Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de iki yıldır sade yaşama geçmeye çalışıyorum. Adım adım. Bu yılki hedefim 10 parçadan az alışveriş yapmaktı. 2 parça satın aldım şimdiye kadar ve biri ihtiyaçtan diğeri ihtiyaç değildi ama olursa güzel olacak birşeydi.
Kışlıklarımı eledim. Geçen yıl giymediğim herşeyi 2. el mağazasına götürdüm ve sattım. Yani giymediğim kıyafetim kalmadı. Eskimiş ve seneye giyilemeyecekleri de ayırdım. 2 botum çöp oldu. Yeni bir bot almam gerekecek. 1 montum da çöp oldu ama hala çok montum var, yenisini almayacağım.
Dolabımda sadece sevdiğim, tarzım olan kıyafetlerim kaldı iki yılın sonunda.. Yenilerini de almamaya çalışıyorum.
Evimde çok eşya yok zaten.. Evde hep minimalisttim. Fazlalık sevmiyorum.
Ayakkabılığım büyük ölçüde rahatladı. 2 spor ayakkabım var yaz için. Biri spor ayakkabı, diğeri converse ve 3. sü terlik olacak. Bir terlik almak istiyorum. 1 tane bot da yeterli olacak bundan sonra.
Yemeklerimi de azaltıyorum. Diyete başladım. Şeker ve ekmeği azaltmak asıl hedefim. Paketli her türlü ürünü de..
Sosyal medyayı da 12 saat kullanmak üzere kendime söz verdim. Akşam 11'den sabah 11'e kadar girmiyorum. (Sabah 5te uyanıyorum)
Step by step minimalism doğru gidiyoruz bakalım.. İnterneti 6 saate düşürmek hedefim yıl sonunda..
kızlar mehaba çokta yazmıyorum
buraya bu gün 3 kot atım 1 baş örtüsü atım
yapılan işler ütü ve çamaşır katladım
evet hep var ama severim ütüyüHoşgeldin evet yoktun bayadır.
ütü işi hep var benim :)
Ne kadar sürede verdin?
TeşekkürlerNe kadar sürede verdin?
Maşallah güzel vermişsin
en guzeli yagdan vermek nasil basardin cnmTeşekkürler
1 haftada
Diyetisyen eşliğinde 1.1 kilo yağ 600 gr ödem gitmiş
en guzeli yagdan vermek nasil basardin cnm
sakincasi yoksa paylasir misin cnmDiyetisyene gidiyorum canım
Haftalık verdiği listeyi uyguluyorum
Bende kısmetse yaza dusunuyorum oğluma oda ve ikeadan alicam yatağını masa sandalye ve oyuncak dolaplari var çok guzelogluma oda yapacagiz arayis icerisindeyim bir sure hem netten hem magazlardan bakacagim
odasini mobilya yiginina cevirmek istemiyorum
2. yaş doğum günü
ilk doğum günü diye geçen yıl çok güzel kutladım ama 2. yaş için aile içi yapılmasını daha uygun buluyorum.
minimal yaşamda 2. yılım
ben önceden çok alışveriş yapardım
dolu dolu ayakkabılar
kıyafetler
makyaj bakım malz
esyalar
çeyizler
sonra evlenince anladım
bu yıl ciddi anlamda ilerleme oldu.
ama tadilat isteyen kocaman bir evim var.
bu yüzden fikir çatışması yaşıyorum.
Gunaydin.
Şu ihtiyac mi? Yoksa gereksiz mi olayinda cizginiz nedir?.
Mesela suan caydanligim var isimi goruyor bu benim isimi goruyor tamam mi demeli yoksa bazen degisiklik iyimidir?
Su an bu cizgideyim.
Isimi goruyor ama 14 sene oldu ve cok sıkıldım onu gormekden..
Bunu degismek masrafmidir simdi durup dururken yoksa insan kendinide mutlu etmelimi.
Anneme falan kalsa kirik diil bisi diil ne degistirceksin mantiginda.
Ben fazlaca sıkıldigimi dusunuyorum.