Ben olsam hazır arkadaşımın işi çıkmışken yürüyüşten feragat edip tembellik yapardım. Ama sen ben olma yalnız da olsa yürü bence.Merhaba kızlar.
Ben bir arkadaşımla günlük yürüyüş yapıyorum bir süredir. Bugün yürüyemeyecek. İşi çıktı.
Kararsızım şimdi. Sizden fikir almak istedim.
Başka arkadaşı arayıp yürüyüşe çıksam mı? Evi temizlemem lazım. Ona mı başlasam?
Çocuklar okulda. 12. 15 de benim getir yedir götür mesaisi başlar. Ne yapayım sizce?
Kolay gelsinBenim de salon camlarım silinecek
Diğerlerini 15 gün önce silmiştim
Bugün niyetim var bakalım
YaaaDyson düşük modeli olsada al derim
Çünkü dayanıklı ve sağlam
Uzun yıllar kullanırsın
Her gün kullanmama rağmen hala taş gibi maşallah
Kablolu süpürgeyi hiç kullanmıyorum artık
Aşağıya bodruma koyacağım. Araba için lazım olur belki.
V7 motorhead modeliYaaav8 animal plus baktığım kötü yorumlar da var kararsız kaldım , sen de hangi model vardı peki
Gunluk tüm evi supuruyorum hatta arada masa altını süpürürümYaaav8 animal plus baktığım kötü yorumlar da var kararsız kaldım , sen de hangi model vardı peki
Artık satışta yok sanırım o model, kaç yıldır kullanıyorsun peki, tüm ev çok iddialı olmuş yaaGunluk tüm evi supuruyorum hatta arada masa altını süpürürüm
Detayli temizlikte arada şarja takıyorum.
2 yıl oldu alalı hiç sorun performans düşüklüğü yaşamadım hatta halıda daha hırs yapıyor sesi değişiyorArtık satışta yok sanırım o model, kaç yıldır kullanıyorsun peki, tüm ev çok iddialı olmuş yaaben amaan düşük model diyip geçiyordum şimdi kafam karıştı iyice almışken ömürlük mü olsa moduna geçtim, filtre falan değiştirdin mi hiç, pilleri de pahalı biraz, kusura bakma kullanıcı bulunca darladım seni
Harikasın Mia yaa2 yıl oldu alalı hiç sorun performans düşüklüğü yaşamadım hatta halıda daha hırs yapıyor sesi değişiyor
Yılda 1 baştan sona temizleyip bakım yapıyorum o kadar
Kablosuz olunca 1 odayı süpürmek 5 dk sürmüyor
Döner başlıklı olunca tek seferde tozu kiri çekiyor
Toz haznesi her seferinde doluyor
Hatta kurutma makinesinin filtresinide süpürgeyle temizliyorum büyük kolaylık
Kullanınca farkı göreceksinHarikasın Mia yaao kadar çok süpürge baktım ki bu ara çorba oldu her şey aklımda eşim bu duruma üzülebilir ama karar verdim gibi oldu değerlendirmenle çok teşekkür ederim
Koltukların hayırlı olsunMikancığımın da bugün boş günü olsa gerek. Gün bir kat daha güzelleşti
Amin inşallahvalla bi ucundan başlamışsınız, çok sevindim adınıza, güzel günlerde oturun inşallah ağız tadıyla.
Sabahtan geldim kimsecikler yoktu senden başkaMikanim her çarşamba bizimle
Teşekkür ederimMikan cım hayırlı huzurlu olsun evin. Gönlüne göre güzel güzel yaptırırsın inşaallah. ☺ Çok sevindim.
Ben de belleza gibi yapardımMerhaba kızlar.
Ben bir arkadaşımla günlük yürüyüş yapıyorum bir süredir. Bugün yürüyemeyecek. İşi çıktı.
Kararsızım şimdi. Sizden fikir almak istedim.
Başka arkadaşı arayıp yürüyüşe çıksam mı? Evi temizlemem lazım. Ona mı başlasam?
Çocuklar okulda. 12. 15 de benim getir yedir götür mesaisi başlar. Ne yapayım sizce?
Öğlen saatlerine doğru yoğunlaşıyor topikSabahtan geldim kimsecikler yoktu senden başka
Okul çıkışı kızımın arkadaşı bize gelmek istedi ben de annesini davet ettimÖğlen saatlerine doğru yoğunlaşıyor topik
Senin kadar erkenci değiliz bizSabahtan geldim kimsecikler yoktu senden başka
Çok teşekkür ederimKoltukların hayırlı olsun
Evet boş günüm
Ben de küçükle parktı marketti komşuydu gezip durdum şu saate kadar şimdi uyudu kendileri ben de uyucam çok verimli bir gün
Boşver sosyallik en büyük ihtiyaçOkul çıkışı kızımın arkadaşı bize gelmek istedi ben de annesini davet ettim
Komşumu da davet ettim
Oturduk kahve sohbet derken tüm işler kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?