Selen Günes Erden
Sezen Günes Erden
Gözde Günes Erden

Bizimde bir ay sonra Allahın izniyle dünyaya gelecek.Adını Asya Bade Koyacaz.
Nilsu
ada
asya
bade
aslım
lara
öyküm

güneşin yanına en çok denizi yakıştırdım :)
şimdiden hayırlı dooğumlar

Eren Güneş Erden (unisex isimlere bayılırım ben)

Deren Güneş Erden

Deniz Güneş Erden

Bunu sırf geyik olsun diye yazıyorum; Güneş Aşkın Erden--> Güneş Aşkı Nerden?:1:

sağlıkla ve huzurla büyütün :nazar:

okuduklarım içinde en çok bunları beğendim çok güzel uymuş isim ve soyisim :)
bide Selen Güneş Erden de güzel uyuyor :)

kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim.ama ben napıcam ya babasına bir türlü isim beğendiremiyorum.ilk ismide o seçti zaten.şimdi önerileri onada sunuyorum ama o olmaz buda olmaz beğenmiyo uyuzzz :)) lütfen önerilere devam kızlaaaar kızına hiç bir ismi beğenmeyen bi babamız var ne yazıkki.

Back
X