ayyyyy ben çok daralıyorum bugünne oluyor anlamadım
yeşil çay içiyorum şu an içinede karanfil ve tarçın çubuğu attım belki biraz gevşetir beni
lesli yaptım bugün 3 mill allahtan vucudum alışkın plates yaptığım için yoksa ham olsam yapamazdım 3 mill hareketler basit gibi görünsede zor
tebrik ederim canım 3 mil süper. ben dün 3 mil yapmayı planlıyordum ama ya oructan ydaa 2 gun ust uste ham vucuda leslie yapmaktan, parmagımın ucunu kımıldatamadım.
mink im benim boyumda 1.55 aynıyız kız
ama kilo yu sorma allh bilir....
bu ara tartılmaya hiç niyetim yok nedense:18:
kendimi şiş hisediyorum ....adetimde yaklaşıyoo
cuma ya tartılırım herhalde...
valla pesşini bırakmam canım, beraber zayıflıycaz. bak esin hepimizi geçti. hatun 7 kg verdi. ben 2.5 :18:
ya superonline ı allah bıldıgı gıbı yapsın. ıyıce sapıttı dun. ben dun sayfaları bıle okuyamadım. eskıden bı 10 sene nasıldı baglantı hızı aaha dünde öyleydi. önceki gün benim odamda,salonda int yoktu. sadece mutfakta vardı. bı onncekı gun sırf kardeşimde vardı. oyuzden ben yazdıklarınızı görmedim. hepiniz burdaymışsınız yaaaa. canımda sıkılıyordu. muhabbet ederdik.canım naber seni gördüğüme sevindim naptın?????
sanada iyi uykular canım yat dinlen yaa kıyamam sana gece mutlaka kalk tatlım öptüm![]()
gece kalktıııım tatlım. ohhhh mis gibi. ama sabah çok zor kalktım tabii.
Canımmm aman dikkat et kendine de oruç tutcam diye sağlığından olma. Sahura kalkmaya çalış mutlaka.
kalktım tatlım güzelce yemeğimide yedim.

kısmetse 12 mayısta canım.minik düğünün ne zamandı senin?