- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 40
sağol canım inşallah
lilym ben bu akşam yemeğinde
tam 5 tane köfte 3 kaşık mercimek çorbası 2 tabak yoğurtlu makarna yedim ama akşam yemeklerimde ekmek kullanmıyorum yinede çokmu olmuş sence yemeğim????? :26:
kız 2 tabak yogurtlu makarna çok deyil mi?yooo az bile... salatan eksik tatlım:)
makarnanın yağı varmıydı peki...
senin miden küçülmüştür,nasıl yedin
şükürler olsun bu gece kalkabildiiim...
2 yumurta ve 1 kk peynirden yapılmış omlet. (hayatımda bukadar yavan bir omlet yememiştim yani-annemin diyet peynirinden yaptım. tatsız tuzsuz. yagda koymadım. yapışmasın dıye tavaya azcık su koydum. aaaaaaay Allahım sana geliyorum. çok çirkindi. tabiiki allah eksikliğini göstermesin ama tamamen benim hatam. yapsana kardeşim. normal peynirle yağlı, afiyetle yeee. neyseee birdahaki sefere.
2 yumurta ve 1 kk peynirden yapılmış omlet.
1 dl tam tahıllı ekmek
1 salatalık
800 ml su.guluk guluk edıyordu midem. zaten ezenı bekliym derken uyumuşum. ezan kaçta okunuyo yaaa. kaç gündür oruç tutuyorum, ezanı bır kere duydum.ondada şok oldum. okunucak dıye lıkır lıkır suyumu içtim yattım. 05:28 falandı. 05:55 de okundu ezana uyandım. şok oldum tabii. baktığım birkaç site var. 05:28 yazıyordu o gün için. neyse inşallah yarın öğrencem tam saatini.
akşam yemeğim:
4 yk zeytinyağlı fasulye,2 köfte,1 kase yoğurt![]()
afiyet olsun minkim
akşam kalkmadan olmuyo vallayii,
ohhh yumurtalarda yenmişş,sabh sabah canım yumurta çektii ayyyy
akşam yemeginde gayet güzel