- 12 Ocak 2019
- 3.142
- 6.870
- 158
Değil miii ☺Selam
Minimal yaşam herkese göre olmayabilir
Evinden eşyalardan hayatından mutluysan sorun yok.
Mesela maximalist bazı evleri çok severek takip ediyorum zamanları ve ona göre hayat tarzları var.
Ama sade yaşamı istiyorsan doğru zamanda baslayacaksindir
Lizz cim bendensin.Hello guysşöyle amerikanvari bir selam vereyim dedim ama pek olmadı . Ben hala minimallesemedigimi söylemek için geldim
Umarım herkes iyidir
Bravo, bu da bir gelismedirLizz cim bendensin.Evdekileri atma konusunda minimalleşemedim ama şu açıdan ilerlemem var: Mesela geçen A 101 in önünden geçiyordum. İhtiyacın yok bak, ihtiyacın yok, ihtiyacın yok girme diye diye girmedim.
Netten gördüklerimi almadım. Sonu yok alışverişin ve gerçekten bakıldığında ihtiyacım yok. Bunu kendime söyleye söyleye başaracağım inşaallah.Minimalleşemiyorsak da en azından evdeki kalabalığı arttırmamakta bir şeydir.
Tehlikeyi savuşturmuşsun. Tebrikler. Aktüel standı çok tehlikeli. Asla yaklaşılmamalı.Bravo, bu da bir gelismedirben de geçen gün bimdeki servis tabağını tam market arabasına koyacakken bir an düşündüm ve usulca yerine geri bıraktım, sonra da olay yerinden (aktüel standı) hızla uzaklastim
Selam
Minimal yaşam herkese göre olmayabilir
Evinden eşyalardan hayatından mutluysan sorun yok.
Mesela maximalist bazı evleri çok severek takip ediyorum zamanları ve ona göre hayat tarzları var.
Ama sade yaşamı istiyorsan doğru zamanda baslayacaksindir
Ohhhh süperAllahım söylemeye çekiniyorum ama 1 haftadır diyetimi tam uyguluyorum. Maşallah
her gün;
-tiroid ilacımı içiyorum.
-sabah kahvaltımı ediyorum.
-kahvaltı sonrası karbonatlı suyumu içiyorum.
-d vit damlamı kullanıyorum.
-2 lt'den fazla su içiyorum. ekstra içtiğim çayı kahveyi sodayı saymıyorum.
-her gün 1 Beypazarı maden suyu içiyorum. içinde "silikat" olan tek maden suyu. silikat vücuttaki ağır metallerin atılmasında yardımcı.
-öğle yemeğimi iş yerimde diyetime uygun olan şeyleri yiyerek geçiriyorum.
-akşam evde kendime uygun yaptıklarımdan yiyip, 19:30-20:00'den sonra bir şey yemiyorum.
-atıştırmalık tüketmiyorum.
-haftada 3 gün spor yapıyorum.
vücudu alkali yapmak için.Ohhhh süper
Karbonatlı su neden içiliyor peki
Hiç yabancısı değilim eşim senelerdir içiyorvücudu alkali yapmak için.
mikroplar ve virüsler alkali ortamda yaşayamadıkları için vücuda alkali beslenme öneriliyor sürekli.
limonlu su içmek gibi.
karbonat, eczanedeki "ingiliz karbonatı" olmalı. marketteki asla değil!
gaz da gideriyor :)Hiç yabancısı değilim eşim senelerdir içiyorsanırım 6 sene oldu
Ben midemi rahatlattığı için bazen içiyorum İngiliz karbonatı.
Eline sağlıkdün nohut haşlayı buzluğa attım.börek yaptırmıştım.onunda birazı attım.ilerki günlerde direk çıkarırım.ek yemek olarak yada yanına bir çorba ile öğün yemeği yaparım
Mis gibi ferahlık olmuş eline sağlıkselamlar.
bu hafta evde ayrılanlar
1 parka
1 kaşe kaban
3 trenç
2 kullanılmamış tşört
2 parça kumaş
1 atkı
aralarından satışa koyduklarım vardı.hepsi temiz kullandığım ve iyi paralar verdiğim ürünlerdi.fiyat olarak yüksek diye satılmamıştı.salıverdim gitti.
Ocak ayı güzel geçmişSelam hanımlar
Ocak ayı hedeflerimi değerlendirecek olursam;
Vitaminlerimi son gün hariç her gün eksiksiz içtim.
Suyu maalesef az içiyorum..
Yürüyüş de az..
Önce hasta olduk, sonra okul tatile girdi, kar yağdı derken fazla dışarı çıkamadık..
Okulun önerdiği 2 seminerden 1 ine zoom üzerinden katılım sağladım.
İzlemeyi düşündüğüm filmleri henüz izlemedim.
Kitap listemden 4 kitap okudum.
1 kg vermişim bunun için ekstra bir şey yapmadım.
Letgoda 230 tl satış yaptım.
Karataymı öneriyordu karbonatı biz Kemal milar dan araştırmıştıkgaz da gideriyor :)
Karatay yaparken öğrenmiştim.
Aynen hayat tarzına göre bir yol çizmek çok önemliKesinlikle katılıyorum bu yoruma, minimalizm anlayışı ve oranı kişiden kişiye göre de değişiyo sanırım, bana göre minimalizm seni rahat ettiren, mutlu eden, kaos oluşturmayan, hayatı zorlaştırmayan, düzen sağlayabildiğin, göz yormayan ve aktif olarak kullanılan eşyalara sahip olmak
En önemlisi kullanılmayan, gerek olmayan her şey dağıtılmalı, elde tutulmamalı kafasındayım, elemek, azaltmak inanılmaz rahatlatıcı
KAratay da öneriyor.Karataymı öneriyordu karbonatı biz Kemal milar dan araştırmıştık
Ben kozmikbakım dan öğrenmiştim. Bir qra düzenli içiyordum. Aklıma gelmişken yine başlayabilirim.Karataymı öneriyordu karbonatı biz Kemal milar dan araştırmıştık
Karbonat eşimin herşeyi gibi işten gelince ağzını burnunu onunla yıkar, gece uyumadan içer ev temizliğine vileda suyuna eritir ekletir bana, yeşillikleri karbonatlı suda bekletiyoruz lavabo açmak için kullanıyoruzBen kozmikbakım dan öğrenmiştim. Bir qra düzenli içiyordum. Aklıma gelmişken yine başlayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?