güle güle kullan hepsini canımmTelefon aldımkıyafet aldım bir kaç parça terlik aldım birazcık da altın
Çok teşekkür ederim canımmmgüle güle kullan hepsini canımm
Senin bu planli hallerin istegin ile üstesinden gelemeyeceğin bişey yoktur bence, kendimize iyi gelen şeyleri kesfetmeli ve bunlara zaman ayirmaliyiz
Evet bir ayı geçti sanırım evdeyim :)
Aaaaa geçici bir durum ama demi başlayacaksın tekrardan
ne tükkani aciyonuz bakiiim kıız cok heycanlıYok tekrar başlamayacağım o iş yerine
Kendime dükkan açacağım yaz sonu eylül gibi ama şimdiden dükkan bakıyoruz bulunca tutacağız inşallah.
Züccaciye dükkanı açacağız :)ne tükkani aciyonuz bakiiim kıız cok heycanlı
Evet eve düzenleyici falan almiyorum dükkanı bekliyorumayyy en sevdiğiiimmm
Yok tekrar başlamayacağım o iş yerine
Kendime dükkan açacağım yaz sonu eylül gibi ama şimdiden dükkan bakıyoruz bulunca tutacağız inşallah.
İnternet satışı da bekliyoruz o zamanEvet eve düzenleyici falan almiyorum dükkanı bekliyorum
Ooo mia düşman catlatrsin valla missAynen planlı olmak çok artı kazandırıyor
Mesela artik sadelik anlamında su aşamada tamamladım ileride alacaklarım yapacaklarım belirli
Evin tadını çıkartıyorum
Gözün aydın canımİyi akşamlar gençler,
Bugün çok mesudum. Annem geldi, 4 ayı geçti görüşmeyeli. Eşim alıp geldi. resmen memleketi toplayıp getirmişler bütün gün onları yerleştirmekle geçti.
Temizlik çocuklar derken çok yoruldum.
Hemen uyuyacağım sanırım, herkese iyi geceler
Çok teşekkürlerGözün aydın canımannene sarıl op hasret gider getirdikleri bereketli olsun afiyetle yiyin
Tabi ig hesabı acarım mutlakaİnternet satışı da bekliyoruz o zaman
Aynen züccaciye candırZüccaciye giren minimalist de olsa bir sey alır çıkar kimse tutamaz kendini bence çok iyi bir fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?