Evet maalesef. Eski evimiz sobalı olduğu için duvardan duvara halı döşetmiştik. Buraya gelince o halıları atmaya kıyamadık öyle kullanıyoruzNasıl yaaa ciddi misin o kadar büyük mü halın?
Mia yaaa bayıldımmm, Eylül’ün dolabı var mıydı peki? Hiç abes görünmüyor çok yakışmış oraya.
Anladım canım, ne güzel değerlenmiş o da, değiştirmişken hepsini bir değiştirsin içine sinenlerle inşallah.Evet maalesef. Eski evimiz sobalı olduğu için duvardan duvara halı döşetmiştik. Buraya gelince o halıları atmaya kıyamadık öyle kullanıyoruz
Çok sade çok şık, Eylül hanım da güle güle kullansın odasınıYatak odasının şifonyer vardı Onu çıkarttık dolap koyduk
Şifonyer yanında oyuncaklar diziliydi
Aynen bu evde kaldığımız sürece kullansınÇok sade çok şık, Eylül hanım da güle güle kullansın odasını
Aynen bu evde kaldığımız sürece kullansın
Bu evi satarsak eşyalı satacağız
Ayy az önce sevkiyat tarihini göndermişler
Yeni evin yeni eşyan ay çok heyecanlı bi süreç olur o da, gönlünüzdeki gibi olsun her şey.
Köşe takımın geldi mi?
Ayy az önce sevkiyat tarihini göndermişler
Cumartesi gelecek
yeni bir oda daha göreceğiz şahaneee
Hosbuldum cnm hala evlemi uğraşıyorsun cnmOoo hoşgeldin :)
Tabiki de bitmez benim hayat tarzım buHosbuldum cnm hala evlemi uğraşıyorsun cnm1 senedir uğramıyorum buraya sanırım hiçbirşey atmadım yakında eşyalar beni dışarı atacak
HoşgeldinSelaam kızlar nasılsınızgeçmişi okuyup öyle geleyim dedim ama bitiremedim neler yapıyorsunuz görüşmeyeli, benim bebiş büyüdü 8.5 aylık oldu, aynı zamanda okullar açılıyor çalışmaya başladım, ikisi aynı anda zor oluyor, yemeği zor yetiştiriyorum ama gönlümde hala minimalizm var, sizi okursam gaza gelirim tekrar dedim, hepiniz iyisinizdir umarım
İlginçmiş iki fikir de. Araştırayım. Çok teşekkür ederim.Banyo bizim de sıkıntı kaldırdım ben paspası mecburen. İnstagramda ikeanın bulaşık kurutmalığını kullananlar gördüm küçük demezsen bi bak. Bir de mermer köpük gibi mermer gibi değişik bi malzemeden kullananlar var anında kuruyormuş. Ama o da küçük
Hoşgeldiniz psidan hanımSelaam kızlar nasılsınızgeçmişi okuyup öyle geleyim dedim ama bitiremedim neler yapıyorsunuz görüşmeyeli, benim bebiş büyüdü 8.5 aylık oldu, aynı zamanda okullar açılıyor çalışmaya başladım, ikisi aynı anda zor oluyor, yemeği zor yetiştiriyorum ama gönlümde hala minimalizm var, sizi okursam gaza gelirim tekrar dedim, hepiniz iyisinizdir umarım
Bugün gelecekslm kizlar okuya okuya geldim tam da bitiremedim cok birikmis. mia yeni oda görselini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?