Merhaba arkadaşlar. Karantina evinden sesleniyorum size
Eşimde geçen çarşamba belirtiler çıkmaya başladı ve test yaptırdık.ilk test negatif oldu.ancak belirtiler devam etti. Tomografi ve ikinci test pozitif oldu. Eşim bir odaya kapandı.biz çocukla salonda yaşamaya başladık.ablam yemeklerimizi yapıyor.ben temizligimizi.
Eşim sürekli öksürüyor. Çok zor süreç Allah kimsenin başına vermesin.
26 sına kadar evde kalacağız.filyasyon ekibi her gün arayıp evde olup olmadığımızı kontrol ediyor.evimizin içi savaş alanından hallice :) bütün düzen kayboldu.minimalizm rafa kalktı.isallah çabuk geçer bu durum
Hoşgeldin arada uğra buralara
Evin gayet sade zaten zaman buldukça ayrım yaparsın
Çocukların malesef düzeni sürekli değişiyor
Eylülünde tatilde bozuldu düzeni geç uyuyor artik uykusu gelsede direniyor
Gün de 1-2 mak yıkamak işi kolaylaştırıyorEvimi temizlemesi gercekten cok kolay aslinda, ama ben camasirlarin coklugu ile perisanim ya.
Hic bitmez oldu. Kisir donguymus gibi hissediyorum..
Saol canim. Halilarim ince canim bi yatak odası kalin onların da üstüne cikiyor.Canım güle güle kullan
Halıların kalın mı üzerine çıkıyor mu
Kolay gelsin çok yorma kendiniBizim ev boyanıyor. Anneme geldim. Ama annem yok, yazlık evinde. Ben de burayı havalandırıp süpürüp silerim. Nereye gitsek işler bizimle geliyor
Ohhhh kurtulmulsun canımSelam kızlar
Bugün keyifle kahvaltımı yaptım çayımı içtim
Evi toparladım isler bitti
Birazdan çarşıya çıkacağım
Akşam gibi Eylül banyosu olur
Ödevi var Birde 2 yaprak
Kendime bakım yapiyorum
Temizlik yapmaktan kırılan tirnaklarimi kestim
Hafta ici saç bakimi yaparim
Normal zamanlarımı özlemişim
Halısı ve perdesi eksik ama 1 kare paylaşayım bariOhhhh kurtulmulsun canım
Ereeee foto atarsın artık
Güle güle kullan canım parkeyi mi yaptırdın
Duvarlar içten yalıtım oldu küf yaptığı için mecbur kaldık hazır eşyalar çıkmışken parke yaptırdıkGüle güle kullan canım parkeyi mi yaptırdın
Güle güle kullan canımDuvarlar içten yalıtım oldu küf yaptığı için mecbur kaldık hazır eşyalar çıkmışken parke yaptırdık
SağolGüle güle kullan canım
Güzel günlerde kullanın, çok ferah duruyor
Sağol mikanımGüzel günlerde kullanın, çok ferah duruyor
Çok geçmiş olsun, önemli olan sağlık. Düzen dediğin nedir ki. 2 hafta dağılsa en fazla 1 güne bakar toparlamak. Siz beslenmenize dikkat edin. Allah şifa versin.Merhaba arkadaşlar. Karantina evinden sesleniyorum size
Eşimde geçen çarşamba belirtiler çıkmaya başladı ve test yaptırdık.ilk test negatif oldu.ancak belirtiler devam etti. Tomografi ve ikinci test pozitif oldu. Eşim bir odaya kapandı.biz çocukla salonda yaşamaya başladık.ablam yemeklerimizi yapıyor.ben temizligimizi.
Eşim sürekli öksürüyor. Çok zor süreç Allah kimsenin başına vermesin.
26 sına kadar evde kalacağız.filyasyon ekibi her gün arayıp evde olup olmadığımızı kontrol ediyor.evimizin içi savaş alanından hallice :) bütün düzen kayboldu.minimalizm rafa kalktı.isallah çabuk geçer bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?