Bizim planlar değişti
1 saat sonra mobilya için görüşmeye gidiyoruz.
ölçü için tarih verirler sanırım nasıl ilerliyor bu işler bilmiyorum.
ürünü modeli şimdi mi seçeceğim acaba ona göre yanımda fotoğraf götürsem mi böyle olacak diye.
Her ihtimale karşı götür bence, muhtemelen konuşulur o konular da :)

IMG_20190618_082214.webpIMG_20190618_085037.webp

Eşimi beklerken sizinle arşivde ki fotoğrafları yad edelim
toplam 5 adet ayakkabım var :)
Ama şu tek bant olan ayağıma vurmaya başladı bollaştı değişik birşey oldu onu değiştirebilirim.
En alt sağdaki şuan giyiyorum çok kalın değil ama idare ediyor.
diğer yanında ki ve üstteki mevsimlik özellikle elbise altına giyiyorum şahane oluyor.
spor ayakkabım eskidi ama yine iş yerinde gider + spor ayakkabı alabilirim.

Bende market alışverişinden geldikten sonra buzdolabının temizledim temizdi ama dedim son kez olsun Bi daha uzun süre elleyemeyebilirim belki. Daha işim bitmedi mutfakta ama belim koptu ağrıdan. Uzandım az. Akşamın yemeğini yaptım Bi de tatlı patlattım.. Biraz dinlenip tekrar ara ara kalkacağım yapabildiğim kadar artık.

Eki Görüntüle 2570214 Eki Görüntüle 2570215

Eşimi beklerken sizinle arşivde ki fotoğrafları yad edelim
toplam 5 adet ayakkabım var :)
Ama şu tek bant olan ayağıma vurmaya başladı bollaştı değişik birşey oldu onu değiştirebilirim.
En alt sağdaki şuan giyiyorum çok kalın değil ama idare ediyor.
diğer yanında ki ve üstteki mevsimlik özellikle elbise altına giyiyorum şahane oluyor.
spor ayakkabım eskidi ama yine iş yerinde gider + spor ayakkabı alabilirim.

Ay nasil feraah
Ya ben daha dün internetten zevk olsun diye ayakkabi baktim, tabi almadim

Kitaplığı düzenledim kızımın boyama kitaplarından işi bitenler atıldı
Kırtasiye malzemelerine göz attım biten bir kalem atıldı
Oyuncakları elden geçirdim, bir kısmını kaldırdım, küçük parçalı plastik oynanmayanları kızımla birlikte eledik
Evde cam olan boş ne varsa parfüm şişesi, kavanoz vs poşete doldurdum geri dönüşüme gittiler

Bende bugün evde hummalı Bi temizlik yaptım. Yapmadığım şey kalmadı valla eşimde süpürge tuttu..bu hafta kadına gelme dicem yapacağı Bi şey kalmadı çünkü. Kızlar dün Bi markete çıktık 230 TL harcadık ama içinde ne tavuk var ne kıyma. Yani gereksiz mi alıyorum diye bakıyorum hep ihtiyaç olan şeyler.. Bütçe olayını Bi ayarlayamiyorum. Şimdi annemde gelecek iyice sasacak hesaplar. Sizce 3 kişi mutfak için ne kadar ayırmalı? Bi de elimde on bin kadar Bi para var altın almalı mıyım ya? Şu an da çok yüksek ama gittikçe de artıyor. Lazım olacak Bi para değil.

Bir kac gundur fazla birsey yapamiyorum.
Bugun ilk defa kurutma makinesini kullandik.
Keske daha once alsaydim. Camasirlar icinden sicacik cikti,
hicte korktugum gibi fazla utu istemiyor gibi.
Onumuzdeki hafta tatilim, insallah kalan islerin cogunu halledebilirim.
Bebek odasinada baslamadik daha ama biraz fikir edinebildik..

Günaydınlar 😘
Haftasonu gezme ve dinlenmeyle geçti, hiç iş yapamadım
Bugün yemeğim yok gidince yemek yapacağım
Çamaşır atacağım (bebişin kıyafetlerini yıkayayım, en azından yıkanmış olsun daha sonra yavaş yavaş ütülenir diyorum)
Netten kalıp sabundan sıvı sabun yapmayı gördüm onu deneyeceğim uzun zamandır merak ediyorum nasıl olacak diye
Banyo çekmecesini düzenlemek fazlalıkları atmak istiyorum
Umarım hepsine vaktim olur, hepimize mutlu haftalar 🤗

Günaydınlar herkese evde uyanmak gibisi yokmuş yeminle. Zaten dün biraz fazla iş yapmışım sanırım her yerim ağrıyor.. Kendimi çok yorgun hissediyorum bugün dinlemekle geciricem Bi kaç isim hala var. Cidden evde olunca mı bitmiyor iş ben almadım oteli türlü aman çalışıyorum modunda oluyor insan sanırım.

Günaydın kızlar hafta sonu çok yorucu geçti
cumartesi mutfak dolapları için kaba taslak görüştük firmayla
pazar günüde ölçü almaya geldi
exra işleri söyledik
sonrada ufak tefek sökme kırma işlerine başladık
2 kapıyı söktük küçük bir bölüm duvar kağıdı kaplı yer vardı biraz sökmeye çalıştım.
ev baya tadilat havasına girdi :)

bugün evi genel toplamam lazım ayrıca ufak bir işim var dışarıda.

salı günü mutfak projesini çizecekler bakmaya gideceğiz.
ordan anneme yemeğe gideceğiz her yılbaşı olduğu gibi

Back
X