• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Minik prensesime isim önerisi.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
Söylenişi ve kulağa hoş gelen kız isimleri arıyorum. Şu an Aklımızda KUMSAL ve DERİN var.

Zeynep,elif, ayşe gibi klasik önerilere açık değilim. Fakat zorlama isimleri de sevmiyorum örneğin Liya,Mia,Nina gibi isimler.

Sizden soft ve kibar isim önerileri rica ediyorum.

Hayırlı olsun canım derin ismi çok güzelmiş içinize sinmesi çok önemli ama çok zor birşey isim araması benim de kızım olacak kısmetse ve ben melek ismini koyacağım Allah nasip ederse

Derin yerine DEREN daha hoş sanki. ;)
Derin biraz da dalga geçilmeye musait bir isim.

Söylenişi ve kulağa hoş gelen kız isimleri arıyorum. Şu an Aklımızda KUMSAL ve DERİN var.

Zeynep,elif, ayşe gibi klasik önerilere açık değilim. Fakat zorlama isimleri de sevmiyorum örneğin Liya,Mia,Nina gibi isimler.

kumsal bir yer ismi. manası pek yok gibi, ama karar sizin tabi...

Hayırlı olsun canım derin ismi çok güzelmiş içinize sinmesi çok önemli ama çok zor birşey isim araması benim de kızım olacak kısmetse ve ben melek ismini koyacağım Allah nasip ederse

Allah kucağımıza almayı nasip etsin canım. Melek ismi de çok güzel.

Zelal
Meyra
Duru
Arya
Sude

Evet Duru da güzel. Cemre nasıl? Ya da Bahar?

Duru ve Arya hoş isimler. Fakat hala Kumsal dışında içime tam sinen bir isim olmadı. Masal isminide seviyorum fakat Kumsal daha hoş sanki.

Eşim dün Mia nasıl diye sordu sanırım hoşuna gitti ama ben o tarz isimler koymak istemiyorum. Yavru kedi ismi gibi geliyor bana ve çok zorlama isimler bunlar.

Reyyan nasıl cennette oruç tutanların gireceği kapı imiş, biz ablamın kızına koyduk.

kumsal bir yer ismi. manası pek yok gibi, ama karar sizin tabi...

Ya evet anlam olarak deniz,göl gibi yerlerin kıyılarında oluşan kumluk yer olarak geçiyor. Yada kutlu geyik,uğurlu geyik gibi anlamıda var.

Ama düşününce konulması caiz sayılan kuranda geçen isimler dahi örneğin kezban gibi ecrin gibi isimler de bakıldığında manasız. Ecrin anlamı “ücret” , Kezban isminin anlamı “yalancı “ olarak geçiyor. Elif ismi ne kadar kulağa hoş gelsede alfabetik bir harften ibaret. Bu ve bunun gibi çok örnek var.

En azından Kumsal isminin kötü bir anlamı yok diyorum kendi kendime ve kulağıma da hoş geliyor gibi.

Reyyan nasıl cennette oruç tutanların gireceği kapı imiş, biz ablamın kızına koyduk.

Reyyan ismi biraz ağır geldi bana canım. Aslında güzel ama bilmiyorum insan kendi çocuğu olunca hiç bir ismi yakıştramıyor resmen.

Çok zormuş bu isim koyma işi ya.

Kumsal çok güzel bir isim bence de. Nil, Ece, Melisa, Defne, Arya kızımız olsa düşüneceğimiz isimlerdi. Belki size fikir olur.

Hera nasıl? Bende tam kumsal diyecektim düşünüyormuşsunuz zaten :)

Back
X