Selam kızlar bende bugün kızlarımın yazlık kuşluklarını yaptım 4 büyük poşet kapının önüne bıraktım1 büyük poşet eşimin kuzenine ayırdım
1 en büyük valizi de ablama ayırdım benşm bebeğin küçük gelenleri

Ayyyy ne kadar rahatladım vallahiiii gözüm gönlüm açıldı resmen aslında her mevsim geçişlerinde mutlaka ayırıyorum ama yine de bitmiyor ne gereksiz şeyler almışız yazık valla

Geçen bayramda da ablama 4 tane burç vermiştim yiğenim giysin diyeee

Yarın da bizim kıyaferitleri ayıklayacağımmm bakalım ne kadar çıkacak

Slmmm herkesee evde düzen sağlamak adına bu aralar nerede kutu bulursam alıyorum daha 6 7 tane almam lazım bunu neden daha önce yapmadim bilmiyorum..Hatta marketten koli alıp içini dışını kağıt ciltlerle süsleyip kutu yaptım kendime

Günaydınlar,
Dün oğluma kışlık alışverişini yaptık.
3 sweet, 3 eşofman altı 1 pantolon aldık.
Yaşına göre almama rağmen hepsi biraz büyük geldi . Bu çocuk büyümüyor
Doğumgünü için 2 eğitici oyuncak sipariş ettim bakalım sevecek mi

Günaydin.
bu sabah baya verimli kullandim.
sabah 5te yataktan kalkmaz kalkmaz duşumu aldim.
kahvaltımı yaptım
bulaşıklari makineye doldurdum
oyuncaklari topladim.
çok şükür..:)
bu akşam yemek yapmıycam eşimle yemege gidecez yıldönümü bugün
eve gelince beyazlari aticam.;
tezgah ocak temizliği.
ev süpürencek
eşim 6:30-7 de evde olur sonra yemege gidecegiz bakalım.:)

2020 ye 2 ay kala planlariniz nelerdir?:)
Plan. Planim ???
Benim içimde beni kemiren ve huzursuzluk veren şehir değiştirip değiştirmemek.... Yani bulunduğum ortam iş ve ev olarak çok şükür çok iyi durumdayız. Yani düzenimiz o kadar kurulu ki...Çocuğun okulu, bakıcısı.... şükürler olsun. Ama gel görki deprem beni hasta ediyor. O kadar huzursuz ve mutsuzum ki. Beni çok rahatsız ediyor. Daha dün akşam yine İstanbul sallandı. Hep korkuyla yaşamak, sevdiklerimi kaybetme korkusu vs. Ruh halimi çökertiyor. Yeni yılda, umarım kendi hayrımıza olan bir planımız olur ve gerçekleştirebiliriz. Kalmak yada gitmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…