Değil miii ☺
bir umut başlayacağız
Bence hala bu konuyu takip ediyor olmak bile minimal olmaktan vazgeçmediğimizin göstergesi der, çekilirim.

Anneanne oradan başımın etini yedi gönder de gönder çocukları. Çocuklar buradan anneanneye gidelim de gidelim... en son pes ettim. Gidip bıraktım çocukları. Onlar gidince evin düzenine giriştim demeyi isterdim ama Yüzüklerin Efendisi ne giriştim. Seriyi bitirdim. Arkadaşlarımın tavsiye ettiği filmleri 1 tane 1 tane izlemeye çalışıyorum.

Dün en azından oda oda git düşüncesiyle dün oturma, çocuk odaları ve salonu silip süpürdüm. Toz alma işlemi sonra. Bugün yatak odası ve mutfak diye düşünmüştüm ama canım istemedi. Bakalım yapmak istersem yapacağım inşaallah.

Akşam eşim işten çok aç geldiği için pratikten patates soğan domates yeşil biber doğrayıp attım kuzineye. Uğraşmadan hazır yemek olsun. Yanına nasipse erişte ve üşenmezsem tarhana eklerim. Çocuklar olmayınca yemekler minimal oluyormuş. Çocuklar minimalliğin düşmanı.

Hello guys şöyle amerikanvari bir selam vereyim dedim ama pek olmadı. Ben hala minimallesemedigimi söylemek için geldim

Umarım herkes iyidir
Lizz cim bendensin.Evdekileri atma konusunda minimalleşemedim ama şu açıdan ilerlemem var: Mesela geçen A 101 in önünden geçiyordum. İhtiyacın yok bak, ihtiyacın yok, ihtiyacın yok girme diye diye girmedim.

Netten gördüklerimi almadım. Sonu yok alışverişin ve gerçekten bakıldığında ihtiyacım yok. Bunu kendime söyleye söyleye başaracağım inşaallah. Minimalleşemiyorsak da en azından evdeki kalabalığı arttırmamakta bir şeydir.

Bravo, bu da bir gelismedir ben de geçen gün bimdeki servis tabağını tam market arabasına koyacakken bir an düşündüm ve usulca yerine geri bıraktım, sonra da olay yerinden (aktüel standı) hızla uzaklastim

Bravo, bu da bir gelismedir ben de geçen gün bimdeki servis tabağını tam market arabasına koyacakken bir an düşündüm ve usulca yerine geri bıraktım, sonra da olay yerinden (aktüel standı) hızla uzaklastim
Tehlikeyi savuşturmuşsun. Tebrikler. Aktüel standı çok tehlikeli. Asla yaklaşılmamalı.

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma, minimalizm anlayışı ve oranı kişiden kişiye göre de değişiyo sanırım, bana göre minimalizm seni rahat ettiren, mutlu eden, kaos oluşturmayan, hayatı zorlaştırmayan, düzen sağlayabildiğin, göz yormayan ve aktif olarak kullanılan eşyalara sahip olmak
En önemlisi kullanılmayan, gerek olmayan her şey dağıtılmalı, elde tutulmamalı kafasındayım, elemek, azaltmak inanılmaz rahatlatıcı

Ohhhh süper
Karbonatlı su neden içiliyor peki

Hiç yabancısı değilim eşim senelerdir içiyor sanırım 6 sene oldu
Ben midemi rahatlattığı için bazen içiyorum İngiliz karbonatı.

selamlar.
bu hafta evde ayrılanlar
1 parka
1 kaşe kaban
3 trenç
2 kullanılmamış tşört
2 parça kumaş
1 atkı

aralarından satışa koyduklarım vardı.hepsi temiz kullandığım ve iyi paralar verdiğim ürünlerdi.fiyat olarak yüksek diye satılmamıştı.salıverdim gitti.

Mis gibi ferahlık olmuş eline sağlık

Ocak ayı güzel geçmiş

Aynen hayat tarzına göre bir yol çizmek çok önemli

Okuduğum bir çok blog ve yazı oldu
Bir aile kendilerine 100 parça hedef koymuştu tüm evdeki parçaları tek tek saymislardi
Sadece 100 parça esyayla yaşıyorlardı

Bir kadın alışveriş yapmama kararı almıştı
O süreçte eleme sadelesme yapıp borçlarını ödemişti

Başka biri evdeki tüm eşyaları kutulayip deposuna koymuştu ihtiyacı oldukça gidip içinden almış kutulara bir süre sonra dokunmayınca hepsini bagislamisti

Mesela hep aynı giyinen kiyafetler seçmekle zaman kaybetmek istemeyen kişilerde var.
Evi gayet sade ve belli bir rutinde ilerleyenler de var

Geçen ig hesabı gördüm evi boş sanarsın o kadar az eşyası vardı ki masa yatak ve 1 koltuk vardı evde

İşte kendimize uygun yolu seçmek ve evimizi, yaşamımızı, kendimizle ilgili profili oluşturup ilerlemek gerek.

Ben kozmikbakım dan öğrenmiştim. Bir qra düzenli içiyordum. Aklıma gelmişken yine başlayabilirim.
Karbonat eşimin herşeyi gibi işten gelince ağzını burnunu onunla yıkar, gece uyumadan içer ev temizliğine vileda suyuna eritir ekletir bana, yeşillikleri karbonatlı suda bekletiyoruz lavabo açmak için kullanıyoruz tabi lavaboda normal karbonat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…