Eline sağlık
Birikim önemli gerçekten ama ihtiyaçlar acil para vs derken zaman zaman zorlanıyoruz bizde
Bu yıl evden satış yapacağım internet üzerinden bir girişime başlamak istiyorum ama ufak bir bütçeyle batarsam çok üzülmeyeyim
Yaza doğru yaparim belki şuan yasal kısımları araştırıyorum toptancılara bakıyorum nasip bakalım

Kırık oyuncakları napiyosunuz onu sormaya geldim oğlum kırık araba bozuk oyuncak sevio ne atabiliyorum ne de verilecek durumdalar

Günaydınlar
Bugün güne nevresim değiştirmekle başladım.
Klozet lavabo yıkandı.
Bir mak. Katlanıp yerleştirildi.
Mutfak çekmecelerini düzenledim. Küçük oğlum sürekli dağıtıyor gerçi

İnstaya çok takıldım bu aralar. Bugün itibari ile ara veriyorum. Bu kararı almak bile üstümden yük kalkmış hissi yarattı.

Elimde 2 kitap var 2 gün içinde bitirmeyi hedefliyorum.

Yemek için patatesli börek yapacağım hazır yufkadan çocuklara çorba yaparım. Oğlumla da kek yapacağız söz verdim

Bir de 2 ruj, 1 tava, çatlamış bir kase, oğlumun küçülen 1 pijaması ve ceketini, teki kayıp bir çorabı eledim.

Son olarak dün mianın günlük rutinini okuyunca bugün pijamalarımı çıkarıp kotumu ve bluzumu giydim, hafif bir makyaj yaptım çok iyi hissettiriyor ama yine de çok üşeniyorum. Oğlum da okula mı gidiyorsun anne dedi daha sık uygulamaya çalışacağım modumu yükseltiyor. Makyaj malzemelerimin de tarihi geçmeden kullanayım diyorum

Ooo eline sağlık

Pijama çıkartmayınca sürekli uyku modunda olunuyor
Makyaj da iyi hissettiriyor gerçekten

Seviyorsa oynasın ama çok fazlaysa birazını saklayabilirsin hatırlamazsa atabilirsin
Ben genelde çöpün yanına koyuyorum alan oluyor
Peki çeyizde alınan lif patik esarp dantel vs gibi şeyleri naptınız fazla yorganlar da var. Tavla takimi oyun kutulari okuyup kaldirdigim kitaplar kullanmadigim sifir fritoz ve su an kullanmadigim yemek takimim sifir yine bunlari nasil degerlendiriyorsunuz soyle ben uzakta yasiyorum gelenim gidenim su an yok ilerde olacak ama biliyorum kafayi yicem bu esyalarla bunlari da halledersem minimallik adina yapacagim seyler bitiyor tam 2 yilimi aldi evi bu duzene getirmem atma verme satma isleri

Sayfanın başlarında bu süreçleri detaylı anlattım
Kısaca bahsedersem öncelikle bu uzun bir yolculuk evi tam anlamıyla sadeleştirmek 2 yıli buluyor büyük parca eşyaların gitmesi uzun sürüyor

Önceliğin küçük eşyalar olsun
Kıyafet mutfak eşyası ayırıp satabilirsin yada bağışlayabilirsin

Misafir max kaç kişi gelir normalde ?sayıya gore tabak bardak vs elinde tutabilirsin
Yemek takımında gereksiz parçaları eleyebilirsin
Mesela 3 yemek takımım vardı önceden kahvaltı günlük misafirlik
Şuan tek takımım var servis tabaklarını misafire ayirdim çorba ana yemek tatlı şeklinde aynı şekilde bizde kullanıyoruz
Hem o kadar para verip alınan şeyler hakkını veriyoruz
Ilerde değiştirsem içim acımaz yani

Yorgan aynı şekilde
2 tane bizim var 2 de misafir için
Öncesinde 6 yün yorgan daha vardı 1 tane yün yatak
2 nevresim ve misafir içinde 2 nevresimim var yastık kılıfları yedekli 2-3 günde değiştiririm.

Sadelik mottom
Kullanmıyorsan ver
Kullanıyorsan eskit

Ben evlenirken alışverişimi zaten sade az yaptım onlarda sıkıntı yok yorganları kime vercem kim alır siz naptınız yorganlari

Ben evlenirken alışverişimi zaten sade az yaptım onlarda sıkıntı yok yorganları kime vercem kim alır siz naptınız yorganlari
Çeyiz dükkanları yada kumaş satan yerler alıyor
Ben anneme geri vermiştim bir kısmını yeğenime verdim

Çeyiz dükkanları yada kumaş satan yerler alıyor
Ben anneme geri vermiştim bir kısmını yeğenime verdim
Kayinvalideme veresim var aslında ama verdiklerimi geri getirdi diye düşünür mu bilemedim oğlu kızı var sonuçta daha bekar

Bu mesajdan sonra yaşıyor musun diye sormak geldi içimden inanilmazsiniz.

Çok iyi dusunmussun ama artık o sektör de daraldı herkes aynı şeyi düşünüyor dört sene önce bende denedim ama satmadım birşey inşallah bol kazancın olur

Dün salon ve mutfak duvarı silindi salon perdesi yıkandı asıldı epeyce ütü vardı onları yaptım askıda yıkanmıslar vardı onları kaldırdım bir makineden yıkadım astım. Bugün yatak odası perdesi planlıyorum küçük oda dağılmış onu toparlarim . yıkanması gereken çamaşırlar var onları yıkarım tatilin son günü dinlenirim.
Exxen yayınına taktım bu ara dizileri güzel Ergen işlerini izlemedim the crown üçüncü sezondayim
Herkese güzel bir gün diliyorum

Çok iyi dusunmussun ama artık o sektör de daraldı herkes aynı şeyi düşünüyor dört sene önce bende denedim ama satmadım birşey inşallah bol kazancın olur
Sağol canım deneyeceğim
Dükkan açmayı düşündüm de zor olacaktı böyle evde yapmayı düşündüm bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…