bende sağlamcıyım.normalde çok para tutabilen biri değildim.çocuklardan sonra baya değiştim.eşim biraz etkli oldu sanırım yeni evliydik borçlanıp ev almıştık.kiraya vereceğimize evimize veririz.çevreye borçlandık ama çok çok iyi oldu.param olsun hayat kalitem artsın modundayım.bize ailelerden çok bişey gelmedi neticede evimizi,arabalarımızı biz aldıkben garantici bir insanım.
evim olacak ki o ay kirayı ödeyebilecek miyim diye düşünmemeliyim.
bir ekstra yatırımım olacak ki, allah korusun hastalık olur maddi açıdan bir şey gerekir onu oraya harcarım diye illa ki düşünürüm.
buradan da anlıyoruz ki hepimiz farklıyız :)
Bizim de aynı.. annem tutturmuştu hiç bir şey istemem sadece ev alın diye eşim de kırmadı annemi hemen aldı evi şimdi iyiki almışız evi şimdi fiyatlar 10 katı oldu burdabende sağlamcıyım.normalde çok para tutabilen biri değildim.çocuklardan sonra baya değiştim.eşim biraz etkli oldu sanırım yeni evliydik borçlanıp ev almıştık.kiraya vereceğimize evimize veririz.çevreye borçlandık ama çok çok iyi oldu.param olsun hayat kalitem artsın modundayım.bize ailelerden çok bişey gelmedi neticede evimizi,arabalarımızı biz aldık
Benim de bir botum vardı ben de hakkını verdim ve elden çıkardım yenisini aldımkulanndığım iki botum vardı.birinin hakkını verdim.güzel kullandım.oda beni iyi taşıdı.güzellikle uğurladım onu yenisini aldım.diğer kahverengi olan seneyede giyilir
kesinlikle o dönem çok saçma gelmişti yeni evliyiz vs vs.son 5 yıldır iyiki dediğim şeylerden biri ev.Bizim de aynı.. annem tutturmuştu hiç bir şey istemem sadece ev alın diye eşim de kırmadı annemi hemen aldı evi şimdi iyiki almışız evi şimdi fiyatlar 10 katı oldu burda
hayırlı olsunBenim de bir botum vardı ben de hakkını verdim ve elden çıkardım yenisini aldım
Aynen ben de istememiştim özellikle burdan evim olsun istememiştimkesinlikle o dönem çok saçma gelmişti yeni evliyiz vs vs.son 5 yıldır iyiki dediğim şeylerden biri ev.
Teşekkür ederim sana da hayırlı olsunhayırlı olsun
benimde ilgi alanıma giriyor bunlar.ama şu iç yolculuğumu bi sindirmek istiyorum sonradan kadim tıp ilk hedefim.titreşimler var.bikaç kitap araştırdım karar verip alacağım bitanesini.suyun titreşimi,gül suyunun vs vsHacamat sülük kadim tıp falan filan
Suhan sende de mistik bir hava var, görmeden öyle bir izlenim alıyorumbenimde ilgi alanıma giriyor bunlar.ama şu iç yolculuğumu bi sindirmek istiyorum sonradan kadim tıp ilk hedefim.titreşimler var.bikaç kitap araştırdım karar verip alacağım bitanesini.suyun titreşimi,gül suyunun vs vs
Ben o eşiği geçtim diye düşünüyorum çok şükür. Tam olarak öğrenip uygulamaya gelene kadar auram falan da temizlenir inşallah. Gül suyu, gül yağı, gül kokusu muhteşem bir şey. Bulunduğu yerin enerjisini bi anda yükseltiyor. Pandül falan aldım bakalım gelsin her şeyin enerjisini ölçeceğimbenimde ilgi alanıma giriyor bunlar.ama şu iç yolculuğumu bi sindirmek istiyorum sonradan kadim tıp ilk hedefim.titreşimler var.bikaç kitap araştırdım karar verip alacağım bitanesini.suyun titreşimi,gül suyunun vs vs
Ben tavuk but yaptim harika oldu. Memnunum cidden. Balik denemedim. Denicem ama aklimda.benimde tavsiyemdir sonbahardan beri kullanıyorum.. çok memnunum illa bilindik marka alınması gerek değil çevremde diğer markaları kullananlar onlarda memnun.
linda balık yap harika oluyor. tavuk yiyorsa komşu ondanda memnun.
Kepler marka uygun su an canim. Ama bu sefer baska marka denicem bakalim.marka model varmı canım o eldivenlerin bende deneyeyim diyorum
Iki çocukla helal olsun sana vallaha
Ben tek bebeyle eldiven aliyorum. Ama onlar da bitti. Bu seferlik suyla deneyeyim bakalim. Eskiden öyle yapardım aslinda.
Samimiyetinden yola cikarak naçizane şöyle söylesem yalnis olmaz sanirim. Eger ev kendininse araban varsa yani ortalama bütçesi olan bi aile isen kesinlikle al.O kadar düşkünüm ki bakıma, kozmetiğe, makyaja falanİşte 2 çocukla kuaföre gitmek çileydi ama evde halletmek öyle olmadı, airfyerin iyi çıkmasına çok sevindim, güle güle kullanın ilerde ben de alırım inşallah
Ya bu arada kızlar çamaşır kurutma makinesinden niye çok memnunsunuz, yani neden olmazsa olmaz, sizden gaza geldim eşime kurutma alalım dedim ama fiyatları çok yüksek, 10 binden başlıyo iyi markalar, eşim kurutma makinesiz de yaşanır niye verelim o parayı diyo
Bizim alma nedenimiz kışın camasir evde kurumuyorduO kadar düşkünüm ki bakıma, kozmetiğe, makyaja falanİşte 2 çocukla kuaföre gitmek çileydi ama evde halletmek öyle olmadı, airfyerin iyi çıkmasına çok sevindim, güle güle kullanın ilerde ben de alırım inşallah
Ya bu arada kızlar çamaşır kurutma makinesinden niye çok memnunsunuz, yani neden olmazsa olmaz, sizden gaza geldim eşime kurutma alalım dedim ama fiyatları çok yüksek, 10 binden başlıyo iyi markalar, eşim kurutma makinesiz de yaşanır niye verelim o parayı diyo
Su avatardaki sensen eger. Seninle azicik takilmam lazım. Eski günlerimi o kadar özlüyorum ki. Ama bi gun bakimliysam ertesi gün değilim malesef.O kadar düşkünüm ki bakıma, kozmetiğe, makyaja falanİşte 2 çocukla kuaföre gitmek çileydi ama evde halletmek öyle olmadı, airfyerin iyi çıkmasına çok sevindim, güle güle kullanın ilerde ben de alırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?