- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.282
- 298
Evet kuzum![]()
Aah bu forumdaki ilk arkadaşlarımdansın

Az dertleşmedik. Öyle çok sevindimkii. Hayırlısıyla kucağına al inşallah canım benim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum![]()
İnşallah kardeşim, sen de inşallah.Aah bu forumdaki ilk arkadaşlarımdansın
Az dertleşmedik. Öyle çok sevindimkii. Hayırlısıyla kucağına al inşallah canım benim.![]()
İnşallah kardeşim, sen de inşallah.![]()
sorunsuz, sağlıklı bir gebelik geçirip, hayırla kucağına al
![]()
Süper ya
Allah gönlümüze göre versin inşallahh![]()
Maşallah canım. Karından mı baktı? Adetin kaç gün geçti? GA=10w5d diyor. Yani 10week5day. Niye öyle yazıyor?
Gebe misinnnnay çok mutlu oldum canım tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin
❤
Rakikaaaaaaaaaaaa
Sendemi ??? Bu gördüğüm takvim doğrumuu
Aay şuan içim çok fena olduu.![]()
5+3 dedi doktor canım. Karından da görebilirdi belki çünkü beta değerim 3000 i geçmişti. ama ben "4 haftalık saniyorum "diyince göremeyiz dedi hiç bakmadı o yuzde n.Maşallah canım. Karından mı baktı? Adetin kaç gün geçti? GA=10w5d diyor. Yani 10week5day. Niye öyle yazıyor?
Insallaahhh :))))Bakarmısınız sayfam nelere vesile olduinşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım
![]()
Kendi kendime bulduğum bişey. Ultrason kağıdında yazıyor 10w5d yani 10hafta5günlük. Her ultrason kağıdında dikkat ederim. Bilmiyorum belki de doğru değil. Doktoruna sorarsın niye öyle yazıyor diye5+3 dedi doktor canım. Karından da görebilirdi belki çünkü beta değerim 3000 i geçmişti. ama ben "4 haftalık saniyorum "diyince göremeyiz dedi hiç bakmadı o yuzde n.
Benim adet 4 martmıs. Dediğine göre erken yumurtlama olmuş . Ama o 10w olayıni bilmiyorum nedir.
Evet sorarım onu.Kendi kendime bulduğum bişey. Ultrason kağıdında yazıyor 10w5d yani 10hafta5günlük. Her ultrason kağıdında dikkat ederim. Bilmiyorum belki de doğru değil. Doktoruna sorarsın niye öyle yazıyor diye