• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesekkur ederim canim. Benim kizim 6 kilo oldu onu kaldirip indiriyorum altini degistir kucakta gezdir falan bende dedim ki acaba ondan mi oluyor. Onu da mi kaldirmamam gerekiyor diye düşünmüştüm.
Tabi onunda etkisi olabilir sızı şeklinde ise bende olmuştu biraz daha sakin birde korse taktım ben üç daha tecrübeli anneler var daha iyi bilirler ama korse benim ağrımı azaltıyordu

Altın hesabı ile ilgili bilgin varsa biraz bilgi verebilir misin çünkü açarsam ilk deneyimim olacak. Mesela birikimeki altını istediğim zaman tl ye çevirebiliyor muyum ?
Ücretsiz açabilirsin her bankanın var mobil olayı
Benim tavsiyem mesai saatleri içinde alınıp satılması kur daha uygun oluyor şimdide alınabilir ama şuan alış ve satış arasındaki makas çok açık mesai saatleri içinde o makas daha dar. Merkez bankasından azıcık fazla oluyor alış normal vakitte ama sürekli elinin altında bence sıkıntı yok. Mesela 100tl lik gr altın alabilirsin yada direk paran varsa bir gr da alabilirsin herşey esnek umarım aklındaki sorulara cevap olmuşumdur başka varsa yardımcı olabilirim

Selam kızlar birikim konusunda 4 şekilde birikime karar verdim

her ay gr altın alacağım (1 tane aldım)
hesabımda küsüratlı parayla mesela 60-70 tl ile döviz alacagım az ama olsun yılda 1000 tl yapar
bes hesabım var orda birikecek
kalanı tl olarak devir edecek nakit para için böylece çok darlamayacağım kendimi
Güzel bir ayarlama olmuş tebrik ederim bereketli olsun 😉

Ücretsiz açabilirsin her bankanın var mobil olayı
Benim tavsiyem mesai saatleri içinde alınıp satılması kur daha uygun oluyor şimdide alınabilir ama şuan alış ve satış arasındaki makas çok açık mesai saatleri içinde o makas daha dar. Merkez bankasından azıcık fazla oluyor alış normal vakitte ama sürekli elinin altında bence sıkıntı yok. Mesela 100tl lik gr altın alabilirsin yada direk paran varsa bir gr da alabilirsin herşey esnek umarım aklındaki sorulara cevap olmuşumdur başka varsa yardımcı olabilirim
Cook teşekkür ederim güzel öneriler oldu benim icin 😊

Eklentiler

• Screenshot_20200502-185348_Cep.webp
    Screenshot_20200502-185348_Cep.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 29
Ben internetten bulamadım 1 ay diye üye oldum 3 aydır izliyorum :KK48:
gercekten mi ya mesela en son the Platform filmini izledim. You ve Darka basladim . Bugunde bi dizimin finalini izliycem 😁 oglum uyuyunca ütü vs yaparken izliyorum bölüm sureleri kisa olunca izleniyo

gercekten mi ya mesela en son the Platform filmini izledim. You ve Darka basladim . Bugunde bi dizimin finalini izliycem 😁 oglum uyuyunca ütü vs yaparken izliyorum bölüm sureleri kisa olunca izleniyo
Basta konmari için üye oldum netten falan bulamadım 😂 you bitti lucifer bitti bir dizi daha bitirdim la casa de papel bitti 4 bölümlük dizi vardı oda bitti aşk 101 e basladim arada belgesel bakiyorum

Basta konmari için üye oldum netten falan bulamadım 😂 you bitti lucifer bitti bir dizi daha bitirdim la casa de papel bitti 4 bölümlük dizi vardı oda bitti aşk 101 e basladim arada belgesel bakiyorum
Bende bir app var dediğin tüm bu diziler var hemde ücretsiz 😉

Back
X