Bende geldikleri yere domestos doktum :)Madem bilgi verme konusu bende karıncalar için çözüm paylaşayım
*Kahve telvesini karıncaların yoğun olarak çıktıkları (yuvaları) bölgeye dökünüz. Bir kaç gün içinde karıncalar evinizi terk edecektir.
*Karıncaların bulunduğu bölgeye karbonat yada kabartma tozu koyarsanız karıncalar o bölgeyi terk edecektir.
Hahah marka vermeyeyim dedimBende geldikleri yere domestos doktum :)
O gunden sonra eser yok
Çok güzel bir yöntemmiş doğrusu paylaşım için teşekkürler.Burda daha önce bu sorunu olan bir arkadaş vardı başka kişiler de vardı yorum yapan m hani mutfakta bişey olmasa bile sıcak havada üreyen minik siyah sinekler.az kalan bir sirkem vardı. Dışarda duran. Dursun da cildime surucem dediğim azda asidi çıksın diye ağzı açık bu arada sinekler de yok oldu. Bir baktım önce ne bunlar dedim hepsi sirke sisesinin içine toplanmış. Farketmeden bulmuş oldum belki bu yöntemi bilerek uygulayan da vardır.
Koyun mutfağın bir kenarına ağzı dar bir şişeye sirke kurtulun minik sinek derdinden.
Yok sirke koku yapmıyor.Benim odada resmen yuva yapmışlar ki hayvanların her cinsinden tiksinen korkan insanımdır
Bu sirkeden alayım mutfağa koyuyım bir daha sinekler oluşmuyor mu ya Bayram'da tatile çıkacağım o Zaman'da sirkeyi açık bıraksam bişey olur mı koku felan
Karınca için kabartma tozu dökiyim bari Nasıl nerden geliyorlar hayret edici birşey yazı bu yüzden hiç sevmiyprım
Aaa sahimi sineklikten bile giriyordu o minik yaramazlarBurda daha önce bu sorunu olan bir arkadaş vardı başka kişiler de vardı yorum yapan m hani mutfakta bişey olmasa bile sıcak havada üreyen minik siyah sinekler.az kalan bir sirkem vardı. Dışarda duran. Dursun da cildime surucem dediğim azda asidi çıksın diye ağzı açık bu arada sinekler de yok oldu. Bir baktım önce ne bunlar dedim hepsi sirke sisesinin içine toplanmış. Farketmeden bulmuş oldum belki bu yöntemi bilerek uygulayan da vardır.
Koyun mutfağın bir kenarına ağzı dar bir şişeye sirke kurtulun minik sinek derdinden.
Yani benim sirke şişesi ile duruyordu tahminim ağzı sadece dokeme kısmı açık olduğu için girince çıkamıyorlarAaa sahimi sineklikten bile giriyordu o minik yaramazlar
Ee her odaya mi koyalim sisede olunca faydasi olur mu yoksa genis agizli tabaga ki koysak
Bu sirke nasıl bir mucizeyse herşeye iyi geliyor...Burda daha önce bu sorunu olan bir arkadaş vardı başka kişiler de vardı yorum yapan m hani mutfakta bişey olmasa bile sıcak havada üreyen minik siyah sinekler.az kalan bir sirkem vardı. Dışarda duran. Dursun da cildime surucem dediğim azda asidi çıksın diye ağzı açık bu arada sinekler de yok oldu. Bir baktım önce ne bunlar dedim hepsi sirke sisesinin içine toplanmış. Farketmeden bulmuş oldum belki bu yöntemi bilerek uygulayan da vardır.
Aynen sirke ve karbonat. Karbonat varsa kötü koku yoktur. Kişisel bakim dahil. Rica ederimBu sirke nasıl bir mucizeyse herşeye iyi geliyor...
Denemek lazım...
Teşekkürler ciko ♥♥♥
Bende burda okumustum bu yontemi.hatta dibine az bulasik deterjani damlatirsaniz,sinegi kondugu gibi dibe ceker diyorduAynen sirke ve karbonat. Karbonat varsa kötü koku yoktur. Kişisel bakim dahil. Rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?