- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
kolay gelsin hepimize o vakit10 çekmece de bende var. akşama başlarım zaar.
SUHAN görev çok güzel.
kesinlikle iyi bir tercih oldu. tebrik ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin hepimize o vakit10 çekmece de bende var. akşama başlarım zaar.
SUHAN görev çok güzel.
Mia hariç herkese teessüf ederim. Orada bi sürü soru sordum sutyen8nden d9nuna kadar bi sahibe cevap vermiş.
Illa etiket mi istiyorsunuz 16 kullanıcı 11 misafir... size sesleniyorum![]()
10 çekmece de bende var. akşama başlarım zaar.
SUHAN görev çok güzel.
Aslında benim tam olarak bahsettiğim şey şu, bazen ihtiyaç olmadan gerekli gereksiz ekstra aldığımız şeyler oluyor ya mesela ihtiyacın yok ama alayım belki giyerim dediklerimiz, işte bunlara mahal vermemek, şubat-martta yapacağım alışveriş bitecek derken de zaten alacakların zaruri şeyler ve liste ile belirleyin alıyorum mağazaya girdikçe oraya gittikçe vs alırım demek istemiyorum, ihtiyaçlarımı tamamlayıp uzun süre ekstra alışveriş yapmamak için mağazalara da girmeyi düşünmüyorum, ama sen zaten iktisatlı isen gerekli olanları alıp çıkabiliyorsan dediğin gibi senin için gerekli olmayabilir böyle bir şey. Bu da yine kişiden kişiye değişirya bana alışverişsizlik çok mantıklı gelmiyor şöyleki.atıyorum karar alıyorsun bir ay sonra alışverişsizliğe başlıcam diye.ama eksiklerini bulup not alıp hepsini birden alıp öyle başlıyorsun.ee ben ne anladım ha bu ay hepsini topluca almışım ha hepsini aylara bölüp parça parça almışım.önemli olan bence iktisadı bilmek.ikdisatlı alışveriş yapmak.boş beleş indirimlere kanıp haydi sepete dolduralım değil yani.kendi adıma gereksiz çok alışveriş yapmam.eşimde stokçuluk fazlaydı onuda dengeledik çok şükür.çamaşır deterjanlarında sıvı yağlarda vs fazla fazla alırdı.şuan bir kullanıyorsam sadece bir adet yedekte kalıyor.tabi şuanki düşüncem bu.yarın şartlar değişirse alışveriş orucuna bende girebilirim.
Ben de cevap yazdım aşkolsunEve gidince fot9 atayım. Eşarp askısı aldım. 6li dolabın bir köşesinde görünmüyor. Sallar kapının tepesinde boylu boyunca açık halde duruyor . Çantalar tuvalet masas8nin iç gözü var orada
gözümü korkutma patron![]()
![]()
![]()
tabi tabi.sonuna da ekledim.değişken bi durum bu.şuan böyleyim ama yarın şartlar vs değişrise fikrimde değişebilir.alışverişi seven biriyim.patlama anınama denk gelipte çok pararlar harcarsam bende bu şekilde kısıtlayabilirim kendimi.ruh halimle alakalı birazda galiba.Aslında benim tam olarak bahsettiğim şey şu, bazen ihtiyaç olmadan gerekli gereksiz ekstra aldığımız şeyler oluyor ya mesela ihtiyacın yok ama alayım belki giyerim dediklerimiz, işte bunlara mahal vermemek, şubat-martta yapacağım alışveriş bitecek derken de zaten alacakların zaruri şeyler ve liste ile belirleyin alıyorum mağazaya girdikçe oraya gittikçe vs alırım demek istemiyorum, ihtiyaçlarımı tamamlayıp uzun süre ekstra alışveriş yapmamak için mağazalara da girmeyi düşünmüyorum, ama sen zaten iktisatlı isen gerekli olanları alıp çıkabiliyorsan dediğin gibi senin için gerekli olmayabilir böyle bir şey. Bu da yine kişiden kişiye değişir
Öncelikle hoşgeldin :) bu kadar detaylı düşünürsen eleme yapman zorlaşır. 2 basit soru var aslında 1- buna ihtiyacım var mı? 2- bu beni mutlu ediyor mu? Her eşyana bu soruları sor 1 tanesine evet cevabı veriyorsan atma. 2 hayırın varsa direk yolla. Belki lazım olurlarla da vakit kaybetme derim ben.foto atalım ya.. özelden de olsa atalım. aramızda çaylak çömezler var foto görmek isteyecek
bi de sorularım var örtmenim
- epriyen çoraplar dikilecek mi atılacak mı (annem hep dikerdi, ben elime geldikçe atıyorum.)
- naylon çorapları dönüştürme yolları arayayım mı netten
- iç çamaşırı-çorap konusunda bir sayı var mı? benim onlarca var sanırım....
- hiç giymediğim bir kıyafeti hatıra olarak saklayabilir miyim, mezuniyet giysim mesela
- şu an evim merkezi sistem ve askılı falan geziyorum evin içinde. ev değiştirme gibi bir düşüncem yok. iş yerim de sıcacık. evde epeydir kullanmadığım-ama sevdiğim kazaklarım var. koşullar değişirse diye saklamaya devam mı, vereyim gitsin oh be rahatlayım mı (yazarken bile ferahladım çok garip... tamam veriyorum
Benim de 6Benim 2 tane 2 şer çekmeli komodin. Gardrobumda da 2 çekmece var ama 1 i boş. Yani elden geçecek çekmece sayısı 5![]()
Aynen aynı şeyi düşünüyoruz ben de inşaallah niyetime sadık kalırımtabi tabi.sonuna da ekledim.değişken bi durum bu.şuan böyleyim ama yarın şartlar vs değişrise fikrimde değişebilir.alışverişi seven biriyim.patlama anınama denk gelipte çok pararlar harcarsam bende bu şekilde kısıtlayabilirim kendimi.ruh halimle alakalı birazda galiba.
7de bendeBenim de 6![]()
ben yaparım canım.Listeyi hayrınıza yapan biri olursa hayır demem :)
Ya şu KK'nın sürekli yenileme yapılmasına uyuz oluyorum.
W.app gibi yazılanlar düşüverse...
F5'in canı çıktı!
Bunu okumadan yazmıştım ben deMia hariç herkese teessüf ederim. Orada bi sürü soru sordum sutyen8nden d9nuna kadar bi sahibe cevap vermiş.
Illa etiket mi istiyorsunuz 16 kullanıcı 11 misafir... size sesleniyorum![]()