Minikcicegin ceyizleri

Banyoya aldığımız krom rafımız

mutfak çelik askımız ve kancalarımız ( yerim müsaitti 1m lik aldım 24 adet kanca aldım 6 adet daha almam lazım.. )

Bunlar da salona aldığımız 3 lü ve 5 li avizemiz ( yalnız biz yukarı bakıttık onu :) gözü yormasın istedik )

Avizelerle halılar evi cidden başkalaştırıyor:)
Güle güle kullanın son aldıklarınızı da mutlu günlerde :)

Kızlar portmantomun resimleri, nişanlımla babam kurdular.. Sağolsun amcam da nakliyesini üstlendi :))

Canım portmantonu da almışsın :) Adore'den mi, ben de ordan bir model beğendim de almadık henüz.
Hayırlı olsun, heyecan hangi safhada bu arada :)

Canım portmantonu da almışsın :) Adore'den mi, ben de ordan bir model beğendim de almadık henüz.
Hayırlı olsun, heyecan hangi safhada bu arada :)

Adore den canım evet :) Çok teşekkür ederim :)

heyecan yok da çok yorgunum, yorgunluk fazla.. davetiye felan dağıtmaya başladık hafta sonu toplam 600 davetiye dağıttık..

Adore den canım evet :) Çok teşekkür ederim :)

heyecan yok da çok yorgunum, yorgunluk fazla.. davetiye felan dağıtmaya başladık hafta sonu toplam 600 davetiye dağıttık..

Ben hem yorgunum hem heyecanlı, halim ne olacak düğünde bilemiyorum :))
Ben çalıştığım yerdeki arkadaşlarıma dağıttım babamlar memlekette kayınpederim İstanbul'da davetiye dağıtmakla meşgul; dört bir koldan çalışıyoruz :) 800 davetiye bastırmıştık ama artacak sanırım
Kolay gelsin bize kalan işlerde:)

canım bizde 800 adet bastırdık 5 tane var şu anda elimizde, oda elbet unuttuğumuz vardır diye saklıyoruz :)

davetiye işimiz bugün itibari ile bitti çok şükür.. sırada evi tamamlamak kaldı ( kıyafetlerimi felan yerleştiricem )

ne güzel büyük kismini halletmissin cnm mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…