- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 40
sende kendine dikkat et hayatım. sonra oğluşuna da geçer Allah korusun.
:) biz nasıl tanıştıık :) hahaha
9 mayıs 2010
bi arkadaşım pikniğe çağırdı. gitmiycektim, hıc cnm istemiyordu.sonra gitmeye karar verdik en yakın arkadaşımla. anam gidicez gidemiyoruz. çünkü gelicek olan kişilerden bitanesi ,kii bu benim nişanlım olur :)) gece çok geç yattığı için sabah kalkamamış. bizim piknik taaa öğleden sonra başladı. neyse tanıştık falan.merhaba merhaba, :)
poyraz mangalı yaıktı bende etleri soslamaya yardıma gıttımbu biyandan mangalda tavukları yapıyor, arada sırada yakıyoor. (bana bakmaktan yakıyormuş meğersem)
![]()
tabağımada boyuna tavuk,sucuk koyuyor. hahahaha
mangalın başında bizi davet eden arkadaşımıza tam evlenilcek kız demiş. tabii arkadaşımda ciddiye almamış. :) pazar gunu bu şekilde tanıstık. carsamba gunu denizlide işe başladı. ordan aradı beni arkadaşımdan alıp numaramı. konusmaya başladık. 14 mayıstada o denızlıde ben ıstanbbulda ilişkimiz başladı :)
temmuz sonuna kadar gormedık bırbırımızı hiç. yanı web camden gorduk. martta da nişanlandık. kısmetse evlenıceeez ama bana evlenme teklıf etmedii.
ılerde kız arkı olursa nasıl evlenme teklıf edeceğini hayal etmiş olan ve bunu arkadasımla paylaşmış olan sevgilim bana evlenme teklıf etmediiii.
biz evlenicez dedi.bende sen sigarayı bırakmazsan olmaz dedim. sigarayı bıraktı.... evleniceez dedi.
![]()
heheh çok güzelmiş,demek tüm sucuklar,tavuklar senin tabağa geliyodu

aman erkekler böyledir yok şöle teklif ederim ,yok böyle derler.

evlenmeyi garanti ettiklerinde,gerek duymazlar

günaydınlar iyi hafta sonları
bugün yoğun bir gün benim için bugüne başlamadan size yazayım dedim
yine soğuk bir sabah ve ben eşya topluyorum allahım inanmamıyorum ne çok ıvır zıvır var nasıl kalkçam bu kadar işin altından bilmiyorum hadi hayırlısı
biraz önce iki bardak su içtim henüz kahvaltı yapmadım oğluşumun uyanmasını bekliyorum ama ben nesfit yicem öğlen 3 kaşık yağsız tuzsuz makarna bir kase tarhana çorbası
akşam evde yokuz misafirliğe gidicez eşimin kuzenine orda ne var bilmiyorum......
minikkim çok romantik bir tanışma öyküsü biliyormusun benimde eşim evlenme teklifi etmedi evlenelim bari dedi evlendik
buda iymiş
haddi evlenelim bariiii
allah bir ömür mutlu eder inşallah minikkim sizide bizide bütün çiftleri öpüldünüzzzz