En eksik olduğum konuya değinmişsin, duş almak ve düzenli diş fırçalamak dışında yaptığım pek bi şey yokYüz bakımı
Cildim karma tipi
Günlük akşamları düzenli olarak bakım yapıyorum bazen duşta kullanıyorum temizleyicileri zamandan tasarruf saglıyor.
ve haftada 1 kez hafif kese yapıyorum ki ölü deri gitsin.
3 hafta da bazen ayda 1 maske yapıyorum yani cildime baglı çok bakımsız geliyorsa uyguluyorum kendine getiriyor :)
Serumdan çok memnunum genelde geceleri kullanıyorum.
gül suyunu gündüzleri kullanıyorum. buzdolabında duruyor bozulmaması için.
bunların dışında sadece rol yüz taşı almak istiyorum.
ve dışarı çıkarken güneş kremi kullanırdım bu yaz almadım bb krem kullanıyorum içeriğinde güneş koruyucu oluyor.
bunların dışında birkaç ürünüm daha var ama şu dönemde kullanmadığım için seriye dahil etmedim.
temizleme ve sonrası nemlendirme
haftalık kese
ayda 1 maske seklinde rutinim oluştu.
Eki Görüntüle 2654322
Gözlerim seni arıyorSelam kızlarrrr
Ben de köydeyim halen dönemedim. Önümüzdeki hafta sonu evime geçeceğim..
Mikan dişin için geçmiş olsun neyseki kurtulmuşsun, miniğin de fotolarını gördüm doğum günü kutlu olsun :)
Teşekkür ediyorum bellezamSelam kızlarrrr
Mikan dişin için geçmiş olsun neyseki kurtulmuşsun, miniğin de fotolarını gördüm doğum günü kutlu olsun :)
Ne hoşGözlerim seni arıyor
Banyoya yüz temizleyici koy haftalık baya kullanmış olursun sonra günlük yapmaya başlarsınEn eksik olduğum konuya değinmişsin, duş almak ve düzenli diş fırçalamak dışında yaptığım pek bi şey yok
Ama sizlerle tanıştıktan sonra bir kaç denemem oldu. Yüz temizliği için su, zeytinyağı ve limon karışımı hazırladım bi süre kullandım ama devam ettiremedim.
Deodorant kullanmak yerine karbonat, bebe yağı ve su karışımı hazırladım bi şişede. Ama yine devamı gelmedi.
No-poo akımını deniyim dedim. Şampuanı bırakıp bir süre sadece doğal defne sabunuyla saçlarımı yıkadım. Benim sönük saçlar kabardıkça kabardı. Durulanmıyor ve taranmıyordu
Naturalive in doğal şampuanını 1 yıldan fazla kullandım. Yok alışamadı saçlarım, banyodan çıkıyorum sanki günlerdir yıkanmamış gibi bir his. Zorlama mikan dedim dön normal şampuanlara. Krem falan kullanmıyorum zaten saçıma. Bi sıkıntım da yoktu . Doğal olsun dedim ama olmadı.
Duş jelini bıraktım ama. Önce beyaz sabun kullandım ama şimdi doğal defne sabunu kullanıyorum.
Lif de doğal kabak lifi. Yüzüm için özel bi şeyler yapasım var ama nerden başlayıp nasıl araştıracağımı bile bilmiyorum
Oo bellezam gelmis özledikSelam kızlarrrr
İnşallah biraz araştırayım bakalım, ihtiyacım var gerçekten yaş 30 oldu başlamam lazım artıkBanyoya yüz temizleyici koy haftalık baya kullanmış olursun sonra günlük yapmaya başlarsın
Banyo sonrasıda saçını taramadan yüz krem veya serum kullan bitti gitti
Doğal ürünleri kullanmak zor
Mesela sabun benim cildime iyi gelmiyor
Saç bakımı da paylaşacağım
Çok heyecanlı, hadi hayırlısı olur inşallahSelam kızlar bugün eşim dükkan bulmuş yarın görüşeceğiz hayırlısı olsun inş
Evet çizgiler başladı hafiftenİnşallah biraz araştırayım bakalım, ihtiyacım var gerçekten yaş 30 oldu başlamam lazım artık
Inşallah sağol canımÇok heyecanlı, hadi hayırlısı olur inşallah
Kolay gelsinMerhaba hanımlar.
Çocuklar anneanneye gitti. Bende evi toplayıp öyle gideyim dedim. Hem de bir iki bahçe işimiz var. Eşime yardim etmek istedim ve biraz da kendimle başbaşa kalmak.
10 günlük su orucu deneyimledim. Aidin Salih usulü yaptım ben.Bu detoks amaçlı yaptığım bir çalışma oldu. Hem de kendimin irade sınavı. Sınavı başarıyla geçtim. Kendimi tebrik ediyorum. Kendime ödül olarak arkadaşa kahvaltıya gittim. (Gitmeden de bahçeyi suladım. Ağaçların altındaki otları kopardım. 2 kök nane ektim. Gölgede yetişirler inşaallah. Taze taze iyi olur. Toprağa bilerek dokundum ki rahatlayayım.) Arkadaşım iki kök çiçek verdi. Gölgeye ek dedi. Onu ekerim inşaallah. Az önce geldim eve. Eşim de yemeğe geldi. Size yazıp öyle işlere başlayayım dedim.
Dün oturma odası ve salonu süpürdüm. Toz almadım. Bugün de yatak odası, tuvalet, banyo temizliği gibi düşünüyorum ama özel günümde olduğundan sanırım, hadi kalkıp yapayım moduna da giremedim.
Eve gelince evi temiz bulmak istiyorum. Koridordaki yollukları yıkadım. Dün buzdolabını temizledim. Görünmeyen işler daha fazla zaman alıyor.
Bugünkü yemek buzluktan. Öyle olunca oyalanmayacağım.
Herkese kolaylıklar diliyorum.
Canım devren satılıksa iş yapmadığı içindir.Kimse para kazandığı yeri devretmez,işçi bulur yinede bırakmaz.Eğer miras kalıp 100 kişi ortak değilse.Kendin bence bir fizibilite yap, nerde açmak istiyorsun, neden?Ticaret işi zordurSelam kızlar dün evi genel bir toparladım balkon yıkandı minderleri koyduk akşam serinde oturuyoruz.
dükkan işi olmadı devren satılık alacaktık ama içindeki ürünlerin baya modası geçmiş seylerdi birde çok para istedi.
bizde sıfırdan başlamaya karar verdik boş dükkan bakıyoruz.
bugün yemek ve günlük işler dışında bir işim yok.
önümüzdeki hafta camlar silinecek.
Biz görüşmeye gittiğimizde yarim saatte 400 tl lik satış yaptı konumu iyi yerdeydi.Canım devren satılıksa iş yapmadığı içindir.Kimse para kazandığı yeri devretmez,işçi bulur yinede bırakmaz.Eğer miras kalıp 100 kişi ortak değilse.Kendin bence bir fizibilite yap, nerde açmak istiyorsun, neden?Ticaret işi zordur
Biz görüşmeye gittiğimizde yarim saatte 400 tl lik satış yaptı konumu iyi yerdeydi.
Normalde eşi bakıyormuş kendisi istanbuldaymis eşi kanser tedavisine başlayınca devretmek zorunda kalmışlar
Ama istediği parayla sıfırdan güzel dükkan açılır
Züccaciye dükkanı açacağım
Burda ilgi görüyor
Eşim toptancilarida taniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?