Mia- ben kimseye birşey anlatmam. Yediğim okkalı kazıklardan sonra öğrendim bunu. Ben unutuyorum insanlar unutmuyor. O anda rahatladığımı sanıyorum ama aslında başıma daha büyük bela alıyorum.
Şimdi aynaya bakıp kendime anlatıyorum, psikoloğuma anlatıyorum. Başka da kimseye ağzımı açmıyorum. Böylesi daha iyi valla
iş başlayana kadar sıkıntı bitince rahatlık
ben 2 kat çöp poşeti yapıp kapıya koyuyorum sitede oturuyoruz hizmetli alıp konteynır a koyuyor ordan da çöp arabası aliyor
cnm kk zayıflama grupları sayesinde gaza geldim yediklerime dikkat ettim protein ağırlıklı beslendim bikac hafta kur uyguladım ara sıra da 25 dk li egzersizler yaptim62 kg den 55 e nasıl düştün
ben 60 kg yim 4 kilo vermek istiyorum.
cnm kk zayıflama grupları sayesinde gaza geldim yediklerime dikkat ettim protein ağırlıklı beslendim bikac hafta kur uyguladım ara sıra da 25 dk li egzersizler yaptim
aslında kilo alındığını farkettigin an yapılsa dikkat etmeler sorun olmayacak.Çok iyi tebrik ederim :)
bende dikkat ediyim artık.
Ben bunalta bunalta anlatmisimdir coook sana kanka.
Ben bunalta bunalta anlatmisimdir coook sana kanka.
Senin anlattigin ne ki :)
Canimsin kanka almanyadaki gorumcem beni alamayanlara davet etti dun aksam.Sen anlat ben dinlerim kanki :)
Canimsin kanka almanyadaki gorumcem beni alamayanlara davet etti dun aksam.
Cok olaylar olaylar :)
Ayy cok seviyolla beni oyle boyle diiil.Hadi ya git gez kanki :) çikolata getir
Eskiyen iç çamaşirlarımı atarken tedirgin oluyorum ben
Malum çöpü karıştıranlar var.çok mu abartiyorum acaba.kesip iyice parçalayıp atsam daha mantikli gibi geliyor
En iyisi yakmak galiba :))Kullanmadigim saten gecelikleri ne yapacagimi bilemedim, 1-2 kez giyilmistir, leke filan yok. Kessem kiyamam. Versem, gecelik verilir mi ihtiyac midir bilemedim. Tabii ki insanlarin da özel hayati var lazim olabilir ama dernege vs. vermek cilginca olur mu?
Ben atmistimKullanmadigim saten gecelikleri ne yapacagimi bilemedim, 1-2 kez giyilmistir, leke filan yok. Kessem kiyamam. Versem, gecelik verilir mi ihtiyac midir bilemedim. Tabii ki insanlarin da özel hayati var lazim olabilir ama dernege vs. vermek cilginca olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?