Minik siyah sineklere çözüm buldum:)

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.138
5.604
448
İstanbul
Burda daha önce bu sorunu olan bir arkadaş vardı başka kişiler de vardı yorum yapan m hani mutfakta bişey olmasa bile sıcak havada üreyen minik siyah sinekler.az kalan bir sirkem vardı. Dışarda duran. Dursun da cildime surucem dediğim azda asidi çıksın diye ağzı açık bu arada sinekler de yok oldu. Bir baktım önce ne bunlar dedim hepsi sirke sisesinin içine toplanmış. Farketmeden bulmuş oldum belki bu yöntemi bilerek uygulayan da vardır.

Koyun mutfağın bir kenarına ağzı dar bir şişeye sirke kurtulun minik sinek derdinden.

Madem bilgi verme konusu bende karıncalar için çözüm paylaşayım
*Kahve telvesini karıncaların yoğun olarak çıktıkları (yuvaları) bölgeye dökünüz. Bir kaç gün içinde karıncalar evinizi terk edecektir.

*Karıncaların bulunduğu bölgeye karbonat yada kabartma tozu koyarsanız karıncalar o bölgeyi terk edecektir.

Bende geldikleri yere domestos doktum :)
O gunden sonra eser yok

Bende geldikleri yere domestos doktum :)
O gunden sonra eser yok
Hahah marka vermeyeyim dedim
Mesela tarçın sevmiyorlarmış diye duydum ama bizim yörenin karıncalarına etki etmedi
Aklıma şu karikatür geldi domestos deyince

Evde sinek kapanı yapın diye bir tarif vardı. Şişeyi yarıdan kestik icine tekrar soktuk falan. O kadar ugrastik ama bi işe yaramadı. Demek gerek yokmuş o kadar uğraşip alengirli kapan yapmaya

Ben öldüremiyorum hele çamaşır suyu filan aslaaaa

Ayy bunlar iyi oldu valla. Yani sinir olurum karinca sinek bocek turlerine. İyyy kasinti tuttu valla. Bu kucuk sinek dediginiz sey mi duvarlarin kenarlaarinda oluyor siyaj siyah ben onlari makineyle cekiyom yine ayni.

Çok güzel bir yöntemmiş doğrusu paylaşım için teşekkürler.
Muhakkak deneyeceğim.
Çünkü benim de arada başıma geliyor böyle sorunlar...

Bende bu sorunla ilgili bir konu açmıştım. Daha sonra annem sizin dediğiniz gibi sirkeyi bir şişeye koydu sinekler hoopp içine
Şükür bir dahada olmadı bu sorun

Benim odada resmen yuva yapmışlar ki hayvanların her cinsinden tiksinen korkan insanımdır
Bu sirkeden alayım mutfağa koyuyım bir daha sinekler oluşmuyor mu ya Bayram'da tatile çıkacağım o Zaman'da sirkeyi açık bıraksam bişey olur mı koku felan
Karınca için kabartma tozu dökiyim bari Nasıl nerden geliyorlar hayret edici birşey yazı bu yüzden hiç sevmiyprım

Şu siyah doğrudüzgün uçamayan sinekler mi eğer o ise annemin evinde dolu süpürgeyle çekiyorum sürekli oluyor bi deniyim

Tuvalet banyo giderinden çıkan kocamN siyah böceklere karşı bir çözümü olan var mı bizi yicekler kör olmayasılar

Yok sirke koku yapmıyor.

Aaa sahimi sineklikten bile giriyordu o minik yaramazlar
Ee her odaya mi koyalim sisede olunca faydasi olur mu yoksa genis agizli tabaga ki koysak

Bu sirke nasıl bir mucizeyse herşeye iyi geliyor...
Denemek lazım...
Teşekkürler ciko ♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…