- 12 Ocak 2019
- 3.133
- 6.855
- 158
Senin "günaydın"ını gözüm arıyor her sabahGünaydın güzel ve becerikli hanımlar, kocaman sevgiler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin "günaydın"ını gözüm arıyor her sabahGünaydın güzel ve becerikli hanımlar, kocaman sevgiler![]()
Bulaşıklara muhteşem atmışın amaHem de hiiiççç beğenmedim![]()
HarikasınHahaha
Benim katlamadım tabii ki'yle senin yıkamadın tabii ki kapışır.![]()
Olacak olacak, birşeyler olacak ta bakalım ne zaman.
Ben dün koltukta sızmışım. Birkaç gündür uykumu alamayınca dünün temposu ağır geldi. Eşim geldi birkaç defa uyandırdı ama baktı bende iş yok. Üzerimi örtmüş. Uyandım. Gecenin 1.30 u. Mutfağı topladım. Bulaşık makinesini çalıştırdım ki sabaha zor olmasın. Kendime kocaman aferin
Sabah ta kahvaltıya geçmeden makineyi boşalttım. Böylelikle kahvaltı bulaşığı kalmadı. Bu da güne iyi bir başlangıç.☺
Bugün inşaallah arkadaşla yürüyeceğiz. Öğleyi kurtaracak yemek var. Akşama da Allah kerim.![]()
yaa ne mutlu bana
çok mu yürekten istedin acaba gitmemesini :)Benim eşimin gideceği yerde ortaklar Rus olduğu için savaştan dolayı işçi çıkarmaya başlamışlar. Sanırım eşim de gidemeyecek bi keyfim de yerine geldi![]()
Sanırım. Daha net değil de öyle tahmin ediyorlar. Buradaki işinden de ayrılmıştı şu an işsiz bir kocam varçok mu yürekten istedin acaba gitmemesini :)
olsun canım yapıyorlaersa boşver yapsınlar, sabret bekle biraz, yapa yapa hızlanırlarinciitanesi
Çocuklara oyuncakları toplatmak bile bazen o kadar zor oluyor ki. Ama eşim bi şekilde yaptırıyor. Bazen yatağını topla diyorum kapatıyor pikeyi
Küçük mesela çamaşır makinesine çamaşır atar, yıkananları çıkarır. Ben asarken tek tek bana verir. Bulaşık makinesini boşaltır. Tezgaha dizer çatal kaşıkları yerleştirir
Büyük oğluş havaların ısınması ile kendi kendine banyo yapmaya başladı. Bu benim için çok iyi olduüstünü falan kendi giyiniyor zaten. Kirlilerini sepete ya da makineye atar. Aklına gelirse tabağını tezgaha bırakır, sofra kurarken tabak Çatal kaşıkları masaya koyar. Arada toz alır, masayı siler. Küçük sandalyeleri siler.
Tek sıkıntı bunları düzenli yaptırmıyorum çünkü bazen sabrım olmuyor beklemeye![]()
hakkınızda hayırlısı olsun, en güzeli olacaktır eminim canım.Sanırım. Daha net değil de öyle tahmin ediyorlar. Buradaki işinden de ayrılmıştı şu an işsiz bir kocam varher gün başka konu hayat çok hızlı ilerliyor
![]()
Aynen canım biz de hayırlısı dedik rabbim ayarlar her şeyi.hakkınızda hayırlısı olsun, en güzeli olacaktır eminim canım.
aaa her şerde bir hayır vardırSanırım. Daha net değil de öyle tahmin ediyorlar. Buradaki işinden de ayrılmıştı şu an işsiz bir kocam varher gün başka konu hayat çok hızlı ilerliyor
![]()
Canım kesinlikle haklısınBen bu ara inanılmaz sıkıldım iş yerimden. Yani koptum kopucam o derece bunaldım.
Kalifiye bir memurum. 16 yılımı verdim bu şirkete. 16 yıldır asgari ücrete çalıştım. bu yıl (enflasyon sağolsun) yüksek zam aldım da asgariden biraz uzaklaştım.
2 müdürü asiste ediyordum. şimdi bir arkadaş emekli olunca kalan müdürleri de paylaştırdılar.
4 müdür asiste etmeye başladım.
bunlar yetmezmiş gibi, bir de bölge müdürlüğü diye bir şey çıkardılar. Hoop ona da ben bakmak durumunda kaldım.
Neden?????????
Ne verdin bana da ne istiyorsun?????
Bunca yıl kanımı emdiniz, şimdi benden nasıl bir şirket bağlılığı / nasıl bir iyi niyet istiyorsunuz?????
Ben konuşurken hiddetlenen bir insanım.
Bölge Müdürü'ne de ekstra zamsız bakmak istemediğimi nasıl dile getirebilirim?
Ne demiş bir Türk anneolsun canım yapıyorlaersa boşver yapsınlar, sabret bekle biraz, yapa yapa hızlanırlar![]()
Ck yapılan haksızlığa o kadar sinir oluyorum kiBen bu ara inanılmaz sıkıldım iş yerimden. Yani koptum kopucam o derece bunaldım.
Kalifiye bir memurum. 16 yılımı verdim bu şirkete. 16 yıldır asgari ücrete çalıştım. bu yıl (enflasyon sağolsun) yüksek zam aldım da asgariden biraz uzaklaştım.
2 müdürü asiste ediyordum. şimdi bir arkadaş emekli olunca kalan müdürleri de paylaştırdılar.
bunlar yetmezmiş gibi, bir de bölge müdürlüğü diye bir şey çıkardılar. Hoop ona da ben bakmak durumunda kaldım.
Neden?????????
Bunca yıl kanımı emdiniz, şimdi benden nasıl bir şirket bağlılığı / nasıl bir iyi niyet istiyorsunuz?????
Ben bile buradan keşke gitmese dedim.çok mu yürekten istedin acaba gitmemesini :)
Düşününce tartışmadığım müdür kalmamış.Ben bu ara inanılmaz sıkıldım iş yerimden. Yani koptum kopucam o derece bunaldım.
Neden?????????
Valla ben de çalışırken çok gergindim.Ck yapılan haksızlığa o kadar sinir oluyorum ki
Sende kendimi gördüm
Ben başarılı olamamistim bu konuda umarım sen hak ettiğini alırsın
Patronun odasına öyle girislerim olduki
Ben tavsiye vermesem daha iyi![]()
AynenValla ben de çalışırken çok gergindim.
Sabah daha içeri girince geliyordu heyheyler. Sürekli aklımda çıkmak vardı. Bu his gelince gitmiyor zaten. Nitekim sonumuz belli :)) iş değil de insanlar yoruyor maalesef, bir de yapılan haksızlıklar.