- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
- Konu Sahibi minikbulut
-
Bugün yediklerim;
sabah- ekmek arası beyaz peynir, bir dilim ballı ekmek
öğlen- bir adet ıspanaklı börek, kepekli bulgurdan kısır
öğle sonrası- yarım yeşil elma
akşam- bir kepçe analı kızlı çorba, 6 sıkım çiğköfte, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek, bir tane gofret
ekmeği zamanla azaltcam, bir anda bırakamıyorum.
annem bisküvi almıştı yemedim.
biraz da jimnastik hareketleri yaptım, birazdan bir daha yapmayı düşünüyorum.
Su 1 lt anca içiyorum, çok tuvalete gitmeyi sevmiyorum, bunu aşıp çok su tüketmem lazım biliyorum. Çay kahve vb birşey tüketmiyorum, tavsiyelerini dikkate aldım (özellikle gofretcanım menün güzel ama artık gofreti çıkar hayatından en azından belli bir süre
bi de içecekleri yazmamışsın 2 litre su içebiliyor musun?
Sabah kalkınca ılık suya limon damlatıp içebilirsin, maydanoz suyu, yeşil çay içebilirsin
akşam yatmadan önce yoğurt pul biber ve limon karıştırıp yiyebilirsin yine
Su 1 lt anca içiyorum, çok tuvalete gitmeyi sevmiyorum, bunu aşıp çok su tüketmem lazım biliyorum. Çay kahve vb birşey tüketmiyorum, tavsiyelerini dikkate aldım (özellikle gofret), ılık su olayını denemeye çalışcam, diğerlerini de öyle.
sıvı için yazman moral oldu bana çok teşekkürler, bugün kendimi sıkıp daha çok içtim.Hadi bakalım canım bugün daha güzel bir menu VE bol su ile bekliyoruz seni
tabi ne zaman isterseniz buyrun, ben tam diyet moduna giremedim sadece kendimi aburcuburdan frenleme evresindeyim.Canim olçülerimiz ayni bnmde bog 158 kilom senden 2kilo fazla bn 64 insallah hayirli şekilde veririri artik buraya bnde gelirim cnm tabi müsade varsa
kahvaltıda ne yiyebilirim inanın bilmiyorum, üşengeç biriyim pratik ve doyurucu olsun diye kahvaltıda ekmeğe abanıyorum, geçen ay sadece mısır gevreği+süt olarak kahvaltı ettim. içindeki katkı maddelerini farkedince ekmeğe geri döndüm.Supersinn canım her gün azar azar arttırmak en iyisi
Yarın tam 1500 görelim o zaman
Ben inanıyorum yaparsın sen
Bi de bu ekmekler çok abartı değil demi
kahvaltıda ne yiyebilirim inanın bilmiyorum, üşengeç biriyim pratik ve doyurucu olsun diye kahvaltıda ekmeğe abanıyorum, geçen ay sadece mısır gevreği+süt olarak kahvaltı ettim. içindeki katkı maddelerini farkedince ekmeğe geri döndüm.
Bugün yediklerim;
sabah- ekmek arası beyaz peynir, bir dilim ballı ekmek
öğlen- 10 sıkım çiğköfte, bir dilim muzlu pasta
akşam- 1,5 kepçe mercimek çorbası, hindi sote, 2 kaşık yoğurtlu makarna, 3 dilim ekmek.
1 lt su içtim, yatana kadar bir-iki bardak daha içerim, bir bardak ayran içtim.
canım senin menünde neden hep
ballı ekmek
çig köfte
var
ki bugün de muzlu pasta gelmiş
bak kendine 21 gün ver insan vücudu 21 günde alışıyor her şeye, 21 gün boyunca şu pasta tatlı ıvır zıvır bırak artık
tamamyarına söz ver
2litre sulu ve şöyle güzel mi güzel bir menü bekliyoruz senden
kahvaltı
yumurta
yeşillik
peynir
zeytin
ara
1 avuç fındık
öğle
çorba
sebze yemeği
ara
1 meyve
akşam
et tavuk ya da balık
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?