Doğuma Hazırlık Minik prensesime isim önerisi.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eylül
Meriç
Miray
Hilal
Dora
Ece
Ela
Öykü
Duru
Sena
Nehir
Nisan
Elçin
Irmak
Defne
Burçin

Aklıma bunlar geldi nasıl? :)

Ayy bence de Mia koymayın. Çok zorlama. Benim tanıdığım biri de kızına bu ismi verdi... Kendi ismi Mahmut, kızının ismi Mia :D Çok komik ve özenti duruyor yahu.

Kültürümüzde o kadar güzel isimler var ki Mia, Liya falan bana itici geliyor. :(

Senin ismin Gizem galiba canım.
Nihan ismini nasıl buluyorsun? Gizemle eş anlamlı.

Doğayla alakalı birkaç isim daha:

Ada
Doğa
Toprak
Derya
Itır
Burcu
Burçak
İnci
Güneş
Irmak
Defne
Meltem
Mercan
Reyhan
Nehir
Sedef
Alev

Eylül
Meriç
Miray
Hilal
Dora
Ece
Ela
Öykü
Duru
Sena
Nehir
Nisan
Elçin
Irmak
Defne
Burçin

Aklıma bunlar geldi nasıl? :)

Ece, Öykü, Irmak benim sevdiğim isimler fakat artık tamamen alışıldık geliyor. Bir ara Irmak ismine adeta takmıştım.

Ama şimdi düşününce ve iş ciddiye binince gözümde herşey sıradanlaşıyor :)

Ayy bence de Mia koymayın. Çok zorlama. Benim tanıdığım biri de kızına bu ismi verdi... Kendi ismi Mahmut, kızının ismi Mia :KK70: Çok komik ve özenti duruyor yahu.

Kültürümüzde o kadar güzel isimler var ki Mia, Liya falan bana itici geliyor. :KK43:

Senin ismin Gizem galiba canım.
Nihan ismini nasıl buluyorsun? Gizemle eş anlamlı.

:KK70:Mahmut kızı Mia biraz ironik olmuş.
Evet birde yabancı isimmiş gibi olsun istemiyorum. Mia tamamen yabancı geliyor bana, eşimde bende Kumsal’dan yanayız ama yinede arayış içindeyiz sanırım.

Yani heh şu işte dediğim başka bir isim olmuyor hiç :KK43:

Kayınvalidem de ikinizin ismine ortak birşey olsun diyor. Benim ismim Gizem eşimin ismi Tolga ortaya karışık birşeyler çıkmaz biZden diyorum :)) erkek olsaydı Göktuğ uyabilirdi ama kız yok :)

Nihan ismi evet güzel isim ama ben biraz daha modern isim arayışı içindeyim sanırım.

Son düzenleme:
Doğayla alakalı birkaç isim daha:

Ada
Doğa
Toprak
Derya
Itır
Burcu
Burçak
İnci
Güneş
Irmak
Defne
Meltem
Mercan
Reyhan
Nehir
Sedef
Alev

Doğa ve Irmak sevdiğim isimlerden. Toprak ve Irmağı eşime kabul ettiremedim beğenmiyor. Doğa ismini yarın bir sunayım bakalım o ne diyecek :)

Doğa ve Irmak sevdiğim isimlerden. Toprak ve Irmağı eşime kabul ettiremedim beğenmiyor. Doğa ismini yarın bir sunayım bakalım o ne diyecek :)
Ayy bir de Doğa oluyormuş çok sevinirim:)

(4 sene sonra...)

"Anne benim ismimi kim koydu?"

"Valla kızım bir forum vardı orda da hiç tanımadığımız biri Doğa dedi biz de beğendik koyduk" :D

Yakın bir arkadaşım dolunay koydu bebeğinin adını . İlk başta tuhaf geldi ama bebeğe tam cuk oturan bir isim oldu, sevdi sonradan herkes..
Onun dışında yağmur,Nil, berrak, esin, Anıl , Leyla gibi isimler geldi aklıma.

Gülşah Berrin Cansu Aylin Nazan... Klasik ve güzel isimler bence.

merhaba iki prens annesi'olarak bende bir prensesim olsun çok istiyorum. tabı öncelikle sağlıklı olsun. Bir kızım olursa Ahsen ve Meva isimlerini koymak istiyorum. Ahsen en güzel çok güzel anlamında kuranı kerimde 16 yerde geçiyor. Meva da kuran da geçiyor cennetin adı , sığınılacak yurt mesken anlamında AHSEN MEVA nasıl. sizce

Ben de bugün kesin olarak kızım olacağını öğrendim ve isim arayışına girdim.simdilik bulduğum isimler bunlar.liste yapıyorum.sonra eşimle seçeriz.

Dora
Aleda
Asya
Masal
Güneş
Defne
Miray
Cemre
Mercan

Back
X