- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 40
herkese günaydıııııııııııın;
akşam nişanlım bizdeydi. onunla beraber yemek yemek zorunda kaldım. 2 yk pilav yedim. ben yemezsem yemezmiş.
sonra ara olarak: sütlü türk kahvesi tabili şekersiz. senelerdir içmiyordum.belki 15 senedir. :) özlemişim.
ara: boyle top çaylar var. onlardan 1 bardak içtim. yasemin ve yeşil çay.
sevgilime ellerimle cips yedirirken arada bikaç tane kaçırmış olabiliriiim...
nişanlım giderken oturduğum yerden bir kalktım kii, belimde nasıl bir ağrı.. böbreğimde, neyse gece yattım ama hep ağrıdı.
hatta garıp garıp rüyalar gördüm. işte doktora gidiyormuşum. su içmediğim için böbrek çalışmıyormuş (allah korusun) kurumaya başlamış. sonra doktor bide şey diyor. çok da su içme fazla yorma dıyor. ay bı dedıgı bı dedıgını tutmuyor.son olarakta zayıflamaktan agrıyor. hemen kılo al dıyor. nişanlımda inanıp kavga edıyordu benimle rüyamda.
neyse gece kalktım, rüyalarda sıkmış beni :) kahvaltımı ettim.
kahvaltı: 1 dl tam tahıllı ekmek, 1 kk peynir, 1 salatalık, 2 küçük domates,1 bardak süt,
ve bombaaaaa taaam 1 litre su.ölüyorum zannettim.
sabah kalktım, bel ağrım hala devam ediyor. bir yerden soğuk aldım sanırım. annemde korse varmış yün. onu aldım annemden. robot gibi oturuyorum şuanda. butun kılları batıyor.atletimin üzerinden giydiğim halde, butun kılları içimde hissediyorum. okadar batıyor yani. akşam eve gidince infra red lamba var bizde. onu tutucam. hemen ıyılestırır. aklınızda olsun kızlar. bir yeriniz ağrıdığında özellikle böbrek.
hahaha mink im rüyana çok güldüm....

demek nişanlın ısrar etti pilav için,
benim eşimde böyle dayatmalarda bulunuyo napalım

belin için üzüldüm,ceyranda falan kalmış olma,
sende evde benim gibi tişörtle geziyo,belinde açıkta kalıyosa...
ondandır.geçmiş olsun canımmm

bu arada mink im sana derken,bu gecede ben kalkamadım

benimki sabah bayaa söylendi....