Kızlar günaydın, kucağımda oğlumla yazıyorum 🙈
Cuma günü ani bir kararla sezeryana girdim, 40+1de doğum yaptım
Cumartesi günü eve geldik, birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Anneler bizde ağrılarım var, kendi başıma oturup yatıp kalkamıyorum, iyi olacağım inşallah
S Salty eşyalarını elden çıkarmana çok sevindim
Scss94 Scss94 hayırlı olsun kendi evin gibisi yok bence, Allah bize de nasip etsin inşallah, sende kolaylıkla yerleş güle güle huzurla otur

inanamıyorummmm :)
allah analı babalı büyütsün canım :KK200:
sağlıklı uzun ömürler versin rabbim, ayrıca alalh yardımcın olsun, zordu o dönem bilirim,
koklasana benim için :KK200::KK200:

Anneler bizde ağrılarım var, kendi başıma oturup yatıp kalkamıyorum, iyi olacağım inşallah
Scss94 Scss94 hayırlı olsun kendi evin gibisi yok bence, Allah bize de nasip etsin inşallah, sende kolaylıkla yerleş güle güle huzurla otur

günaydın kızlar gecen haftalarda bi arkadasa ev almak bizim icin bi hayal demistim 😪 bi kac haftadir ev ariyoduk. dün karar verdik aliyoruz ev 2+1 90 metre kare ama kullanisli bi ev. her ay 1200 lira kira vermektense kredi ödemek daha mantikli geldi 😁
ayy çok sevindimm. çok mutlu oldum ya :) Hayorlı olsun iyi olmuş ev almanizda 90 m yeter size :)

aaa gözün aydin ..:)rabbim anali babali büyütsün mis gibi cennet kokulu oğlunu bol bol kokla:)

Selam kızlar
İş yeri yoğunluğundan dolayı buralara fazla bakamıyorum.
akşamları da evle ve kızımla geçiyor vakit.

Haftaya düzen,temizlik,sadelik ve kişisel zamanla ilgili deneyimlerimi paylaşacağım.
mia nasılsın?
ben kızıma karyola yatak almayı düşünüyorum..
beşigi elden çikartacagiz..
bide şifonyer alicam yanina da..

Çok teşekkür ederim resimler için, konsol üzerinde daha şık olmuş, ben de salon takımını komple sattım bugün üniteler konsol da gitti :)) ama Mia- Mia- nın da dediği gibi kutularda duvara monte iyi olmaz minimal bir tv sehpası alıp duvara monte etmeye karar verdim tv mi çok büyük bu nedenle ünite değil sadece sehpa almaya karar verdik
Süper, baya bir rahatlama hafifleme olmuştur :)) Gerçekten az eşya büyük kolaylık

günaydın kızlar gecen haftalarda bi arkadasa ev almak bizim icin bi hayal demistim 😪 bi kac haftadir ev ariyoduk. dün karar verdik aliyoruz ev 2+1 90 metre kare ama kullanisli bi ev. her ay 1200 lira kira vermektense kredi ödemek daha mantikli geldi 😁
Çoook sevindim, çok isabetli bir karar vermişsiniz. Gerçekten o kadar kira vermek yerine almak daha mantıklı. Şimdiden hayırlı uğurlu olsunn

Allah hep sağlıklı günlerini göstersin. :)

Allah analı babalı sağlıklı büyütsün, Gözünüz aydın olsun :) İnşallah çabucak toparlanırsın.

Çoook sevindim, çok isabetli bir karar vermişsiniz. Gerçekten o kadar kira vermek yerine almak daha mantıklı. Şimdiden hayırlı uğurlu olsunn
sağol canım 🤩😍 insallah isteyen herkesin olsun . bizde oyle düsünduk biraz uzun sure kredi ödiycez ama kiralarda giderek artacak surekli havaya para ödemektekse bizde böyle daha mantikli olacagini düsündük

Aklımdaydın acaba doğurdu mu diye, sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun, kokla bizim için minnoşu 😍🧿

Psidan Psidan aaa hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin :) haftasını tutturamadım ama gününü tutturmuşum :)) nedense sezaryenleri hep cuma günü yapıyorlar. 1 haftaya rahatlarsın inşallah.

Kızlar mesajları okudum tek tek cevap yazcam ama hemen paylaşmak istedim salon takımı ve çocuk odasındaki mobilyaları letgo dan sattım ucuza gitti evet ama herşey para değil :))) sade bir ev ve montessori çocuk odası olsun istiyorum
😍
Lütfen adımı minimalistler listesine ekleyiniz
Tüm detayları yazacağım evde çok büyük bir değişime gidiyorum Allah razı olsun eşim de tam destek çok para verdiğimiz şeyleri ben istiyorum diye gözü kapalı saati vallahi çok mesudum 🙏 :mad::halay:
harikasın.eşinin katkısı çok bence

Kızlar bilen var mı mia izne falan mı çıktı yoksa mutlaka yazardı bu saate kadar

Dün kızımın kıyafetlerinden 5 parça verilmek üzere ayırdım, 1 çift terliğini attım epey giydi yıpranmıştı.
Mutfaktan 7 kavanoz 6 kase 1 tepsi 1 geniş porselen olmak üzere toplam 15 parça eledim.
iyi iş çıkarmışsın

Back
X