Günaydınlar, iyi haftalar
Oğlumun bir montu, 2 bere, 1 atkı, 1 spor ayakkabı verileceklere ayrıldı.
2 atkı 2 bere atıldı. 2 atlet toz bezlerine ayrıldı.
Hafta sonu gratis, migros indirimlerinden kozmetik alışverişi yaptım iyi oldu. Hepsi ihtiyaç olup ve indirimlerden de aldım mı mutlu oluyorum.
Selamlar
Evdeki sistem çöktüğünden beri bir düzen kurma çalışmalarım devam ediyor. Günlük haftalık ve aylık temizlik planı hazırlamaya karar verdim. Aylık olan için yardımcı alacağım. Haftalık kısmı eşimle beraber, günlüğü de kendim halletmek niyetindeyim.
Eşimin ve benim çok az eşyamız var. Bizden kaynaklı bir dağınıklık olmuyor. İkimiz de aldığını yerine koyan düzenli insanlarız. Ama 110 cm boyunda olan minik kızım 130 m2 evin tamamını 1 saat içinde dağıtma potansiyeline sahip olduğu için onun eşyalarında sadeleşmeye gitmem gerekiyor.
Geçen hafta oynamadığı oyuncaklarını ayırdık. Oynamadıklarını kaldırmak yerine işyerinde bir abimizin torununa götürdüm.
Dün akşam da okuma ve aktivite kitaplarını ayırdık. Sevdiği ve sürekli okuduğumuz kitapları yerleştirdik. Okutmadıklarını ayırdım. Bir de aylık pakolino üyeliğine kitap üyeliği de dahil etmiştik. Oradan gelen kitapları bir kere okuttuktan sonra ilgilenmediğini fark ettim. Bugün pakolinonun kitap üyeliğini iptal edeceğim. Ayırdığımız tğm kitapları da yine aynı abiye getirdim bugün.
Bir sonraki hedefim kızımın toka-takı çekmecesi ve çantalarının bulunduğu çekmece. İkisi de taşmak üzere. Annesinin 3 çantası varken 4,5 yaşındaki kızının yaklaşık 20 çantasının olması da ayrı enteresan yaniÇoğu da hediye. Sana ne alalım diye sorana çanta diye cevap veriyor
Ben eşimin hakkını yemeyeyim hakikaten iyi çalışıyor evde:))bende temizlik konusunda senınle aynı fikirdeyim.
eşim dağınıktır,yardım etmez ama çok iş yaptığını idda ediyor.
kızımın odasını yaptıgımdan beri salona sadece birkaç oyuncak getiriyor.
önceden oyuncaktan mayın tarlası gibi dolaşırdık evde.
Ben eşimin hakkını yemeyeyim hakikaten iyi çalışıyor evde:))
Kızım odası olmasına rağmen salona oyuncak taşımayı seviyor. Bir de bizim kutu oyunlarımız salonda duruyor. Öyle olunca dağılıyoruz.
Valla tek bulabildiğim çözüm dağıtabileceği eşya sayısını azaltmak oldu.Sen çözüm bulursun mutlaka :)
benimde şuanda ki problemim kızım bisküvi kırıntısı yapıyor evi.
mama sandalyesinde veya oturarak yemiyor.
Valla tek bulabildiğim çözüm dağıtabileceği eşya sayısını azaltmak oldu.
Eve bisküvi alma bence:))
kızının odası çok güzel olmuş ferAH ve sade iyi günlerde büyüsün hayallerini kurdukları herşey olsun kuzucukların :)Eki Görüntüle 2117426
Fotoğraf boyutundan dolayı şimdilik tek bunu yükleyebildim.
oyuncak kutusu kızımın herseyini topladı çok kullanışlı oldu.
kızının odası çok güzel olmuş ferAH ve sade iyi günlerde büyüsün hayallerini kurdukları herşey olsun kuzucukların :)
bu sayfayı keşfetmeden önce düzen meraklısıydım..Hoşgeldin :)
minimal olmuşsun baya
benimde çok planım var ama uygulamak zor.
bakalım ne zaman uygulamaya geçicem
teşekkürler bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?