- 27 Haziran 2010
- 6.913
- 14.275
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi günler de kullan canım. Benim kurutma makinesi elektrolux, kardeşim arçelik kullanıyor ve son derece memnun.
Teşekkür ederim canımİyi günler de kullan canım. Benim kurutma makinesi elektrolux, kardeşim arçelik kullanıyor ve son derece memnun.
Çocuklu ev için kesinlikle şart bence de.Teşekkür ederim canım
Gerçekten bu kadar ertelediğime pişman oldum harika bişeymiş yıka kurut kaldır etraf toplandı resmen![]()
Almanya’dan önce nerde yaşıyordun?
Teşekkür ederim canım
Gerçekten bu kadar ertelediğime pişman oldum harika bişeymiş yıka kurut kaldır etraf toplandı resmen![]()
Benim de balkonum var yazın orda kurutuyorum ama 4 çocuk olunca çamaşır hep dert. 2 tele sığdıramıyordum bazen. İç çamaşırlarımı balkona sermeyi sevmiyordum. Yazın da nevresim ve iç çamaşırları için kullanırım diye düşünüyorum bakalım.Ben de sürekli camasir yikiyorum ama evde kurumasi da kisin bir iki günü aliyor, yazin ise balkonda kurutuyorum
Balkonda kurutma isi olmasa ben de düsünürdüm
Yazin güneste birkac saatte kurutuyorum ama kisin problem oluyor
Ikilemdeyim bu yüzden kisin bir tek sorun oluyor cünkü
Siz güle güle kullanin hayirli olsun
anka nasılsın:)Benim de balkonum var yazın orda kurutuyorum ama 4 çocuk olunca çamaşır hep dert. 2 tele sığdıramıyordum bazen. İç çamaşırlarımı balkona sermeyi sevmiyordum. Yazın da nevresim ve iç çamaşırları için kullanırım diye düşünüyorum bakalım.
Benim de balkonum var yazın orda kurutuyorum ama 4 çocuk olunca çamaşır hep dert. 2 tele sığdıramıyordum bazen. İç çamaşırlarımı balkona sermeyi sevmiyordum. Yazın da nevresim ve iç çamaşırları için kullanırım diye düşünüyorum bakalım.
ev küçük 90 m demişsin doğru4 cocuk diyince isler degisir
Dedigin gibi tele sigmaz iki tel alsan o da baya yer alir, hele kisin cok sorun olur
Ev büyükse hatta camasir odasi olsa da ne güzel olurdu orada yikanir kurulanir katlanirdi
Gerci ben kurutma makinasi alsam bile koyacak kösem yok
İyiyim canım ya hala şişkoyum 69 göremedim bi türlüanka nasılsın:)
nasıl gidiyor:)
ev küçük 90 m demişsin doğru
2+1mi eviniz
Şu an 2 telim var zaten bi şekilde sığıyordu ama kuruyana kadar ortada4 cocuk diyince isler degisir
Dedigin gibi tele sigmaz iki tel alsan o da baya yer alir, hele kisin cok sorun olur
Ev büyükse hatta camasir odasi olsa da ne güzel olurdu orada yikanir kurulanir katlanirdi
Gerci ben kurutma makinasi alsam bile koyacak kösem yok
Şu an 2 telim var zaten bi şekilde sığıyordu ama kuruyana kadar ortadabazen komşunun telini de alıyordum 3 tele sığamıyorduk
biz de eşyaları yatak odasına tıkıştırdık kurutmayı gece holüne koyduk
çok kötü oldu ama bakalım zamanla ona da çare buluruz inşallah.
Maalesef dolap var. Kiracı olduğumuz için eşim izin vermedi sökmeyeKayinvalidem banyoda camasir makinasinin üzerine koydu kurutma makinasini
Bir de öyle deneyin makinanizin üzeri bossa, köseye dayadi koydu pek göze batmiyor üst üste
allah sana ev nasip etsin inşallah gönlüne göre herşey yaparsin eviniz içinMaalesef dolap var. Kiracı olduğumuz için eşim izin vermedi sökmeye
Maalesef dolap var. Kiracı olduğumuz için eşim izin vermedi sökmeye
çok şükür bende iyiym haftasona girdik .İyiyim canım ya hala şişkoyum 69 göremedim bi türlüsen nasılsın.
Valla migi yemeyip hareket edince gidiyor aslında ama işte o yememe kısmı biraz sıkıntıçok şükür bende iyiym haftasona girdik .
bu ay sonuna 80 kg lol
85,4 e kaldim..
gitmiyo anam gitmiyorr![]()
Valla migi yemeyip hareket edince gidiyor aslında ama işte o yememe kısmı biraz sıkıntı![]()