• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafta sonu eşim marketten alış veriş yapıp biraz kumanya stokladık. Çünkü herkes stok yapmaya başladı. Kolonyayı da toptancı tanıdığından almış 1 şişe 1 cep boy. Normalde herkese yok diyorlarmış, tanıdık olduğu için vermiş. Şişe de bidon fiyatına maalesef. Vakalar arttıkça dışarıdaki hayata baya kısıtlama getirebilirler.. tedbirli olmak lazım.

Slm arkadaşlar, okullar tatil olunca evden çıkmaz olduk. Biz stok yapmadık ama eksikler vardı onları tamamladık. Memlekete mi gitsek diye düşündük ama orda koloni halinde yaşıyorlar, millete de yaklaşmayın, gelmeyin, öpmeyin diyemeyeceğimiz için oturduk oturduğumuz yerde.
Yakınımızda vaka görmediğimiz için bi rahatlık var herkeste ama ben çok korkuyorum. Bir an önce bitip gitse şu kara günler 🙏

Slm arkadaşlar, okullar tatil olunca evden çıkmaz olduk. Biz stok yapmadık ama eksikler vardı onları tamamladık. Memlekete mi gitsek diye düşündük ama orda koloni halinde yaşıyorlar, millete de yaklaşmayın, gelmeyin, öpmeyin diyemeyeceğimiz için oturduk oturduğumuz yerde.
Yakınımızda vaka görmediğimiz için bi rahatlık var herkeste ama ben çok korkuyorum. Bir an önce bitip gitse şu kara günler 🙏
inşallah biter ya amin amin

Benim bugün biraz günün dışarda ve sıkıntılı geçti annem Almanya ya gidecekti 24.03dr durumun böyle olunca uçuşlar iptal oldu bilet işi ile uğraştım.
Ve ayakkabılık kaldı ve geldim Bir makine çamaşır attım. Kurumuş çarsafları kaldırdım. Çamaşırları aserken iki adet deforme olmuş çamaşıra güle güle denildi. Yarın sabah ilk iş ayakkabılık...

Pazartesi,
Bulaşık makinesini boşaltıp yerleştirdim
Çamaşır makinesini kazan temizleme programında çalıştırdım
Toz aldım
Balkonu yıkadım
Evi süpürdüm
Lavabo wc temizledim
Yemek yaptım
Çıkan bulaşıkları elde yıkadım

Slm son iki gorev tamam.bi sure giremeyecegim.is yeri gundemden dolayi stresli ve yogun.ayarlayabilirsem rapor vs bakacagim duruma gore.saglikla kalin.kalabalik alanlardan mumkun mertebe uzak kalmaya calisin.farkli bir boyuta dogru gidiyor.
Günaydın, bizimde dönüşümlü olarak çalışılacak. haftanın 2 / 3 günü çalışmış olacağız gibi. Gelmesine gerek olmayanlar evden çalışacakmış. Bende artık buraya giremem . Herkes kendine dikkat etsin.

En Büyük TÜRKİYEMART AYI HEDEFLERİMEn Büyük TÜRKİYE
15 MART
+1/3 (cebinde mucize yarat) 3 KİTAP OKU
-3/4 (marriage story, eltilerin savaşı, coronavirüs gerçeği) 4 FİLM İZLE
-3/12 GÖBEK EGZERSİZİNE BAŞLA VEYA 10BİN ADIM
-1/12 HER GÜN 10 SAYFA MEAL OKU
- kalem suresine başladım. AYLIK BİR SURE TEFSİRİ DİNLE
+6/12 PAKETLİ GIDAYI BIRAK
-2/5 HAFTADA BİR BULMACA ÇÖZ (SUDOKU,KARE KARALAMA VS)
-PARA YÖNETİMİNİ ARAŞTIR, DOLAR VEYA ALTIN BİRİKİMİNE BAŞLA (az miktar altın almıştım perşembe günü ama altın birden düştü:KK43:, daha düşer mi dersiniz biraz daha alsam mı beklesem mi?)

ALINACAKLAR:
-SALON HALISI
-SALON FON PERDE
-BANYO PASPASI
-KENDİME CÜZDAN

Uzun vadeli birikim düşünüyorsan altından korkma. düşer şimdi, sonrasında çıkar. alınmış alınmıştır.
Altın 270ken almıştım. dedim daha da çıkmaz şimdi 300 lerde.
Ama kısa vadeli bir birikim istiyorsan altın kaybettirebilir.

ben herkese "öpüyorum hepinizi uzaktan" diyip geçiyorum. bunu yapabilmek şart!

Uzun vadeli birikim düşünüyorsan altından korkma. düşer şimdi, sonrasında çıkar. alınmış alınmıştır.
Altın 270ken almıştım. dedim daha da çıkmaz şimdi 300 lerde.
Ama kısa vadeli bir birikim istiyorsan altın kaybettirebilir.

Her ay gr alacağım bende birde bes e başlarım .
1 yıl sonra tadilata devam :)

Bu aralar vakit buldukça bilgisayarımdan ve telefonumdan gereksiz fotoğrafları, bilgileri siliyorum.
bazı fotoğrafları albüm yapacağım.
bazıları çerçevelenecek.

Bugün hava kötü. Çamaşır yıkayacaktım kaldı. Toz aldım. Kuruyan çamaşırlar yerleştirildi. Ayakkabılara bakmadım hala.

4 spor ayakkabı (birini evde kullanıyorum)
2 mevsimlik ayakkabı
2 kısa bot(biri spor biri şık)
1 çizme (tabanı kötü olmuş atacağım)
1 yazlık ayakkabı
1 topuklu ayakkabı (elenecek)
1 babet (elenecek)
1 terlik

Salı,
Nevresimleri değiştiricem
Kızımı yıkıcam
Çamaşır yıkıcam
Yemek var, yanına ekleme yapabilirim
Başka bişey yapmayı düşünmüyorum

okumadığım ilk mesaj nerelerde kaldı acaba :42: neler kaçırdım. özet geçebilir misiniz...

ben banyoyu hala bitiremedim. ama evin diğer yerlerine giriş yaptım. hala bir şeyleri eleyemedim. en kolayı kıyafetlerdi, onları ayırıp verdim. ama çer çöp çanak vs. çok zor veriliyor poşete koyup bagaja attım. zamanla dağıtırım.

güya ev istifinden kurtuluyorum bu sefer de arabaya yığıyorum... heeeellllllllllp meeeeeeeee

Back
X