Aynen robot ve kahve makinesi kaldı elektronik olarak başka kalmadıŞimdi sirada robot supurgen var mia
Gerçekten ihtiyaç olan seyleri alalim ki hayatimiz kolaylassin dimi ama
Evimde az eşya vardir ama hepsi olmazsa olmazlarim kesinlikle.
şu an yerim olmasa salonun ortasına koyarım yine de alırım.Robot süpürge kesinlikle inanılmaz hayat kurtaran bişey, parasını sonuna kadar hakediyoHele ki çalışan bayanlar için, kurutmam yok ama istiyorum, çok kararsızdım koyacak yer sorunum vardı, çamaşır makinemin üstüne koyamıyorum ne yazık ki, o şekilde değil diyaznı, bi de çamaşırlar küçülttüğünü söyledi bi arkadaşım, kullanan arkadaşlar sizde oldu mu böyle bi sorun? Kurutmalarınızın markası ne?
Ben bosh kullaniyorum cekme yıpratma yasamadim. Yani hayatımızı kolaylastirsin diye aliyoruz belki bi kiyafeti 10 yil kullanacakken atıyorum 6 yil kullaniverryim benim icin cok muhim degil cunku bi kiyafete kalkıp bin tl oara vermiyorum.Robot süpürge kesinlikle inanılmaz hayat kurtaran bişey, parasını sonuna kadar hakediyoHele ki çalışan bayanlar için, kurutmam yok ama istiyorum, çok kararsızdım koyacak yer sorunum vardı, çamaşır makinemin üstüne koyamıyorum ne yazık ki, o şekilde değil diyaznı, bi de çamaşırlar küçülttüğünü söyledi bi arkadaşım, kullanan arkadaşlar sizde oldu mu böyle bi sorun? Kurutmalarınızın markası ne?
Mia kahveyi sen al da bende senden gaza gelip alim. Mermerin üstünde yer yok. Bi de esime desem ki 6 bin tl cik kahve makinesi alacam ben seni her gun cafeye götürürüm bosver bence der kesinAynen robot ve kahve makinesi kaldı elektronik olarak başka kalmadı
Sonra bitiyor artık son masraflar
Bende bosch un kazanlısı var. Memnunum. Biz evi alırken ebeveyn banyosu yapılmamıştı. Fayans döşeli bir alandı. Banyoya İhtiyacımız olmadığını düşündüğümüzden kiler, kitaplık yaptırıp ütü masasını da sabit oraya koyduk. Ondan kazanlıyı kaldır indir derdi yok. Sabit. Çabuk da ısınıyor. Seri 8 in. Daha önceki de tefaldi. Normal kazansız ütü.Uzun yıllar kullandım. Onu da tavsiye ederim.Ütü almam lazım ütü hanımlar
Makineyi alsam kapsül alacak param yokMia kahveyi sen al da bende senden gaza gelip alim. Mermerin üstünde yer yok. Bi de esime desem ki 6 bin tl cik kahve makinesi alacam ben seni her gun cafeye götürürüm bosver bence der kesin
Kapsül degil benim dediğim ogutuyor kendisi taze taze sen sadece süt haznesins süt koyuyorsun diledigin çeşit kahve hazirrrr philips favorim. Araştır benceMakineyi alsam kapsül alacak param yok
Vanilyalı falan da yapmıyor işte onlarKapsül degil benim dediğim ogutuyor kendisi taze taze sen sadece süt haznesins süt koyuyorsun diledigin çeşit kahve hazirrrr philips favorim. Araştır bence
Vanilya için suruplar satılıyor zenginler öyle yapıyorVanilyalı falan da yapmıyor işte onlar
Düz kahveyi bende yapıyorum ısıt sütü koy kahveyi tamam
Linda ben zenginmiyimVanilya için suruplar satılıyor zenginler öyle yapıyor
Senin mutfagin yeter be miamLinda ben zenginmiyim
Aynen çok istiyorum yıllardır ❤Benim kahve kültürüm Türk kahvesi ile sınırlı evde. Disarda da latte cappuccino bilindik şeyler içerim hep. Ama benim koyacak yerim hem yok hem de haftaici is yerinde Türk kahvesi her gun iciyoruz cay falan da gırla. O yuzden pek aramiyorum ama senin mutfaginda hem yer var hemde evde oldugun süre boyunca da yararlanırsin.
Off istekler hic bitmiyor ya.
Sağol canim ❤Senin mutfagin yeter be miam
Aynen Olabildiğince azalttım bende farları ileride tek renk halinde alabilirim koyu olanları pek kullanmıyorumBendekiler de cok cok az eskiden bi çanta dolusu vardi. Neler neler. Ama zamanla anladim ki hep ayni tarz yapıyorum. Far paletim yok mesela. Çünkü sadece aydinlatici kullaniyorum. Dipliner rimel kas kalemi allik Tamam.bebekten sonra iyice saldim. Bu konuda gazlanmam gerek sanirim. Sac makyak konusunda kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?