Bizim de çocuk odasında perde zaten 13 yıllık, oğlanın biri örümcek adamlı yatak örtüsü aldı, biri caillou lu. Kızınki de elsalı galiba emin değilim halı desen kırmızı tam renk karmaşası oldu girdikçe kafam karışıyor. Oysa sade bir oda vardı hayalimde :confused:
Yatak odasında iki gardolap, bir kitaplık, bir park yatak, bir çift kişilik yatak oldu :confused:
Süs eşyası, biblo vs zaten sevmiyorum yoklar. Çiçek, tablo falan da sevmiyorum. Her yer boş sadece kullanacağım eşyalar olsun istiyorum ama yok onun için kendim yaşamam lazım sanırım 🤭🤭

Eylülün odasında da sadece halı desenli üzerinde yol baskısı var orada yarış yapıyoruz.
onun dışında daha desenli bir şey kaldıramam :KK70:

Resimlerdeki ev kendisininse bana çok donuk sönük geldi. Yaşanmışlık hissedemedim
Aynı fikirdeyim, soğuk bi ev. Dolabını da paylaşmış h bi şeyi yok resmen, 4-5 günde bir yıkayıp yeniden yeniden yeniden giymek ne biliyim ya.

Aynı fikirdeyim, soğuk bi ev. Dolabını da paylaşmış h bi şeyi yok resmen, 4-5 günde bir yıkayıp yeniden yeniden yeniden giymek ne biliyim ya.
ya ben bu kadar sadeleşebilmem için üstümle başımla yeni bir eve taşınmam gerekir. geri kalanı da öylece bırakmalıyım.

Tabiki bu kadar yapamam, ve zaten ben de çok soğuk olsun istemiyorum, kendim renkli bir insanım, renk severim. ama çok karışıklıktan da hoşlanmam.

benim amacım, kadının dediği gibi temizlik kolay olsun. silip çıkayım.

bakalım noolacak.

Kızlar nerden bakıyorsunuz kadının evine link verir misiniz bana da merak ettim

ya ben bu kadar sadeleşebilmem için üstümle başımla yeni bir eve taşınmam gerekir. geri kalanı da öylece bırakmalıyım.

Tabiki bu kadar yapamam, ve zaten ben de çok soğuk olsun istemiyorum, kendim renkli bir insanım, renk severim. ama çok karışıklıktan da hoşlanmam.

benim amacım, kadının dediği gibi temizlik kolay olsun. silip çıkayım.

bakalım noolacak.
İnsanı yormayan, temiz, ferah, kullanılmayan eşyamızın olmadığı birer ev hemen hemen hepimizin isteği.

Ayyyy linda 39 olmuşsun bile, heyecanlandım 😍
Evet canım cuma ya da pazartesi alacak doktor suyum azaldı. Korkmaya başladım bugün ağladım Bi güzel korkumdan. Bakabilir miyim den tutta sütüm gelir mi diye ye kadar her halta ağladım. Hormonlar tavan bugün nasıl olacak bilmiyorum.. Ağlamaktan beynim yandı yeminle.

Şimdi baktım kadının evine annem bu evi görse öğrenci evi der hatta sizin paranız yok mudan çıkar yeminle.. Sanırım bu kadar sadelikte Bi felsefe mıdır nedir bu kadar asla olamam ben galiba.

Şimdi baktım kadının evine annem bu evi görse öğrenci evi der hatta sizin paranız yok mudan çıkar yeminle.. Sanırım bu kadar sadelikte Bi felsefe mıdır nedir bu kadar asla olamam ben galiba.
Kitaplığı ve kilerini görmesem evde kimse yaşamıyor gibi :) az eşyayla kiraya verilen boş evler gibi :)

Evet canım cuma ya da pazartesi alacak doktor suyum azaldı. Korkmaya başladım bugün ağladım Bi güzel korkumdan. Bakabilir miyim den tutta sütüm gelir mi diye ye kadar her halta ağladım. Hormonlar tavan bugün nasıl olacak bilmiyorum.. Ağlamaktan beynim yandı yeminle.
Bir süre yazmayınca doğurdun sandım :olamaz: zaten sezaryen olacaksın canım doğumdan korkmana gerek yokki. Bakabilir miyim ne demek annen yanında nasılsa hemşireler de yardımcı oluyor emzirmeyi, alt değiştirmeyi herşeyi gösteriyorlar. Süt başta hemen gelmeyebiliyor ama sonra artıyor emzirmekte sıkıntı yaşayan da var yaşamayan da bunları şimdiden düşünme zamanı gelince hepsi hallolur. Mutluluğuna odaklan, heyecanına odaklan, sevgisine odaklan, güzel şeyler düşün pozitif ol:KK200:

Bir süre yazmayınca doğurdun sandım :olamaz: zaten sezaryen olacaksın canım doğumdan korkmana gerek yokki. Bakabilir miyim ne demek annen yanında nasılsa hemşireler de yardımcı oluyor emzirmeyi, alt değiştirmeyi herşeyi gösteriyorlar. Süt başta hemen gelmeyebiliyor ama sonra artıyor emzirmekte sıkıntı yaşayan da var yaşamayan da bunları şimdiden düşünme zamanı gelince hepsi hallolur. Mutluluğuna odaklan, heyecanına odaklan, sevgisine odaklan, güzel şeyler düşün pozitif ol:KK200:
Saolasin canim. Sanırım hormonlardan kaynaklı bu durumum.asiri duygusalim niyeyse son günlerde. Allah razı olsun umarım çok çok güzel geçecek her şey. Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. 🤗🥰

selamlar...
düzen bozuldu..
ama Yavaştan uygulamaya başladim...
deftere yaziyorum.. en az 5 maddemi uyguluyorum..
akşamlari 20-30 sayfalık kitap okuyorum.. biraz aöf...
en güzel yani tüm işleri bitirip kanepede ayaklarimi şöle uzatıp kitabimi okumak..
sabahlari kalkamiyorum nedense 6:30 ta zor güçlükle kalkabiliyorum :KK34:

Hemen şunu düşün,

"ben artık anneyim, sütümü de getireceğim,
sular içeceğim, kuru incirler kaynatıp içeceğim.
meyvemi sebzemi yiyeceğim,
ben olmazsam bebeğim de olmaz, ben varsam bebeğim de var,

güçlü bir anneyim, ve mutlu bir bebek yetiştirmek için elimden geleni yapacağım"

diye diye telkin et kendini.

Herkes bebek büyütüyor. Senin de Allah'ımıza bin şükür elin ayağın tutuyor, kafan çalışıyor. bilmem kaç milyon hormon senin moralini bozamaz, senin modunu düşüremez, hormonların yarattığı olumsuz düşünceleri egale edecek, başk bir sürü olumlu hormonun var. Başa çıkabilirsin! :anneadayı::anne::sampiyon:

ah bu hormonlar.. çok doğal bi süreç bunlar lindacım, inan hepsini burda hepimiz yaşadık. sadece şu kadarını söyleyim; bu muymuş gözümde büyüttüğüm diyeceksin, o yüzden ferahlat kendini.

Back
X